Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın 💐💐💐
Haftasonu telaşı başladı bizde de
Birsürü koşturmaca var , az evvel kahvaltı bittti
Gerçekten de herkes spor yapmış ne güzel, insan böyle liste görünce daha da heves ediyor eline sağlık
Bonus Bonus
Lilimam Lilimam tebrik ediyorum spor birincimiz :halay:
Ben bu hafta başladığım Leslie 2 mili 3 mile , bölgesel çalışmaları arttırmaya, yavaş yavaş ağırlık çalışmaya niyetliyim :spor:

Yaş vs tüm bahanelerimi bıraktım bunu görünce 🙄

Eklentiler

• E84C650C-552D-4369-9BC6-A569C14179E5.jpeg
    E84C650C-552D-4369-9BC6-A569C14179E5.jpeg
    125,6 KB · Görüntüleme: 44
oynakbasi34 oynakbasi34 ve bütün hatunlar sefanın twisterı var ama twister puanımız yok bunu neye göre hesaplayayım?

Tempolu yürüyüş?
Kardiyo?

Durmadan yapılıyporsa bence kardiyo.
Benimde twisterim var onada puan verirseniz onuda yaparim arada. Bir de ben simdi soyle bir video yaptim kollarla basliyor bacaklarla bitiyor yumruklu tekmeli isler tae bo diye geciyor bunu hangi gruba alcaz bonuscum

Bu arada amcamin mayosu yakiyor :KK70:

GÜNLÜK SPOR LİSTESİ

CUMACMRTSİPAZARPZRTSİSALIÇRŞMBAPRŞMBE
Bonus Bonus
210​
90​
210​
oynakbasi34 oynakbasi34
75​
50​
90​
112,5
Lilimam Lilimam
240​
240​
240​
240​
240240240
blondeaddict blondeaddict
72​
102​
105​
106​
Bulamiyorum Bulamiyorum
180​
90​
125​
@sefanur541501507515075
@Ucukkacikk
Birbardakcay Birbardakcay
77​
67​
41​
187,5
149​
59,5​
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
325​
300​
647​
@mavimli
300​
300​
75​
@Zarpy
150​
120​
300​
150​
umutluanne83 umutluanne83
150​
130​
115​
zukkum zukkum
300​

...
Bonus Bonus ................510 puan
oynakbasi34 oynakbasi34 ........327 puan
Lilimam Lilimam ............1680 puan
blondeaddict blondeaddict ........ 385 puan
Bulamiyorum Bulamiyorum ................395 puan
@sefanur54 .............600 puan
@Ucukkacikk ............
Birbardakcay Birbardakcay ..........581 puan
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ......1332 puan
@mavimli ......................675 puan
@Zarpy ..........................720 puan
umutluanne83 umutluanne83 ............395 puan
zukkum zukkum .......................300 puan

:KK73::KK73::KK73:

🤩HAFTANIN SPOR BİRİNCİSİ 🤩

@Lilimam25 :sampiyon::sampiyon:

🤩HAFTANIN SPOR İKİNCİSİ 🤩

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. :sampiyon::sampiyon:

🤩HAFTANIN SPOR ÜÇÜNCÜSÜ🤩

@Zarpy :sampiyon:
:sampiyon:

Elinesaglik cnm sporcuguzelleri kutlarim :KK200::KK200::KK200:

Yaş vs tüm bahanelerimi bıraktım bunu görünce 🙄

:KK57::KK57:

kızlar benim bir sorum olacak ben bu ara deli gibi acı biber turşusu aseriyorum geçen hafta ful yedim hergün şu Arnavut biberi ve uzun olanlar varya onlar deli acı yiyen biriyim zaten ve şimdi önüne geçemiyorum bir sebebi var mı acaba millet çikolata yer mutlu olur ben o tursucuklarla mutluyum teyzem sağolsun biride güzel yapmış yollamış ki acaba birşey mi eksik vücutta bununistiyor devamli

oynakbasi34 oynakbasi34 ve bütün hatunlar sefanın twisterı var ama twister puanımız yok bunu neye göre hesaplayayım?

Tempolu yürüyüş?
Kardiyo?

Canım onu dakika hesabı yapılabilir bence ;) dakika başına 1 yada 2 puan ;) hani terletiyormu bilmem ama beli çok güzel çalıştırıyor ;)

GÜNLÜK SPOR LİSTESİ

Bonus Bonus
210​
90​
210​
oynakbasi34 oynakbasi34
75​
50​
90​
112,5
Lilimam Lilimam
240​
240​
240​
240​
240240240
72​
102​
105​
106​
Bulamiyorum Bulamiyorum
180​
90​
125​
@sefanur541501507515075
@Ucukkacikk
77​
67​
41​
187,5
149​
59,5​
325​
300​
647​
@mavimli
300​
300​
75​
@Zarpy
150​
120​
300​
150​
150​
130​
115​
zukkum zukkum
300​

...
@Ucukkacikk ............

🤩HAFTANIN SPOR ÜÇÜNCÜSÜ🤩

Ellerine ve emeğine sağlık canım ♡

Benimde twisterim var onada puan verirseniz onuda yaparim arada. Bir de ben simdi soyle bir video yaptim kollarla basliyor bacaklarla bitiyor yumruklu tekmeli isler tae bo diye geciyor bunu hangi gruba alcaz bonuscum

Bu arada amcamin mayosu yakiyor :KK70:

Elinesaglik cnm sporcuguzelleri kutlarim :KK200::KK200::KK200:

:KK57::KK57:

O videoyu bir kere bende kızlarla yapmaya kalktık anam 15 dakika yaptık ancak sonra yerlere yattık yorgunluktan :KK70:
Keşke hep yapabilsek :KK66: çok faydalı :KK66:

kızlar benim bir sorum olacak ben bu ara deli gibi acı biber turşusu aseriyorum geçen hafta ful yedim hergün şu Arnavut biberi ve uzun olanlar varya onlar deli acı yiyen biriyim zaten ve şimdi önüne geçemiyorum bir sebebi var mı acaba millet çikolata yer mutlu olur ben o tursucuklarla mutluyum teyzem sağolsun biride güzel yapmış yollamış ki acaba birşey mi eksik vücutta bununistiyor devamli

Metabolizma çalışır ne güzel ama işte bol su iç ki ödem yapmasın malum turşu :KK66:
Bir ara bir değerlerine baktır istersen ♡

Canım onu dakika hesabı yapılabilir bence :KK66: dakika başına 1 yada 2 puan :KK66: hani terletiyormu bilmem ama beli çok güzel çalıştırıyor :KK66:

O videoyu bir kere bende kızlarla yapmaya kalktık anam 15 dakika yaptık ancak sonra yerlere yattık yorgunluktan :KK70:

Metabolizma çalışır ne güzel ama işte bol su iç ki ödem yapmasın malum turşu :KK66:
Ben birtek videoda soguma hareketlerinden once bir hareket vardi yandan tekme atiyorlardi onu cok yapamadim ilk setten sonra biraktim dizlerimi yukari cektim onun yerine. Esime diyorum nasil yaptim. Basarili diyor. Bende diyorum kadinlarin tekmeleri baslarina kadar cikiyor benimki ya bel hizasinda ya da bel hizasinin biraz altinda ama gun gelecek bende o kadinlar gibi kafama kadar tekme atacam :KK48:

Peki bu hangi gruba giriyor kac puanla hesaplicaz bi diyiverin gari

Canım onu dakika hesabı yapılabilir bence :KK66: dakika başına 1 yada 2 puan :KK66: hani terletiyormu bilmem ama beli çok güzel çalıştırıyor :KK66:

valla ödem yapıyor mu bilmiyorum ama banu bizim burada hastane isii resmenn olum oluyor yaa

Ben birtek videoda soguma hareketlerinden once bir hareket vardi yandan tekme atiyorlardi onu cok yapamadim ilk setten sonra biraktim dizlerimi yukari cektim onun yerine. Esime diyorum nasil yaptim. Basarili diyor. Bende diyorum kadinlarin tekmeleri baslarina kadar cikiyor benimki ya bel hizasinda ya da bel hizasinin biraz altinda ama gun gelecek bende o kadinlar gibi kafama kadar tekme atacam :KK48:

Peki bu hangi gruba giriyor kac puanla hesaplicaz bi diyiverin gari

Bence baya baya kardio bu ;) zumbayla aynı puan olabilir ;) inanılmaz terletiyor ;)

valla ödem yapıyor mu bilmiyorum ama banu bizim burada hastane isii resmenn olum oluyor yaa

Kız sanki burası farksız mi ozeller ateş pahasi 2 haftadır bende devlete almak istiyorum ama bana yakın olan yerler hep dolu diğerleri de çok ters gitmek ölüm :(
Bakalim bulabilirsem bende bu hafta yaptiririm ;)

selam kızlar

sabah 10.00
1 çiğ köfte lavasina tost yaptım
1 havuç1 tutam roka

öğlen 15.00

1 kepçe balık.çorbası
tavuk ızgara
salata
2 dil ekmek
ayran

akşam yok ( öğlen çok kaçırdım gibi geldi yemedim )

şu 1.5 lt

ve bugün beş yılı devirmiş bulunmaktayız kızlar evlilik yıl dönümümüzdü bugün inşallah bir ömürü birlikte tamamlamayi nasip eder mevlam
Kahvalti içler acısı ...yumurtalı peynirli zeytinli bol yeşillikli birtane de benim için listene ekle Hilalcim...yine de fena sayılmaz...lavaş incedir en azından....
ablacım mesajı duzenleyemedim seni mi etiketlemem gerekiyor menulerde Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Menü bildirimi yapmadigin nasıl da belli oluyor...evet tatlım içinden gelirse etiketleyebilirsin.( Sinsi gülücük imocisi)

Tempolu yürüyüş?
Kardiyo?

Takil kafana göre ...banuşun dediği gibi de olur. 2× dakika
GÜNLÜK SPOR LİSTESİ

Bonus Bonus
210​
90​
210​
oynakbasi34 oynakbasi34
75​
50​
90​
112,5
Lilimam Lilimam
240​
240​
240​
240​
240240240
72​
102​
105​
106​
Bulamiyorum Bulamiyorum
180​
90​
125​
@sefanur541501507515075
@Ucukkacikk
77​
67​
41​
187,5
149​
59,5​
325​
300​
647​
@mavimli
300​
300​
75​
@Zarpy
150​
120​
300​
150​
150​
130​
115​
zukkum zukkum
300​

...
@Ucukkacikk ............

🤩HAFTANIN SPOR ÜÇÜNCÜSÜ🤩

Ellerine sağlık bonuscuk... Ne güzel hazırlamışsin....Lili yarismalari çok sever....bayilmistir cadı sonuca....ben de onu geçmezsem( tesbih çeken dilber ay imocisi)
Sebebi var tabi ki....boğazının pisliğinden neden olacak....o acı biber turşuları nasıl iştah açar biliyor musun? Bı de ödem yapar ki sorma....onun yerine tazelerini al pazarda minik poşetlerde satılıyor...bol bol ye....

zukkum zukkum canım Rabbim huzurlu , sağlıklı , aşk dolu nice yıllar geçirmenizi nasip etsin. Evlilik yıldönümünuzu tebrik ederim.
Edit: O kadar ayların içinde deli Mart'ta evlenmeyi seçmek de araştırma konusu. :halay::halay::halay::halay:

Mart çocuğu olarak teessüflerimi bildiririm :)

e6393c7a93e278cafa492ec869b784f5.jpg

Hafta sonu diye biraz sessiz kalmış burası galiba. Kesin herkes kendini dışarı attı ve yürüyor ya da koşuyor 😂😂😂
Umarım herkes için minimum kaçamaklı ve bol eksili bir hafta sonu olur 😊
Aynen kimseninin sesi cikmiyorburda sagank yagis biz eve tikilip kaldik

Selam koşturmacadan girmeye fırsat bulamadım iki nefes vakit bulmuşken yazayım
Kaçamak yok şu saate kadar şükür ,30 dakika Leslie yaptım 90 puan Bonus Bonus

akşam yazamayabilirim menümü arkadaşlar gelecek çaya ,umarım kazasız belasız atlatırım, yarın vereceğim bugünün yemek raporunu
Herkese kolaylıklar

:KK66:
Bence baya baya kardio bu :KK66: zumbayla aynı puan olabilir :KK66: inanılmaz terletiyor :KK66:

Kız sanki burası farksız mi ozeller ateş pahasi 2 haftadır bende devlete almak istiyorum ama bana yakın olan yerler hep dolu diğerleri de çok ters gitmek ölüm :KK43:
Bakalim bulabilirsem bende bu hafta yaptiririm :KK66:
O zaman 3.5 tan hesapliyorum onu :KK66:

Kahvalti içler acısı ...yumurtalı peynirli zeytinli bol yeşillikli birtane de benim için listene ekle Hilalcim...yine de fena sayılmaz...lavaş incedir en azından....
Menü bildirimi yapmadigin nasıl da belli oluyor...evet tatlım içinden gelirse etiketleyebilirsin.( Sinsi gülücük imocisi)
Ellerine sağlık bonuscuk... Ne güzel hazırlamışsin....Lili yarismalari çok sever....bayilmistir cadı sonuca....ben de onu geçmezsem( tesbih çeken dilber ay imocisi)
Sebebi var tabi ki....boğazının pisliğinden neden olacak....o acı biber turşuları nasıl iştah açar biliyor musun? Bı de ödem yapar ki sorma....onun yerine tazelerini al pazarda minik poşetlerde satılıyor...bol bol ye....
Twisterida 2xdk olarak kaydediyorum o zaman defterime

Bu arada "tesbih çeken dilber ay imocisi" ne bayildim :KK70:

Bence baya baya kardio bu :KK66: zumbayla aynı puan olabilir :KK66: inanılmaz terletiyor :KK66:

Kız sanki burası farksız mi ozeller ateş pahasi 2 haftadır bende devlete almak istiyorum ama bana yakın olan yerler hep dolu diğerleri de çok ters gitmek ölüm :KK43:
Bakalim bulabilirsem bende bu hafta yaptiririm :KK66:
valla 3 gün üst üste gitmek gerekiyor ve çocukla çok zor yahuuu😠

ay abla valla acı istiyorum acılı olsun da varsın ne olursa olsun ben bu turşu yüzünden safra kesemi kaybettim o sıralarda böyle ful turşu ile beslendim.

kahvaltı konusuna gelince de ben uzun süredir kahvaltı yapamiyodum yumurtayı kızıma yedirir ken bile tiksiniyorum artık peynir zeytini de içim almadı bir türlü ama söz yarın güzel normal kahvaltı yapacağım 😚😚

zukkum zukkum canım Rabbim huzurlu , sağlıklı , aşk dolu nice yıllar geçirmenizi nasip etsin. Evlilik yıldönümünuzu tebrik ederim.
Edit: O kadar ayların içinde deli Mart'ta evlenmeyi seçmek de araştırma konusu. :halay::halay::halay::halay:
😂 ay sus susss her Mart gelince illallah ediyorum kedilerden eşim onlardan akıl alacakmış 😂😂😂 eşlerini nası ikna ettiklerine dair 😂😂😂 malum bizde kantaron yokkk😁😁😁

Mart çocuğu olarak teessüflerimi bildiririm :)

Eki Görüntüle 2252415

annaaammm borusu sen boşver ablamı 😂😂 kiskanniyorr

Back