Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavusturana
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Öğlen kızı kursa goturmeden hanımın unuttuğu ödevi aklına gelince onla uğraştık sabah sabah
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Hesapta özel ders alıyorlar ama hiç çaba yok
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Öğretmenle görüştük kesinlikle bol bol tekrar yapmaları lazım dedi
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Tabi kurs bitene kadar orda bekledim çok ters bir yerde diye
dönüşü de eve giristim biraz
Arkadaslardan biri işe baslayacakmış kızı nasıl yapacağım diye düşünüyordu bende nasılsa benim kizla aynı anda çıkıyor diye ( etüde kalmıyor oda ) aman ben alır 3 saat bende kalır her gün dedim
Zaten benim kıza mutlaka birşeyler hazırlamış oluyorum kızların karnını doyurup derslerini de yaptırım dedim
Çok sevindi tabi en azından içim rahat olur işten çıkana kadar dedi
gerçi banane varmış aynı apartmanda ama kadın da memlekete gideceksin