- 9 Ocak 2012
- 15.099
- 29.073
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsunSelam gençler..
yeni gelenler olmuş hoşegeldiniz.
kaptancım geçmiş olsun Rabbim korktuğunuza uğratmasın inş. iyi düşünelim iyi olsun inş.
bugü gidip 20 lik çektirdim ayy sonunda bütün yirmiliklerden kurtulmuş oldum .
Kaptanım ben 23 nisana kadar izine ayrılma istiyorum biraz koruma yapalım zaten sınavları misafir spor ders programlarım da var az rahatlyıp taze bi kanla geleyim inş
aijoo tarti bildirimi ve menü bildirimini dikkatli yaparsan kesinlikle yol alırsın canım. Yorumlar beslenmede çok etkili oluyor. Ne yiyip yemedigini senin görmen her şeyden önemli...hadi bakalım Allah yolunu açık etsin.Günaydın. Bu topige de yazmaya basladigima gore burda da bildirim yapayim. Listeye 3 hafta sonra inşallah :)
Gecen hafta 99.4
Bu hafta 98.1
Bir yarim olsun isterdim gözleri yeşil....ama şişko değil ha...Yalnız gözlerim yeşil ablasının meriyimiMotivasyon kaybetmedim de biraz fazla yoğun oldum bu hafta onun getirdiği bi gevşeklik oldu elimde olmadan.
Deme öyle gidicem falan en çok benim ihtiyacım var desteğe.
Evdeki her işim bile kaldı bu hafta.
Bişeylerin arkasına sığınmıyordur kimse gerçekten demeyin öyle. Geçen hafta iyiydim bu hafta durmuş oldum haftaya yine iyi olmak zorundayım bırakmak gibi bi lüksüm yokki bu kiloda![]()
Sen komik eğlenceli bir hatunsun bence... üslubundan anlaşılıyor...hiç destek alayım falan diye düşünme... Duygusal açlık yaşıyorsun.... Şu gerçekle de yüzleş....Bonus bacima da söyledim.... sıkıntısız bir hayat bekleme...bir düzen kur kendine onu uygula... Eşin çocuğun elbette önceliklerin arasında olmalı....ama sen birinci sıradasın....çünkü bu şekilde hastasın kiloluluk bence ciddi bir rahatsızlık... Gördüğün eksiler eski neşeni verecek....onun için uğraşırken vicdanın rahatlayacak bu da bütün mutluluk hormonlarını salgılatacak... Takımı bırakmam söz konusu değil tabi ki...gözüm arkada kalır...çok seviyorum sizleri...evladım gibisiniz....Süpersin kızlar ♡♡♡♡ sizlerde bu hafta ekliyorum listeye ve her hafta hep eksi görün inşallah. ...Aminnnn
Valla ne desen haklısınama hiç bir yere gitmek yok ♡ Sensiz düşünemem artık takımı
Hep diyorum ya benim beslenme hep halimle alakalidün eşime de dedim artık cidden şu halimbenimde canımı sıkıyor sonuçta hep derim imam osurursa cemaat micar
Valla en sonunda gidip psikolojik destek alacağım bu ruh halimle alakalıelimde değil inan o zaman direk beynim kendini herşeye kapatıyor sanki
Telefonumun ekran görüntüsü olarak geçen sene eşimle cektridigim zayıf bir resmim vardı onu koydum her An görüp kendime kizdikca daha sıkı tutayim diyeheee abartılı kaçamak yapmadım ( geçen günkü patates hariç ) ama inan şu bile içmiyorum farkında olmadan
kabizlik yüzünden sislik de olunca iyice sinirlerim bozuluyor.
Şöyle bir ay hic bir sıkıntı olmasa eminim bu ruh halimde düzeltmeye başlayacak
Bu sabah bile eşim yüzüme bakıp bakıp Aşkım ya iyimisin diye sorup durduiyiyim diyorum ama işte yalan söylemeyi beceremiyorsun diyor eşim sonuçta anında olan neşe kayıp oluyor
Dua edin bana kızlar hem sıkıntılar bitsin hemde ben artık kalıcı olarak azimle ilerleyebileyim ♡♡♡♡
Valla sizler olmasaydiniz Eminönü çok daha beter olmuş hatta şu anda deli gibi ne bulsam yerdim![]()
Canım kızım.... maşallah sana...Hevesin daim olsun...Merhaba arkadaşlar
Bütün kilo verenleri tebrik ediyorum. Umarım haftaya da böyle güzel sonuçlar gelir.
Kendim her ne kadar diyete dün başlamış olsam da bildirimde bulunacağım. Çok heveslendim
Dün: 76.6
Bu sabah: 75.2
Detokusun birinci günü baya verimli geçti. Bakalım bugün ne olacak
Asibecim regl dönemi iki üç kilo fazla çıkması normal...sen dikkat ettiğin için bir kiloya yakın artidasin. Hiç moralini bozma...birkaç güne balon gibi patlayacak...regl dönemi çok spora yüklenme fırsat buldukça duş al canım...slm kızlar
gecen hafta 95.9
bugün 96.7
fark + 0.8
yüzde -0.834
98e çıkmıştım gecikmeden dolayı 2 günde anca 1.3ü gidebildi keşke sabit gelseydim. haftaya bomba gibi geliyorum inşallah
oynakbasi34
Elhan
geçmiş olsun cnm inşallah sonuçlar koktuğunuz gibi gelmez. içinizi refah tutun
cuma menu vermişim cnm ama seni etiketlemeyi unutmuşum ondan gözünden kaçtı herhalde alıntıladım incelersinsakın bir yere gideyim deme bebem. Allah seni başımızdan eksik etmesin sen gidersen ne olur halimiz
cnm ben perşembe sporumu hesapladımm şimdi şu şekilde değil mi 50 dk zumba 50x3.5=175 15 dk leslie 15x3= 45 toplam 220 puan oluyor.![]()
Menü bildirimi gerçekten çok önemli bugün ondan dellendim zaten....Slm kızlar ben iş seyahati, hastalık derken bu hafta 76,5 çıktım. Bir kilo almışım çok üzgünüm.oynakbasi34
Hemen toparlanmam gerek. Sabit kalmak başka, almak başka
Menümlerimi yazacağım yeniden. Yazmayınca ipin ucu feci kaçıyor.
Yürüyüşler 2.5 ile çarpılıyor 60×2.5 hesapla... Twist bilmiyorum.Cnm ben bu hfta bildirim yapmadım pek ama sporları şimdi yazayım sana puanları nasıl hesaplıyoruz bu arada
Cuma 1 saat tempolu yürüyüş koşu bandında
Cumartesi 1 saat tempolu yürüyüş koşu bandında
Pazartesi 30 dk tempolu yürüyüş koşu bandında
Salı 1 saat tempolu yürüyüş ve 30 dk twister
Perşembe 30 dk tempolu yürüyüş
Geçmiş olsun canım. Ağzına bir karanfil at.... antiseptik hem de ağrı kesici ...Selam gençler..
yeni gelenler olmuş hoşegeldiniz.
kaptancım geçmiş olsun Rabbim korktuğunuza uğratmasın inş. iyi düşünelim iyi olsun inş.
bugü gidip 20 lik çektirdim ayy sonunda bütün yirmiliklerden kurtulmuş oldum .
Çözüm bu işte canım...." Kafaya takmak" .....takılan şeyde başarı olur. 65 i görürsün sen...menü yorumlarında herkes birlikte hareket etse keşke...az oluyor bence...Evet bende az evvel eve girdim
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Ben Nevra 46 yaşındayım henüz tanışmadı isek
Dışarıda çok soğuk bir hava var dondum resmen ama kafamı yüzümü kapatıp 1 saat yürüdüm tempolu 150 puanBonus
Elhan tesekkür ederim , evet menü bildirimi konusunda hassasiyet gösteriyorum çünkü daha önceki yılllarda da yarışmalarda iken bunun faydasını çok gördüm ipin ucu kaçıyor yoksa birde yorum vs oluyor o da faydalı oluyor
Umarım hedeflere tıkır tıkır ulaşırız ben taktım kafaya valla bu yaz 65 olmasa da 70 lerin başını göreyim yaw![]()
65.2 ablaD Deliidivane veumutluanne83 kaldı sadece bildir yapmayan
Tekrar göz gezdirdim gözden kaçmasın diye ama göremedimHadi kızlar sizleri heycanlı bekliyorum ♡♡♡♡
+90 topiginde de paylasiyorum menulerimi. Kacamak yapsamda yaziyorum. Zaten diyetisyene başlıcam inşallah bu sefer yapicam :)aijoo tarti bildirimi ve menü bildirimini dikkatli yaparsan kesinlikle yol alırsın canım. Yorumlar beslenmede çok etkili oluyor. Ne yiyip yemedigini senin görmen her şeyden önemli...hadi bakalım Allah yolunu açık etsin.
Bir yarim olsun isterdim gözleri yeşil....ama şişko değil ha...kendini savunma bak...bu haldeysek bu kendimizin suçu....bedenimize iyi bakmak zorundayız....aynanin karşısına geç kendine bir güzel kız....bütün kaçamaklara tövbe et.... motivasyon böyle kazanılır canım....sizi bırakıp gitmek aklımın ucundan geçmiyor küsseniz de ben küsmem öyle de bir mikropluğum var... Elinizden geleni yap....menü bildirimi yapmayınca herhalde düzenli beslenmedi diye düşünüyorum.. Önümüzdeki haftaya bugünden asılalim....kendimizi şımartalim nasıl mı...kilo vererek tabi ki ....dertsiz bir hayat yok...onun bitmesini beklerseniz şişko şişko gezersiniz.
Sen komik eğlenceli bir hatunsun bence... üslubundan anlaşılıyor...hiç destek alayım falan diye düşünme... Duygusal açlık yaşıyorsun.... Şu gerçekle de yüzleş....Bonus bacima da söyledim.... sıkıntısız bir hayat bekleme...bir düzen kur kendine onu uygula... Eşin çocuğun elbette önceliklerin arasında olmalı....ama sen birinci sıradasın....çünkü bu şekilde hastasın kiloluluk bence ciddi bir rahatsızlık... Gördüğün eksiler eski neşeni verecek....onun için uğraşırken vicdanın rahatlayacak bu da bütün mutluluk hormonlarını salgılatacak... Takımı bırakmam söz konusu değil tabi ki...gözüm arkada kalır...çok seviyorum sizleri...evladım gibisiniz....
Canım kızım.... maşallah sana...Hevesin daim olsun...
Asibecim regl dönemi iki üç kilo fazla çıkması normal...sen dikkat ettiğin için bir kiloya yakın artidasin. Hiç moralini bozma...birkaç güne balon gibi patlayacak...regl dönemi çok spora yüklenme fırsat buldukça duş al canım...
Menü bildirimi gerçekten çok önemli bugün ondan dellendim zaten....
Yürüyüşler 2.5 ile çarpılıyor 60×2.5 hesapla... Twist bilmiyorum.
Geçmiş olsun canım. Ağzına bir karanfil at.... antiseptik hem de ağrı kesici ...
Çözüm bu işte canım...." Kafaya takmak" .....takılan şeyde başarı olur. 65 i görürsün sen...menü yorumlarında herkes birlikte hareket etse keşke...az oluyor bence...
Duzeltme diyetisyene başladım yazacaktim :)
Telefonumda sorun oldugu icin javayı kapatiyorum o sebeple duzeltme, resim ekleme, emoji ekleme yapamiyorum malesef :)Canım yazdığın her mesajin sonunda ŞİKAYET ET butonu var ya onunda yanında 3 nokta yan yana varona tıkladığımda mesajında düzeltme yapabiliyorsun
gerçi çoğunlukla ufak hataları çözmeyi öğrendik
sıkıntı yok
![]()
Yoğurtlu çorbanda tahıl var mı? Ya da şehriye veya pirinç ... Afiyet olsun...Selam, günün menüsünü veriyim
Sabah 10.30 11 arasi
2 haslama yumurta
2 dilim peynir
1 domates
1 kepek ekmegi
Roka maydanoz
Oglen 14.30
1 kase yogurtlu corba
1 kase yesil mercimek
Kepek ekmegi
17.00 civari
Kepek ekmegi arasi 2 kabak dilimi