- 28 Ocak 2018
- 53
- 242
- 13
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bana da sabah kahvaltın çok az ve eksik geldi. Benim diyetisyenim mutlaka ceviz, badem, chia gibi sağlıklı yağ kaynakları da ekliyordu yoğurt ve meyvenin yanına. Yoğurt ve muz uzun süre tok tutmazPersembe menüsü
10.00
4 yk yoğurt+1 muz
12.00
Kiraz sapi cayi
14.00
8 9 yk yesil mercimek
2 dilim cavdar ekmegi
16.00
2 ceviz içi
6 7 badem
Turk kahvesi
Aksam 19.20
2 kepce tarhana çorbası
1 dilim çavdar ekmegi
3 yk yogurt
Yatmadan yesilcay icerim
Elhan
Sabah yemeğini geç mi yiyorsun canım yoksa iki öğün mü besleniyorsun genelde?İyi aksamlar kislaarr
1 bardak form cay
Sabah sahanda yumurta
Salatalik,peynir,zeytin,pekmez
1 dlm ekmek
Oglen 1 sade kahve
Aksam 16:00
1 kase corba,salata,kayisi hosafi(seker atmadim,pekmez koydum biraz)
Su 2 litre yapcam yatmadan
40 dk tempolu yuruyusElhan @oynakbasi34
Bonus
Doğru diyorsun benim hesap yanlış olmuş...1 de aksam 1 dilim ekmek yedim. 2 degil. Oglen 2 yedim
Yazmıyordu ama ben her sabah detoks suyunu içtim abla aralıksız.azrae cim üçüncü gün menüsünde detoks suyu ve kabak çekirdeği yok uyanır uyanmaz... Teyit edeyim dedim...
Bence bir zararı olmazO zaman detoks içmeye devam...Azracim
Canım harika gidiyor. İkinci günün smoothie leri enfesti. İlk gunun akşam Smoothiesi hakkında bir şey demeyimBence bir zararı olmaznasıl geçti bakalım iki gün abla? Sevdin mi? Zorlandın mı?
Haha ona ben de çok bayılmamıştım. Özellikle kereviz hiç sevmediğim iyice gıcık olmuştum. Ay çok sevdindim bak bunu duyduğuma. Gerçekten de vücudu çok güzel temizleyip toksinlerden arındırıyor.Canım harika gidiyor. İkinci günün smoothie leri enfesti. İlk gunun akşam Smoothiesi hakkında bir şey demeyimbugun spor salonu sonrası çok acıktım...bir yemek kaşığı lor yedim.... Bu arada iki günde cildim parlamaya başladı...sebzelerin etkisi sanırım...
![]()
9:30-10:00 gibi yapiyorum kahvaltiyi,2 ana ogun yemeye calisiyorum geneldeSabah yemeğini geç mi yiyorsun canım yoksa iki öğün mü besleniyorsun genelde?
Kuru ev yapimi tarhana corbasiydi ablaiyet olsun canım. Menün fakir kalmış bebeğim. Ne çorbası içtin onu da bir dahakine yazarsan sevinirim. Kahvaltın çok güzel.
Yulafim var listede evdeki kelebeklenmis henuz alamadimCanım bana da sabah kahvaltın çok az ve eksik geldi. Benim diyetisyenim mutlaka ceviz, badem, chia gibi sağlıklı yağ kaynakları da ekliyordu yoğurt ve meyvenin yanına. Yoğurt ve muz uzun süre tok tutmaz
Yalan soylemicem bazi geceler aç uyuyorum. Yani oyle hissediyorum.kg cok fazla.midem kuculmedi henuz. Aksam salatami yazmayi unutmusum. Sebze vardi yaniDoğru diyorsun benim hesap yanlış olmuş...canım yine de tarhana da undan yapılıyor biliyorsun. Karbonhidrat alındıktan kısa bir süre sonra daha çok aciktirir. Yoğurt yulaf denedin mi hiç...nasıl tok tutuyor bir bilsen.....yatmadan bir de tarçınlı süt dene.....hiç acikmazsin....kefir yapmayı biliyorsan onu da içebilirsin...Gün içinde yine acikirsan peynir ye....hem kilo almazsin hem tok tutar...yanında bir de ceviz....senin işin kolay canım..karnını ekmekle doyurmaya çalışma...
Bahar temizliği derimize de yarıyor desene...wuhuuuuuHaha ona ben de çok bayılmamıştım. Özellikle kereviz hiç sevmediğim iyice gıcık olmuştum. Ay çok sevdindim bak bunu duyduğuma. Gerçekten de vücudu çok güzel temizleyip toksinlerden arındırıyor.
Afiyet olsun....tarhananın yaninda ekmek yememek için icine yeşil mercimek koyabiliriz aklında olsun.Kuru ev yapimi tarhana corbasiydi abla![]()
Bir ara ben de İF yapmıştım. 16 saat bir şey yemiyordum ve iki öğün besleniyordum ama bana baya bir zor gelmişti. Ben sürekli bir şeyler yediğim için uygulayacaksın uzun süre9:30-10:00 gibi yapiyorum kahvaltiyi,2 ana ogun yemeye calisiyorum genelde![]()
@birbardakçay
iyi aksamlar,naberr caycimm
Geldimi anneciin?
Iyi aksamlar hanimlar giremedim bugun rahatsizim biraz halsizlik var tum gun yattim uyudum desem yeridir.iyice de korkmaya basladim bugun 5. Gun artik yarin bi test yapsam iyi olacak.annem pazar gunu sabah geliyor insallahHem annesini hem regl konusunu merak ediyorum.Birbardakcay haberler sende tatlım...
Hep iyi ol canım. Ben de iyiyim. Mezuniyet sonrası koruma bolumundeyim. Değişik menüler araştırıyorum sürekli.. takımımıza yeni gelen bir arkadaşımız sayesinde bahar detoksuyla tanıştık...Beş gün artı iki gün korumadan oluşuyor. Kendisi gozumuzun önünde 3.4 kilo verdi. Sağlıklı bir program onu deniyorum. İyi gidiyor...
Afiyet olsun canım. Menün fakir kalmış bebeğim. Ne çorbası içtin onu da bir dahakine yazarsan sevinirim. Kahvaltın çok güzel.
Afiyet olsun canım...bu menü dyetisyenin verdiği liste mi? Baltayı taşa vurmuş gibi olacağım ama bana sebzesiz biraz tuhaf geldi... özellikle akşam menüsü...iki kepçe tarhana= iki dilim ekmek yanına iki dilim daha ekmek etti mi dört dilim... karbonhidrat oranı çok fazla...onun yerine tavuk, balık, köfte daha sağlıklı ve doyurucu olurdu...yanında Allah'tan yoğurt var o güzel olmuş en azından. Bol eksili bir gün diliyorum.