aijoo tarti bildirimi ve menü bildirimini dikkatli yaparsan kesinlikle yol alırsın canım. Yorumlar beslenmede çok etkili oluyor. Ne yiyip yemedigini senin görmen her şeyden önemli...hadi bakalım Allah yolunu açık etsin.
Bir yarim olsun isterdim gözleri yeşil....ama şişko değil ha...
![Sinirli :sinirli: :sinirli:](/images/smiley/sinirli.gif)
kendini savunma bak...bu haldeysek bu kendimizin suçu....bedenimize iyi bakmak zorundayız....aynanin karşısına geç kendine bir güzel kız....bütün kaçamaklara tövbe et.... motivasyon böyle kazanılır canım....sizi bırakıp gitmek aklımın ucundan geçmiyor küsseniz de ben küsmem öyle de bir mikropluğum var... Elinizden geleni yap....menü bildirimi yapmayınca herhalde düzenli beslenmedi diye düşünüyorum.. Önümüzdeki haftaya bugünden asılalim....kendimizi şımartalim nasıl mı...kilo vererek tabi ki ....dertsiz bir hayat yok...onun bitmesini beklerseniz şişko şişko gezersiniz.
Sen komik eğlenceli bir hatunsun bence... üslubundan anlaşılıyor...hiç destek alayım falan diye düşünme... Duygusal açlık yaşıyorsun.... Şu gerçekle de yüzleş....Bonus bacima da söyledim.... sıkıntısız bir hayat bekleme...bir düzen kur kendine onu uygula... Eşin çocuğun elbette önceliklerin arasında olmalı....ama sen birinci sıradasın....çünkü bu şekilde hastasın kiloluluk bence ciddi bir rahatsızlık... Gördüğün eksiler eski neşeni verecek....onun için uğraşırken vicdanın rahatlayacak bu da bütün mutluluk hormonlarını salgılatacak... Takımı bırakmam söz konusu değil tabi ki...gözüm arkada kalır...çok seviyorum sizleri...evladım gibisiniz....
Canım kızım.... maşallah sana...Hevesin daim olsun...
Asibecim regl dönemi iki üç kilo fazla çıkması normal...sen dikkat ettiğin için bir kiloya yakın artidasin. Hiç moralini bozma...birkaç güne balon gibi patlayacak...regl dönemi çok spora yüklenme fırsat buldukça duş al canım...
Menü bildirimi gerçekten çok önemli bugün ondan dellendim zaten....
Yürüyüşler 2.5 ile çarpılıyor 60×2.5 hesapla... Twist bilmiyorum.
Geçmiş olsun canım. Ağzına bir karanfil at.... antiseptik hem de ağrı kesici ...
Çözüm bu işte canım...." Kafaya takmak" .....takılan şeyde başarı olur. 65 i görürsün sen...menü yorumlarında herkes birlikte hareket etse keşke...az oluyor bence...