Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

o zaman sana zahmet olmazsa bana listeyei atar mısın cnm. pazartesi başlayım ben de.
atmışsın üstteki mesajda aldım onnu cnm. ama diğer günleri alamadım. onları da atar mısın sana zahmet

Mutfak robotu evde yatıyor benim....canım ince uzun olanlar çok güzel içecekler yapiyor....minik her yere siğiyor... smoothie blender diye geçiyor...sen yine kendine ondan düşün...
Mutfak robotu aldım cnm set olarak akşam oda gördü işimi

Eklentiler

• IMG-20190405-WA0007.jpeg
    61,1 KB · Görüntüleme: 36
sonundaoldu canım dediğin bu listeydi değil mi? Aklıma bı de bizim detoks geldi...karışık şeyler içemiyorum demiştin ...yanlışlık olmasın...onu da atarım....istersen

Pirpirim semt pazarında bulabilirsin belki....burada çok var...demek daha oralara gelemedi.
sonundaoldu canım dediğin bu listeydi değil mi? Aklıma bı de bizim detoks geldi...karışık şeyler içemiyorum demiştin ...yanlışlık olmasın...onu da atarım....istersen

heee sen bunu mu değiştir dedin. yani pirpirim yerine marul ye falan diye. eğer öyleyse daha çok sevindim
ben diğerini dedin sandım

sefanur54 homojen görünüyor güzelmiş...robotun temizlemesiyle bizimkiler aynı değil...çalkala ters çevir gittiiii. Bıçak çıkart derdi yok...benimki seninkini döver gibi oldu..
Biraz daha çalışayım parayı bulayım ondan da alırım hıhhh

heee sen bunu mu değiştir dedin. yani pirpirim yerine marul ye falan diye. eğer öyleyse daha çok sevindim
ben diğerini dedin sandım
Yapabilsen bizimki mucize gibi bir şey....evet canım bu pirpirim buluncaya kadar marullu idare et...

Gunaydin hanimlar kirmizilari gordum cok şükür
Ama bedeli tartiya agir oldu
Gecen hafta 79.5
Bu hafta 81.5
Fark +2
Yaşasın kırmızı kardeşliği olsun....iki kiloyu bir haftada eritirsin sen...bizim dosyayı göndereyim mi

Yaşasın kırmızı kardeşliği olsun....iki kiloyu bir haftada eritirsin sen...bizim dosyayı göndereyim mi
Cok sukur abla O dosya cok teferruatli yaa ben kendi yolumdan ilerleyim belki sali carsamba persembe kabak detoksu falan yaparim bi gidisata bakayim da

Geleceğe yatırım yapıyoruz. Adam( yani eşin) sen elli yaşına geldiğinde çıtır fiziğinle arzı endam edecek. Değmez mi....
Bana sorarsan deger deeee adam akşam 400 e robot aldı şimdi bide onu istiyom dersem kalpten gider yani 50 yaşına geldiğimde çıtır fiziğimle arzı endam edicek ni koca olmaz yanımda

Bana sorarsan deger deeee adam akşam 400 e robot aldı şimdi bide onu istiyom dersem kalpten gider yani 50 yaşına geldiğimde çıtır fiziğimle arzı endam edicek ni koca olmaz yanımda
Kız koca kıtlığı mi var

Okumusimdur cnm mutlka ama unutmusumdur bazen atur kalk okuyirum cocuklarla ayak ustu okudugum bile oluyor
Sevinc olmaz mi cnm sende yok mu

sefanur54 homojen görünüyor güzelmiş...robotun temizlemesiyle bizimkiler aynı değil...çalkala ters çevir gittiiii. Bıçak çıkart derdi yok...benimki seninkini döver gibi oldu..

Gunaydin hanimlar kirmizilari gordum cok şükür
Ama bedeli tartiya agir oldu
Gecen hafta 79.5
Bu hafta 81.5
Fark +2
Hadi gozun aydin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…