5 gün detoks ve 2 gün koruma. Toplam 7 gün olacak yani.K
Kac gun surecek canim detoksun
Bakalim detoksla kac kilo vereceksin merakla bekliyorum5 gün detoks ve 2 gün koruma. Toplam 7 gün olacak yani.
Valla ben de öyle. 2-5 kilo arası diyordu diyetisyen bakalım ne olacakBakalim detoksla kac kilo vereceksin merakla bekliyorum
Pirinc vardi annem getirdi. Normalde ben sehriyeli yapiyorumYoğurtlu çorbanda tahıl var mı? Ya da şehriye veya pirinç ... Afiyet olsun...
Valla ben de öyle. 2-5 kilo arası diyordu diyetisyen bakalım ne olacak
Bahar detoksu gibi bir şey canım. İlk iki gün smoothie ve çorba var daha çok. Sonra katı yemekler de var menüde. Sadece belli bir gıda tüketmek ya da sadece sıvı beslenmek yok.ne detoksu yapacaksın canim
Bahar detoksu gibi bir şey canım. İlk iki gün smoothie ve çorba var daha çok. Sonra katı yemekler de var menüde. Sadece belli bir gıda tüketmek ya da sadece sıvı beslenmek yok.
Birlikte daha nice seneler gecirin insallah cnmselam kızlar
sabah 10.00
1 çiğ köfte lavasina tost yaptım
1 havuç1 tutam roka
öğlen 15.00
1 kepçe balık.çorbası
tavuk ızgara
salata
2 dil ekmek
ayran
akşam yok ( öğlen çok kaçırdım gibi geldi yemedim )
şu 1.5 lt
ve bugün beş yılı devirmiş bulunmaktayız kızlar evlilik yıl dönümümüzdü bugün inşallah bir ömürü birlikte tamamlamayi nasip eder mevlam
Hahasmoothie demeyeydin iyiydionla kötü bir anım var böğğğkkk aklıma geldi yok canım o zaman eşlik etmek fikrimden vazgeçtim sana bol eksili detokslar canim
Sonuçlara baktım bu haftaBirbardakcay ve blondeaddict menülerini hiç aksatmadan yazdı tebrik ederim bu arkadaşlarımı...diğer kızlar sizlere de teessüflerimi bildiriyorum. oynakbasi34 kaptanım iki bildirim yapmış...asibenin ikibildirimi eksik(cuma ve Çarşamba) her ne kadar kendisi bir dese de.... @ebideryal pazartesi perşembe eksik, umutluanne83 iki bildirim yapmış sadece, sefanur54 üç bildirim yapmış..
zukkum canım sadece dün vermişsin zaten ben seni izinli yazmıştım... D Deliidivane hiç bildirim yapmadı hafta boyunca. Zarpy iki bildirim yapmış. Bonus iyice cozuttu. Bitter ziyagil pazartesi ilk gün verdi kayiplarda kendileri...
Superisi eski serenalar kapıyı tiklatmaz oldu....vs vs..........tabloyu elle çizmiştim. Önümüzdeki hafta PC ortaminda hazırlarım inşallah...şu yazilililardan bir kurtulayım ....
inşallah hasibecimmmBugunun sporuda yapildi 40 dk zumba 10 dk bisikletBonus
Video cok hosuma gitti kareografiyi kucuk parcalar halinde ogretiyor her defasinda oncekine ekleyerek gidiyorlar ve en sonunda baya baya dans ediyorsun. Bulursam gondereyim sizede.
Birlikte daha nice seneler gecirin insallah cnm
yok anam bacım değil 1 gün 1 yudum bile içmem daha ben ondanHahaben de çok bayılmıyorum aslında ama sadece 1 gün olduğu için dayandım
Cnm ben bu hfta bildirim yapmadım pek ama sporları şimdi yazayım sana puanları nasıl hesaplıyoruz bu arada
Cuma 1 saat tempolu yürüyüş koşu bandında
Cumartesi 1 saat tempolu yürüyüş koşu bandında
Pazartesi 30 dk tempolu yürüyüş koşu bandında
Salı 1 saat tempolu yürüyüş ve 30 dk twister
Perşembe 30 dk tempolu yürüyüş
GÜNLÜK SPOR LİSTESİ |
CUMA | CMRTSİ | PAZAR | PZRTSİ | SALI | ÇRŞMBA | PRŞMBE | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| 210 | 90 | 210 | ||||
| 75 | 50 | 90 | 112,5 | |||
| 240 | 240 | 240 | 240 | 240 | 240 | 240 |
| 72 | 102 | 105 | 106 | |||
| 180 | 90 | 125 | ||||
@sefanur54 | 150 | 150 | 75 | 150 | 75 | ||
D Deliidivane | |||||||
| 77 | 67 | 41 | 187,5 | 149 | 59,5 | |
| 325 | 300 | 647 | ||||
| 300 | 300 | 75 | ||||
| 150 | 120 | 300 | 150 | |||
| 150 | 130 | 115 | ||||
| 300 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?