Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Herkese merhaba
İki arada bir derede fırsat buldum yazıyorum
Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
@meryemozcan27 ve @Bonus menü ve spor bildirimi yapamadım hiç zaten girme fırsatım Bile olmuyor hastamızın durumundan
Rabbim herkese şifa versin
Kaptanım @oynakbasi34 benim bu süreçte çok katkı sağlayamayacağım belli oldu maalesef oysa ki çok da motive idim şu kısa sürede çok da alıştım sizlere ne yalan söyleyim
Nasip diyelim fırsatım oldukça burada sizlerle olmaktan zevk duyacağım ama beni takım üyeliği için şu an değerlendirmeyelim mahçup olma ihtimalim yüksek kurallara uyamam, hastane işimiz ne kadar sürecek onu da bilmiyorum
Herkese kolaylıklar arada uğrayacağım

midemi fena yaktı bu acılar yerken hiç farketmedim ama şuan uyutmuyor midemde salak bir his var 😩😩 maden suyu içem bari sabah oruç tutacağım yine yoksa mahveder beni bu
Hilalcim İngiliz karbonati al hemen eve.mucize bir şey...boş ver ilacı ....her türlü mide rahatsızlıdina bire bir.Bir bardak suya çay kaşığının ucuyla karıştır bir nefeste iç...hem de kilo verdiriyor....
Rennie yok mu canım yuttuğun an yanma bitiyor evden eksik etme :KK66: benim hamilelikte içtiğim rennienin haddi hesabı yok, öyle yanardı ki su içmeye korkardım :işsiz:
Canım rennie en son çare olarak aklınızda bulunsun. İngiliz karbonati....iyidir...abla sözü dinleyin....
Bende smoothie blenderımı bekliyorum sanki mucize olacak :KK70:
Hiç pişman olmayacaksin... Çok havalı bir şey.... içecekleri de enfes...bizzzzt sebze meyve kokteyli....
66 küsürüm 62 küsürle mezun olmuştum :olamaz:
İşin başındayken kontrol altına al....Dört kilo almışsın neredeyse...iki kilo fazlam olunca da eski gunlerime geri döndüm....şimdi soylemeyim kaç olduğumu detoks sonrası açıklayacağım. Ama başlangıç 61.5....
Daha sus sus mahvettim herşeyi :KK43:
Cadı seni......nefesim ensende ....
susmuyorum Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Meryem ablaya havale ediyorum seniii
Havale ucretini alıcıya yüklemişsin....şimdi ben bu dertle kendimi yer bitiririm.
Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Geberik Kaptanın geldiiiii :KK43:
Dünden beri resmen dokuluyorum :KK43: Pazar bahçe diye tutturup rüzgarı yersen olacağı oydu :KK43: bir yandan da bu halimle 23 Nisan hazırlıklarına koşturuyorum :KK66:
Hesapta resmi sınıf Annesi değilim ama aynı koşturmaca dahil edildim :KK66:
Bir yandan da Annemin kiradaki evine uğraşıyorum 2 gündür :KK43: tadilat yapılacak bütün ustalara ben görüşüyor evi gösterip fiyat alıyorum :KK66:

İnanın eve geldiğimde baygın düşüyorum telefonu elime almaya bilé fırsat olmuyor siziyorum :KK43:
Neyse yarın ustalardan birine Anahtarı teslim edeceğim de onlar 2 gün calisacak sonrada kiraciya iletirim ki oda badanasini yapsın :KK66:

2 gün daha yoğunluk olur sonra rahatım :KK66:
Menü paylasamadim çünkü cidden saçma sapan oldu hep ayak üstü birseyler atistirdim :KK43:
Geberik kaptanım....sesin çıkmayınca yine bir şeylerin peşinde olduğunu anladım.... Allah kolaylık versin....enerjin bol olsun diyorum sadece....
aleyküm selam canım
geçmiş olsun ve kolay gelsin bu koşturmacayla hasta olman an meselesi kendine dikkat et canım :KK60:
Saracim hoş geldin... nasılsın...ne zamandır görmüyordum seni... inşallah her şey yolundadir canım...
Dun aksam cok yorgundum cocuklar salonu hep kiriklamislar ekmek pilav ne ararsan vardi gonderdim onlari odalarina salonu supurdum sonra bi baktim halilari kaldirmisim koltuklari cekmisim bildigin temizlik yapiyorum 20.30dan sonra :KK48: esimde is cikisi hasta ziyaretine gitmisti arkadasina o geldi kizlari yatirdi. Isimi bitirince leslie yaptim 3 mile i walk strong ama sirf yapmam gerektigi icin yaptim nasil yorgundum anlatamam. Bonus Bonus Spor bitti 2 dk oturayim sonra dusa gireyim dedim sizip kalmisim. Spor 23.30da bitti Saat 00.30da uyandim nasil usumusum gittim yattim yataga. Sut kaynatmistim onu mayalayacaktim, yemekleri dolaba kaldiracaktim, detox suyumu hazirlayacaktim hepsi kaldi :KK43:

Sabah emineyi gonderdim ilk is suyumu hazirlayip dolaba attim sonra yemekleri kaldirdim sutu mayaladim meryemi yedirdim altini aldim kahvaltimi hazirladim ictim. Birazdan ogle yemegim icin corbami hazirlicam. Bakalim bugun nasil gececek.

Bugun sabah detox suyu yerine normal su ictim kabak cekirdegi yedim. Suyu dolaptan 3te cikarmayi dusunuyorum 7 saat beklesin

Bu sabahki kahvaltim

Eki Görüntüle 2254252

Bu da dunku aksam yemegim

Eki Görüntüle 2254251

Aksamki icecek cok yogun oldu bende su ilave ettim ama malzemeleri robottan cekmeyip salata ceklinde yeseydik daha guzel olurdu acikcasi. Robottan cekemedim hepsini donmedi bicaklari bende once mutfak robotunda parcaladim sonra obur robota koyup iyice karistirip parcalattim. Sen nasil yaptin Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Canım ben ıspanak tercih etmiştim iki yüz gram çok geldi...hepsini almadı...uzun süre sallayan sallaya çektim. Tadı pek güzel değildi ...
Senin de gozun aydin canim.bekliyoruz bakalim kendilerini gelecek elbet 😁 merak ediyorum kac kilo vereceksiniz detoksla
Detoks çok güzel gidiyor canım...verdiği mutluluk da cabası...biz de çok merak ediyoruz...şimdilik tartı yüz güldürüyor bu kadarını söyleyeyim. Önümüzdeki hafta çarşamba sabahı sonuç bildireceğim.
ara öğün: hurmalar çok güzel oldu
Eki Görüntüle 2254280

şimdi gidip çorbamı hazırlayayım bakalım nasıl olacak
Bugünkü sabah ve ara öğünü harikaydı tadına bayıldım. Çorba da güzel oldu. Ben blenderdan geçirdim. Okulda bı de limon sıktım yazmıyordu ama olsun.... Az önce ödem atıcı yeşil sıvıda sıvı yazmayı unutmuşlar sanırım yoksa bayağı püre oluyor... Tadı mükemmeldi...sabahki armuttan ekledim haşlamadan... Ananas almamıştim. Her şey yolunda tatlım...genel olarak bugün dünden daha güzel geçiyor....Bı tek akşam D-23 çorbam kaldı...sonrası zumbaya gideceğim.
Ayy bende hemde nasıl merak ediyorum ,bi anda 3 kilo gitse sevinçten ağlarım :KK70: bakalım neler olacak bizim kızlarda :confused:
Gençlerde daha çabuk gideceğine eminim.... Ayda bir ya da iki ayda bir yaparım sanırım artık...kolay da....
Mutlu perşembeler :KK200:
Daha iyiyimdir inşallah.

8.takım hatun ehli spor dk larını hatırlayanlar toplu yazabilir mi bana?
Yoksa ben tek tek bakıcam.
Bu akşam spor dönüşü yazarım tatlım...

Herkese merhaba
İki arada bir derede fırsat buldum yazıyorum
Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
@meryemozcan27 ve @Bonus menü ve spor bildirimi yapamadım hiç zaten girme fırsatım Bile olmuyor hastamızın durumundan
Rabbim herkese şifa versin
Kaptanım @oynakbasi34 benim bu süreçte çok katkı sağlayamayacağım belli oldu maalesef oysa ki çok da motive idim şu kısa sürede çok da alıştım sizlere ne yalan söyleyim
Nasip diyelim fırsatım oldukça burada sizlerle olmaktan zevk duyacağım ama beni takım üyeliği için şu an değerlendirmeyelim mahçup olma ihtimalim yüksek kurallara uyamam, hastane işimiz ne kadar sürecek onu da bilmiyorum
Herkese kolaylıklar arada uğrayacağım
Nevracim her şeyin başı sağlık ...ne zaman fırsat bulursan gel canım. Allah hastaniza acil şifalar versin. Sana da kolay gelsin. Kaldığımız yerden devam ederiz. Sen yine de sağlıklı beslenmeye dikkat et canım. Sağlıklı olmazsan etrafına yardım edemezsin di mi canım.Çok öpüyorum seni....

Bu
Hilalcim İngiliz karbonati al hemen eve.mucize bir şey...boş ver ilacı ....her türlü mide rahatsızlıdina bire bir.Bir bardak suya çay kaşığının ucuyla karıştır bir nefeste iç...hem de kilo verdiriyor....
Canım rennie en son çare olarak aklınızda bulunsun. İngiliz karbonati....iyidir...abla sözü dinleyin....
Hiç pişman olmayacaksin... Çok havalı bir şey.... içecekleri de enfes...bizzzzt sebze meyve kokteyli....
İşin başındayken kontrol altına al....Dört kilo almışsın neredeyse...iki kilo fazlam olunca da eski gunlerime geri döndüm....şimdi soylemeyim kaç olduğumu detoks sonrası açıklayacağım. Ama başlangıç 61.5....
Havale ucretini alıcıya yüklemişsin....şimdi ben bu dertle kendimi yer bitiririm.
Geberik kaptanım....sesin çıkmayınca yine bir şeylerin peşinde olduğunu anladım.... Allah kolaylık versin....enerjin bol olsun diyorum sadece....
Saracim hoş geldin... nasılsın...ne zamandır görmüyordum seni... inşallah her şey yolundadir canım...
Canım ben ıspanak tercih etmiştim iki yüz gram çok geldi...hepsini almadı...uzun süre sallayan sallaya çektim. Tadı pek güzel değildi ...
Detoks çok güzel gidiyor canım...verdiği mutluluk da cabası...biz de çok merak ediyoruz...şimdilik tartı yüz güldürüyor bu kadarını söyleyeyim. Önümüzdeki hafta çarşamba sabahı sonuç bildireceğim.
Bugünkü sabah ve ara öğünü harikaydı tadına bayıldım. Çorba da güzel oldu. Ben blenderdan geçirdim. Okulda bı de limon sıktım yazmıyordu ama olsun.... Az önce ödem atıcı yeşil sıvıda sıvı yazmayı unutmuşlar sanırım yoksa bayağı püre oluyor... Tadı mükemmeldi...sabahki armuttan ekledim haşlamadan... Ananas almamıştim. Her şey yolunda tatlım...genel olarak bugün dünden daha güzel geçiyor....Bı tek akşam D-23 çorbam kaldı...sonrası zumbaya gideceğim.
Gençlerde daha çabuk gideceğine eminim.... Ayda bir ya da iki ayda bir yaparım sanırım artık...kolay da....
Bu hafta 3 kez 40 dkk yurudum cnm
Bonus Bonus

Öksürük sürekli değilde bi başladım mı başka odadan geliyolar sesime acızık boğuluyorum da :D
Cevizin icindeki yenen yerin arasinda olan katman varya cnm,onu kaynat ic,kesilir insallah oksurugun😊

Sağol canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın

İyi aksamlar kislaarr
1 bardak form cay
Sabah sahanda yumurta
Salatalik,peynir,zeytin,pekmez
1 dlm ekmek
Oglen 1 sade kahve
Aksam 16:00
1 kase corba,salata,kayisi hosafi(seker atmadim,pekmez koydum biraz)
Su 2 litre yapcam yatmadan
40 dk tempolu yuruyus Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. oynakbasi34 oynakbasi34 Bonus Bonus

Persembe menüsü

10.00
4 yk yoğurt+1 muz

12.00
Kiraz sapi cayi

14.00
8 9 yk yesil mercimek
2 dilim cavdar ekmegi

16.00
2 ceviz içi
6 7 badem
Turk kahvesi

Aksam 19.20
2 kepce tarhana çorbası
1 dilim çavdar ekmegi
3 yk yogurt

Yatmadan yesilcay icerim

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

aktarda bulabilirmiyim sence abla çıkınca bir bakayım

valla o liliyle senin aranda 😂😂

@birbardakçay
😉😉😉iyi aksamlar,naberr caycimm
Geldimi anneciin?
Hem annesini hem regl konusunu merak ediyorum. Birbardakcay Birbardakcay haberler sende tatlım...
Sağol canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
Hep iyi ol canım. Ben de iyiyim. Mezuniyet sonrası koruma bolumundeyim. Değişik menüler araştırıyorum sürekli.. takımımıza yeni gelen bir arkadaşımız sayesinde bahar detoksuyla tanıştık...Beş gün artı iki gün korumadan oluşuyor. Kendisi gozumuzun önünde 3.4 kilo verdi. Sağlıklı bir program onu deniyorum. İyi gidiyor...
İyi aksamlar kislaarr
1 bardak form cay
Sabah sahanda yumurta
Salatalik,peynir,zeytin,pekmez
1 dlm ekmek
Oglen 1 sade kahve
Aksam 16:00
1 kase corba,salata,kayisi hosafi(seker atmadim,pekmez koydum biraz)
Su 2 litre yapcam yatmadan
40 dk tempolu yuruyus Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. oynakbasi34 oynakbasi34 Bonus Bonus
Afiyet olsun canım. Menün fakir kalmış bebeğim. Ne çorbası içtin onu da bir dahakine yazarsan sevinirim. Kahvaltın çok güzel.
Persembe menüsü

10.00
4 yk yoğurt+1 muz

12.00
Kiraz sapi cayi

14.00
8 9 yk yesil mercimek
2 dilim cavdar ekmegi

16.00
2 ceviz içi
6 7 badem
Turk kahvesi

Aksam 19.20
2 kepce tarhana çorbası
1 dilim çavdar ekmegi
3 yk yogurt

Yatmadan yesilcay icerim

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Afiyet olsun canım...bu menü dyetisyenin verdiği liste mi? Baltayı taşa vurmuş gibi olacağım ama bana sebzesiz biraz tuhaf geldi... özellikle akşam menüsü...iki kepçe tarhana= iki dilim ekmek yanına iki dilim daha ekmek etti mi dört dilim... karbonhidrat oranı çok fazla...onun yerine tavuk, balık, köfte daha sağlıklı ve doyurucu olurdu...yanında Allah'tan yoğurt var o güzel olmuş en azından. Bol eksili bir gün diliyorum.

aktarda bulabilirmiyim sence abla çıkınca bir bakayım

valla o liliyle senin aranda 😂😂
Eczaneden al canım...Lilinin ümüğünü sıkarım acimam inan kilo konusunda beni üzerse....o kilolar verilecek...

evettt selamlar hepinize

1 kepçe çorba
1.5 kepçe kuru
yarım dil ekmek
salata

1 ince dilim kakaolu kek

1.5 lt su
1 lt dukan birası
1 kupa ödem çayı
Kekin ince olup olmaması hiç önemli değil.. şu kilo verme sürecinde nolur dokunmayın şu unlu şekerli mamullere...ben tam buğdayli yaptım nolur ye diyenlerin bile ısrarlarına hayır diyorum...Tartidaki eksiden daha çok mutlu ettiğine yemin edin ben de yiyeyim. Menün güzel değil canım.Bu menü iftar menusuydu di mi....kahvaltı arayıp duruyorum da....pardon o zaman...Bakalım yarın bize ne kadar mutluluk vereceksin... İnşallah tartı yüzünü güldürür...

Hem annesini hem regl konusunu merak ediyorum. Birbardakcay Birbardakcay haberler sende tatlım...
Hep iyi ol canım. Ben de iyiyim. Mezuniyet sonrası koruma bolumundeyim. Değişik menüler araştırıyorum sürekli.. takımımıza yeni gelen bir arkadaşımız sayesinde bahar detoksuyla tanıştık...Beş gün artı iki gün korumadan oluşuyor. Kendisi gozumuzun önünde 3.4 kilo verdi. Sağlıklı bir program onu deniyorum. İyi gidiyor...
Afiyet olsun canım. Menün fakir kalmış bebeğim. Ne çorbası içtin onu da bir dahakine yazarsan sevinirim. Kahvaltın çok güzel.

Afiyet olsun canım...bu menü dyetisyenin verdiği liste mi? Baltayı taşa vurmuş gibi olacağım ama bana sebzesiz biraz tuhaf geldi... özellikle akşam menüsü...iki kepçe tarhana= iki dilim ekmek yanına iki dilim daha ekmek etti mi dört dilim... karbonhidrat oranı çok fazla...onun yerine tavuk, balık, köfte daha sağlıklı ve doyurucu olurdu...yanında Allah'tan yoğurt var o güzel olmuş en azından. Bol eksili bir gün diliyorum.
İnan bu sekilde bile doymuyorum. Oglenki ekmek 1 dilim fazla oldu ama elimde degil. Dun tavuk mantar vardi bugun kolay olsun diye yesil. mercimek
Listede corba diyor cesidi demiyor. İlk gittigimde yayla,tarhana,ezogelin, mercimek gibi corbalar icin bu kepce sayisi dedi

1 de aksam 1 dilim ekmek yedim. 2 degil. Oglen 2 yedim

Back