- 9 Ocak 2012
- 15.086
- 29.036
- 798
Tuğbacim bence bu diyete başla canım.... Semiz otu yerine marul doğra...hani şu çiğköftecilerin kullandığı yuvarlak göbek marul var ya...o da sulu bir ot...keten tohumu yerine de ceviz koy...iki tane yeter...onda da OMEGA 3 var aynı şey...vakit kaybetme...her geçen gün aleyhimize...
Mutfak robotu aldım cnm set olarak akşam oda gördü işimiMutfak robotu evde yatıyor benim....canım ince uzun olanlar çok güzel içecekler yapiyor....minik her yere siğiyor... smoothie blender diye geçiyor...sen yine kendine ondan düşün...
Bel ve basen yağlarını eritmek istiyorsanız bu liste size göre
Diyetisyen listesinden bire bir alınmıştır.sonundaoldu canımın isteği üzerine ve bütün kızlar siz de inceleyin çok sağlıklı bir menü listesi.
Sabah
1 Haşlama yumurta,
1 dilim az yağlı beyaz peynir
1 dilim esmer ekmek(tam buğday da olabilir)
Bol yeşillik
Dört saat açlıktan sonra
Öğle
8-10 kaşık sebze veya bakliyat yemeği
1 kase yoğurt veya çorba
Ara öğün
1 porsiyon meyve(yeşil elma, kivi, ananas, portakal)
Akşam
Yoğurt kürü
Tarif şu şekilde: 1 kase semiz otu, 1 kase yoğurt , 1 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek, 1 tatlı kaşığı keten tohumu
Hepsi karıştırılıp hazırlanacak.
20.30 sonrası sabah kahvaltısına kadar hiçbir şey yenilmeyecek.
Eşi veya başka bir erkek için bu diyet düşünülüyorsa yumurta sayısı artırılabilir. Yeşil mercimek de üç dört kaşık eklenebilir.
Beş gün yapıyoruz....
Pirpirim semt pazarında bulabilirsin belki....burada çok var...demek daha oralara gelemedi.
sonundaoldu canım dediğin bu listeydi değil mi? Aklıma bı de bizim detoks geldi...karışık şeyler içemiyorum demiştin ...yanlışlık olmasın...onu da atarım....istersen
Biraz daha çalışayım parayı bulayım ondan da alırım hıhhhsefanur54 homojen görünüyor güzelmiş...robotun temizlemesiyle bizimkiler aynı değil...çalkala ters çevir gittiiii. Bıçak çıkart derdi yok... benimki seninkini döver gibi oldu..
Yapabilsen bizimki mucize gibi bir şey....evet canım bu pirpirim buluncaya kadar marullu idare et...heee sen bunu mu değiştir dedin. yani pirpirim yerine marul ye falan diye. eğer öyleyse daha çok sevindim
ben diğerini dedin sandım
Yapabilsen bizimki mucize gibi bir şey....evet canım bu pirpirim buluncaya kadar marullu idare et...
Onu aldıktan sonra çok sevecegine garanti veriyorum. O derece yani...Biraz daha çalışayım parayı bulayım ondan da alırım hıhhh
Kışkırtmaaaaa beni adamın cebine incir ağacı diktirme banaOnu aldıktan sonra çok sevecegine garanti veriyorum. O derece yani...
Yaşasın kırmızı kardeşliğiGunaydin hanimlar kirmizilari gordum cok şükür
Ama bedeli tartiya agir oldu
Gecen hafta 79.5
Bu hafta 81.5
Fark +2
Geleceğe yatırım yapıyoruz. Adam( yani eşin) sen elli yaşına geldiğinde çıtır fiziğinle arzı endam edecek. Değmez mi....Kışkırtmaaaaa beni adamın cebine incir ağacı diktirme bana
Cok sukur ablaYaşasın kırmızı kardeşliğiolsun....iki kiloyu bir haftada eritirsin sen...bizim dosyayı göndereyim mi
Bana sorarsan deger deeee adam akşam 400 e robot aldı şimdi bide onu istiyom dersem kalpten gider yani 50 yaşına geldiğimde çıtır fiziğimle arzı endam edicek ni koca olmaz yanımdaGeleceğe yatırım yapıyoruz. Adam( yani eşin) sen elli yaşına geldiğinde çıtır fiziğinle arzı endam edecek. Değmez mi....
Kesin verirsin sen....senin sabah kahvaltısinda bir kaşık salça diye yazmanı ösledimben bana uygun hazırladığını deneyim cnmpazartesi başlayacağım sonucu yazarım
Kız koca kıtlığı mi varBana sorarsan deger deeee adam akşam 400 e robot aldı şimdi bide onu istiyom dersem kalpten gider yani 50 yaşına geldiğimde çıtır fiziğimle arzı endam edicek ni koca olmaz yanımda
Kesin verirsin sen....senin sabah kahvaltısinda bir kaşık salça diye yazmanı ösledim
Okumusimdur cnm mutlka ama unutmusumdur bazen atur kalk okuyirum cocuklarla ayak ustu okudugum bile oluyorBebeğim kereviz yerine bazı menülerde ıspanak kullanabiliyorsun. Bı tanesinde fırında ızgara kereviz var onun yerine de kabak bol koyarsın olur biter. Mutlaka yapmalısın bu detoksu bir günde 500-700 Gr gidiyor. Spor yaparsan daha fazla...canın istemiş yemişsin moralini bozma....vermek için mücadele etmezsen ona çok kızarım...
Geçmiş olsun ...sağ salim annene kavuş inşallah. Regl canımı çok sıkmaya başladı..
Afiyet olsun.... çiğköftenin saati çok geç olmuş....az bı miktar ama bı daha yeme....
Bu iyimser hallerin öldürecek beni....senin de dediğin gibi korumada yap bunları....şimdi olmaz...
Asibe bu soruyu ben de sormuştum....sen beni okumuyorsun
Günü çok güzel geçirmişsin...afiyet olsun.Diloşum
Allah işini gücünü rast getirsin...eşinin de tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.
Bu Günaydınin içinde başka sevinçler de var di mi Asibecim
Saracim dosya halinde....mail adresine gönderebilirim ancak....bir örnek ekleyim....ilk gün sıvı ağırlıklı gözün korkmasın...
Eki Görüntüle 2254654
Az olsun bizim olsun...geçen haftaki bildirimler neydi öyle...takım olarak çöktük resmen.
İyi iyi...canım azar azar gidince duraklama fazla olmuyor... tebrik ederim.
sefanur54 homojen görünüyor güzelmiş...robotun temizlemesiyle bizimkiler aynı değil...çalkala ters çevir gittiiii. Bıçak çıkart derdi yok... benimki seninkini döver gibi oldu..
Hadi gozun aydin cnmGunaydin hanimlar kirmizilari gordum cok şükür
Ama bedeli tartiya agir oldu
Gecen hafta 79.5
Bu hafta 81.5
Fark +2
Bana sorarsan deger deeee adam akşam 400 e robot aldı şimdi bide onu istiyom dersem kalpten gider yani 50 yaşına geldiğimde çıtır fiziğimle arzı endam edicek ni koca olmaz yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?