Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menü:
Sabah 8.30
1 yumurta, 3 yk lor peyniri
Bol yeşillik ve domates
5 çilek

Öğle 13.00
Bol yeşillikli salata, 4 yk nohut ve yoğurt

Ara 17.00 sütlü kahve ve 10 badem

Akşam 19.30
Yeşil smoothi (1 bardak kefir, ıspanak, maydonoz, nane, 1 çk keten tohumu )

50 dk yürüyüş
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Bonus Bonus

Persembe menüsü

10.00
4 yk yoğurt+1 muz

12.00
Kiraz sapi cayi

14.00
8 9 yk yesil mercimek
2 dilim cavdar ekmegi

16.00
2 ceviz içi
6 7 badem
Turk kahvesi

Aksam 19.20
2 kepce tarhana çorbası
1 dilim çavdar ekmegi
3 yk yogurt

Yatmadan yesilcay icerim

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Canım bana da sabah kahvaltın çok az ve eksik geldi. Benim diyetisyenim mutlaka ceviz, badem, chia gibi sağlıklı yağ kaynakları da ekliyordu yoğurt ve meyvenin yanına. Yoğurt ve muz uzun süre tok tutmaz

1 de aksam 1 dilim ekmek yedim. 2 degil. Oglen 2 yedim
Doğru diyorsun benim hesap yanlış olmuş... :KK57: canım yine de tarhana da undan yapılıyor biliyorsun. Karbonhidrat alındıktan kısa bir süre sonra daha çok aciktirir. Yoğurt yulaf denedin mi hiç...nasıl tok tutuyor bir bilsen.....yatmadan bir de tarçınlı süt dene.....hiç acikmazsin....kefir yapmayı biliyorsan onu da içebilirsin...Gün içinde yine acikirsan peynir ye....hem kilo almazsin hem tok tutar...yanında bir de ceviz....senin işin kolay canım..karnını ekmekle doyurmaya çalışma...

Bulamiyorum Bulamiyorum yoldaş ...kara kara düşünmeye başladım. Dün akşamki çorbanın yarıdan fazlası duruyor. Eşime silah zoruyla içiremezsem n'olacak akıbeti....:kızgın:verilen ölçüden fazlasını koymadım. Yarın da menüde yok yok..bayağı zengin....çorbanın adı geçmiyor...

Bence bir zararı olmaz 😂😂😂 nasıl geçti bakalım iki gün abla? Sevdin mi? Zorlandın mı?
Canım harika gidiyor. İkinci günün smoothie leri enfesti. İlk gunun akşam Smoothiesi hakkında bir şey demeyim :kusmuk:bugun spor salonu sonrası çok acıktım...bir yemek kaşığı lor yedim.... Bu arada iki günde cildim parlamaya başladı...sebzelerin etkisi sanırım...:halay:

Canım harika gidiyor. İkinci günün smoothie leri enfesti. İlk gunun akşam Smoothiesi hakkında bir şey demeyim :kusmuk:bugun spor salonu sonrası çok acıktım...bir yemek kaşığı lor yedim.... Bu arada iki günde cildim parlamaya başladı...sebzelerin etkisi sanırım...:halay:
Haha ona ben de çok bayılmamıştım. Özellikle kereviz hiç sevmediğim iyice gıcık olmuştum. Ay çok sevdindim bak bunu duyduğuma. Gerçekten de vücudu çok güzel temizleyip toksinlerden arındırıyor.

Canım bana da sabah kahvaltın çok az ve eksik geldi. Benim diyetisyenim mutlaka ceviz, badem, chia gibi sağlıklı yağ kaynakları da ekliyordu yoğurt ve meyvenin yanına. Yoğurt ve muz uzun süre tok tutmaz
Yulafim var listede evdeki kelebeklenmis henuz alamadim

Doğru diyorsun benim hesap yanlış olmuş... :KK57: canım yine de tarhana da undan yapılıyor biliyorsun. Karbonhidrat alındıktan kısa bir süre sonra daha çok aciktirir. Yoğurt yulaf denedin mi hiç...nasıl tok tutuyor bir bilsen.....yatmadan bir de tarçınlı süt dene.....hiç acikmazsin....kefir yapmayı biliyorsan onu da içebilirsin...Gün içinde yine acikirsan peynir ye....hem kilo almazsin hem tok tutar...yanında bir de ceviz....senin işin kolay canım..karnını ekmekle doyurmaya çalışma...
Yalan soylemicem bazi geceler aç uyuyorum. Yani oyle hissediyorum.kg cok fazla.midem kuculmedi henuz. Aksam salatami yazmayi unutmusum. Sebze vardi yani

Haha ona ben de çok bayılmamıştım. Özellikle kereviz hiç sevmediğim iyice gıcık olmuştum. Ay çok sevdindim bak bunu duyduğuma. Gerçekten de vücudu çok güzel temizleyip toksinlerden arındırıyor.
Bahar temizliği derimize de yarıyor desene...wuhuuuuu
Kuru ev yapimi tarhana corbasiydi abla😊
Afiyet olsun....tarhananın yaninda ekmek yememek için icine yeşil mercimek koyabiliriz aklında olsun.

9:30-10:00 gibi yapiyorum kahvaltiyi,2 ana ogun yemeye calisiyorum genelde😊
Bir ara ben de İF yapmıştım. 16 saat bir şey yemiyordum ve iki öğün besleniyordum ama bana baya bir zor gelmişti. Ben sürekli bir şeyler yediğim için uygulayacaksın uzun süre 😂😂

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ablaaa listede kerevizde mi vaaar :olamaz: offf desene yine Erzurum'u alt üst etcem bulmak için :işsiz:
İnan makinam gelir gelmez başlıycam ablacan psikolojim berbat durumda,nasıl böyle hunharca tatlı yiyerek kendime bu cezayı verdim aklım almıyo,hergün tartılma gafletinde bulundum hiç artmadığını gördükçe yedim bir anda fırladı tartı,şimdi sinir oldukça bişeyler yemek istiyorum açlıktan falan değil :kızgın:

:silah:
@birbardakçay
😉😉😉iyi aksamlar,naberr caycimm
Geldimi anneciin?
Hem annesini hem regl konusunu merak ediyorum. Birbardakcay Birbardakcay haberler sende tatlım...
Hep iyi ol canım. Ben de iyiyim. Mezuniyet sonrası koruma bolumundeyim. Değişik menüler araştırıyorum sürekli.. takımımıza yeni gelen bir arkadaşımız sayesinde bahar detoksuyla tanıştık...Beş gün artı iki gün korumadan oluşuyor. Kendisi gozumuzun önünde 3.4 kilo verdi. Sağlıklı bir program onu deniyorum. İyi gidiyor...
Afiyet olsun canım. Menün fakir kalmış bebeğim. Ne çorbası içtin onu da bir dahakine yazarsan sevinirim. Kahvaltın çok güzel.

Afiyet olsun canım...bu menü dyetisyenin verdiği liste mi? Baltayı taşa vurmuş gibi olacağım ama bana sebzesiz biraz tuhaf geldi... özellikle akşam menüsü...iki kepçe tarhana= iki dilim ekmek yanına iki dilim daha ekmek etti mi dört dilim... karbonhidrat oranı çok fazla...onun yerine tavuk, balık, köfte daha sağlıklı ve doyurucu olurdu...yanında Allah'tan yoğurt var o güzel olmuş en azından. Bol eksili bir gün diliyorum.
Iyi aksamlar hanimlar giremedim bugun rahatsizim biraz halsizlik var tum gun yattim uyudum desem yeridir.iyice de korkmaya basladim bugun 5. Gun artik yarin bi test yapsam iyi olacak.annem pazar gunu sabah geliyor insallah:KK49:

Back