Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benden 1 hafta sonra geldi canim ben gecen hafta listeye girecektim ama kilo vermeyince giremedim bu hafta beraber katiliyoruz listeye
Sen daha çok yazdığın için seni aylardır burdasın gibi hissediyorum doğrudur canım ;)

Sonuçlara baktım bu hafta Birbardakcay Birbardakcay ve blondeaddict blondeaddict menülerini hiç aksatmadan yazdı tebrik ederim bu arkadaşlarımı...diğer kızlar sizlere de teessüflerimi bildiriyorum. oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım iki bildirim yapmış...asibenin ikibildirimi eksik(cuma ve Çarşamba) her ne kadar kendisi bir dese de.... E ebideryal pazartesi perşembe eksik, umutluanne83 umutluanne83 iki bildirim yapmış sadece, sefanur54 sefanur54 üç bildirim yapmış..
zukkum zukkum canım sadece dün vermişsin zaten ben seni izinli yazmıştım... D Deliidivane hiç bildirim yapmadı hafta boyunca. Zarpy Zarpy iki bildirim yapmış. Bonus Bonus iyice cozuttu. Bitter ziyagil pazartesi ilk gün verdi kayiplarda kendileri...
Superisi eski serenalar kapıyı tiklatmaz oldu....vs vs..........tabloyu elle çizmiştim. Önümüzdeki hafta PC ortaminda hazırlarım inşallah...şu yazilililardan bir kurtulayım ....

Sonuçlara baktım bu hafta Birbardakcay Birbardakcay ve blondeaddict blondeaddict menülerini hiç aksatmadan yazdı tebrik ederim bu arkadaşlarımı...diğer kızlar sizlere de teessüflerimi bildiriyorum. oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım iki bildirim yapmış...asibenin ikibildirimi eksik(cuma ve Çarşamba) her ne kadar kendisi bir dese de.... E ebideryal pazartesi perşembe eksik, umutluanne83 umutluanne83 iki bildirim yapmış sadece, sefanur54 sefanur54 üç bildirim yapmış..
zukkum zukkum canım sadece dün vermişsin zaten ben seni izinli yazmıştım... D Deliidivane hiç bildirim yapmadı hafta boyunca. Zarpy Zarpy iki bildirim yapmış. Bonus Bonus iyice cozuttu. Bitter ziyagil pazartesi ilk gün verdi kayiplarda kendileri...
Superisi eski serenalar kapıyı tiklatmaz oldu....vs vs..........tabloyu elle çizmiştim. Önümüzdeki hafta PC ortaminda hazırlarım inşallah...şu yazilililardan bir kurtulayım ....
Gecen hafta ne kadar guzeldi abla bu hafta saldi yine takim sanki yine toparlansak sen bi oklava alsan siradan gecsen 😂😂

Gecen hafta ne kadar guzeldi abla bu hafta saldi yine takim sanki yine toparlansak sen bi oklava alsan siradan gecsen 😂😂
Bebeğim sen gideyim bari desen....ondan sonra herkes kendine gelmişti çünkü...seninki tutmazsa ben gidiyorum bari diyeyim....ablasiz kalsinlar da görsünler...bi de umursamıyorlarmış gidersen git diyorlarmış...gittiğimle kalıyormuşum....
Yok yok her şey kaptanın yüzünden...ben kimseye kızmıyorum...hatun nasılsa eşim beni bu şişko halimle bile seviyor deyip sallamıyor kiloyu....çocuğunun psikolojisi, yok oram buram ağrıyor sizlanmalarinin arkasında...bacım o yağlar gidecek onlarla beraber her tür sorun da gidecek bunu bir anla artık :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Bonus hanım ceza meza yok sana...en büyük ceza motivasyon kaybetmen zaten....hani verdiğin sözler hani ellerin nerde... hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerdeeeeeeeeee ...sinirimden şarkı söylüyorum...12 de dersim var....kahvemi içip kaćiyorum. Sürç i lisan ettim iyi ki de ettim....:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Son düzenleme:
hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerdeeeeeeeeee

Yalnız gözlerim yeşil ablasının meriyimi :KK200: Motivasyon kaybetmedim de biraz fazla yoğun oldum bu hafta onun getirdiği bi gevşeklik oldu elimde olmadan.
Deme öyle gidicem falan en çok benim ihtiyacım var desteğe.
Evdeki her işim bile kaldı bu hafta.

Bişeylerin arkasına sığınmıyordur kimse gerçekten demeyin öyle. Geçen hafta iyiydim bu hafta durmuş oldum haftaya yine iyi olmak zorundayım bırakmak gibi bi lüksüm yokki bu kiloda :KK200:

Gunaydin hanimlar bol eksili bir gun olsun insallah

Gecen hafta 80.5
Bu hafta 79.5
Fark 1
%1.2
Artik ben de 70lerdeyim ve artik ben de listedeyim :KK49::KK49:
Başlangıç kilom 98
Geçen hafta 95.8
Bu sabah 94.8
-1 kilo
3. Bildirimim listeye girmeyi hakettim mi 🤣
Bu hfta için hedefim 94 tü ucundan da olsa gördüm

Süpersin kızlar ♡♡♡♡ sizlerde bu hafta ekliyorum listeye ve her hafta hep eksi görün inşallah. ...Aminnnn

Bebeğim sen gideyim bari desen....ondan sonra herkes kendine gelmişti çünkü...seninki tutmazsa ben gidiyorum bari diyeyim....ablasiz kalsinlar da görsünler...bi de umursamıyorlarmış gidersen git diyorlarmış...gittiğimle kalıyormuşum....
Yok yok her şey kaptanın yüzünden...ben kimseye kızmıyorum...hatun nasılsa eşim beni bu şişko halimle bile seviyor deyip sallamıyor kiloyu....çocuğunun psikolojisi, yok oram buram ağrıyor sizlanmalarinin arkasında...bacım o yağlar gidecek onlarla beraber her tür sorun da gidecek bunu bir anla artık :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Bonus hanım ceza meza yok sana...en büyük ceza motivasyon kaybetmen zaten....hani verdiğin sözler hani ellerin nerde... hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerdeeeeeeeeee ...sinirimden şarkı söylüyorum...12 de dersim var....kahvemi içip kaćiyorum. Sürç i lisan ettim iyi ki de ettim....:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Valla ne desen haklısın ;) ama hiç bir yere gitmek yok ♡ Sensiz düşünemem artık takımı ;)
Hep diyorum ya benim beslenme hep halimle alakali :( dün eşime de dedim artık cidden şu halimbenimde canımı sıkıyor sonuçta hep derim imam osurursa cemaat micar :(

Valla en sonunda gidip psikolojik destek alacağım bu ruh halimle alakalı ;) elimde değil inan o zaman direk beynim kendini herşeye kapatıyor sanki :KK61:

Telefonumun ekran görüntüsü olarak geçen sene eşimle cektridigim zayıf bir resmim vardı onu koydum her An görüp kendime kizdikca daha sıkı tutayim diye ;) heee abartılı kaçamak yapmadım ( geçen günkü patates hariç ) ama inan şu bile içmiyorum farkında olmadan :( kabizlik yüzünden sislik de olunca iyice sinirlerim bozuluyor.
Şöyle bir ay hic bir sıkıntı olmasa eminim bu ruh halimde düzeltmeye başlayacak ;)

Bu sabah bile eşim yüzüme bakıp bakıp Aşkım ya iyimisin diye sorup durdu ;) iyiyim diyorum ama işte yalan söylemeyi beceremiyorsun diyor eşim sonuçta anında olan neşe kayıp oluyor :(

Dua edin bana kızlar hem sıkıntılar bitsin hemde ben artık kalıcı olarak azimle ilerleyebileyim ♡♡♡♡
Valla sizler olmasaydiniz Eminönü çok daha beter olmuş hatta şu anda deli gibi ne bulsam yerdim :(

Birazdan okulda toplantı var ona katilacagim ( aslında hiç istemiyorum ama mecbur gideceğim öğretmene söz verdiğim için )
Biraz kafam dağılır inşallah ;)

Gelince de hemen güzel listemizi duzenliyorum ♡♡♡♡
İnşallah bol eskilere gelir herkes ;)

Merhaba arkadaşlar
Bütün kilo verenleri tebrik ediyorum. Umarım haftaya da böyle güzel sonuçlar gelir.
Kendim her ne kadar diyete dün başlamış olsam da bildirimde bulunacağım. Çok heveslendim 😂
Dün: 76.6
Bu sabah: 75.2
Detokusun birinci günü baya verimli geçti. Bakalım bugün ne olacak

slm kızlar

gecen hafta 95.9
bugün 96.7
fark + 0.8
yüzde -0.834

98e çıkmıştım gecikmeden dolayı 2 günde anca 1.3ü gidebildi keşke sabit gelseydim. haftaya bomba gibi geliyorum inşallah

oynakbasi34 oynakbasi34 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar ♡
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri nasip etsin inşallah. ...Aminnnnn

Dünden beri yine bana geliyorlar :KK43:
Büyük kızım malum iki gün önce tekrar kan vermişti kendini halsizlik hissediyor diye hatta baştan soylendim kızım şu Vereme fazla takıldın diye :KK66: sonuçta çıkmadı ve koruma ilacı kullanıyor 10 gündür :KK66:
Öğlen sağlık ocağı doktoruna sonucu gösterdi ( önceden 2 değer yüksekti şimdi 4 değer :KK57: ) Doktora göre önemli değil çünkü sınırın az üzerinde ( Tabi durumu bilmiyor tam ayrıntılı ) benimkiler tutturdu Verem Merkezindeki doktora da göstereceğim diye :KK66:
Mecbur atladık arabaya gittik ve doktor Son kan tahliline göre daha yüksek olduğu için pazartesi tekrar baktir ama olur da o arada halsizlik yada mide bulantısı hissederken acile git hemen demiş ( ben o An giremedim içeri kardeşi de yanımda diye )

Dünden beri yine kafam bir milyon :KK43: bir türlü aklımdan çıkmıyor ve akşam ders çalışacağım diye odasına kapanış kız 15 dakika sonra baktığımda yatıyordu ( 21.00de ki normalde asla 12den önce uyumazdi )

Rabbim artık bu günün hürmetine yuregimizi ferahlatsin. ...Aminnnnn

Pazartesi gününe randevu aldık hatta ufakliga da aldım ( onunda 1 haftadır ayakları çoraplarını çıkarmadigi halde buz gibi, hep üşüyorum diyor ve halsizlik hissediyor :KK43: baştan okula gitmemek için yada ilgi çekmek için diye düşündüm ama ne olur ne olmaz onada bir kan tahlili yaptirayim :KK66:

geçmiş olsun cnm inşallah sonuçlar koktuğunuz gibi gelmez. içinizi refah tutun

cuma menu vermişim cnm ama seni etiketlemeyi unutmuşum ondan gözünden kaçtı herhalde alıntıladım incelersin :KK66: sakın bir yere gideyim deme bebem. Allah seni başımızdan eksik etmesin sen gidersen ne olur halimiz :KK43:

Bugunku menum

11.30 1 dlm cok tahilli ekmek, 5 cerry domates, 2 badem salatalik, 1 dlm beyaz peynir, maydanoz, dereotu, 2 yumurta, 3 ceviz (resimde yok sonradan koydum), naneli yesil cay

15.55 kakaolu muz, 6 cig badem, sade nescafe

19.00 1 kase yogurt, 1 tabak tane fasulye

Eki Görüntüle 2249236 Eki Görüntüle 2249237 Eki Görüntüle 2249238

GÜNLÜK SPOR LİSTESİ

CUMACMRTSİPAZARPZRTSİSALIÇRŞMBAPRŞMBE
Bonus Bonus
210​
90​
210​
oynakbasi34 oynakbasi34
75​
50​
90​
112,5
Lilimam Lilimam
240​
240​
240​
240​
blondeaddict blondeaddict
72​
102​
105​
106​
Bulamiyorum Bulamiyorum
180​
90​
125​
E ebideryal
D Deliidivane
Birbardakcay Birbardakcay
77​
67​
41​
187,5
149​
59,5​
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
325​
300​
647​
mavimli mavimli
300​
300​
75​
Zarpy Zarpy
150​
120​
300​
150​
umutluanne83 umutluanne83
150​
130​
115​
zukkum zukkum
300​

Kontrol ediniz...

cnm ben perşembe sporumu hesapladımm şimdi şu şekilde değil mi 50 dk zumba 50x3.5=175 15 dk leslie 15x3= 45 toplam 220 puan oluyor. :KK6:

slm kızlar

gecen hafta 95.9
bugün 96.7
fark + 0.8
yüzde -0.834

98e çıkmıştım gecikmeden dolayı 2 günde anca 1.3ü gidebildi keşke sabit gelseydim. haftaya bomba gibi geliyorum inşallah

oynakbasi34 oynakbasi34 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

geçmiş olsun cnm inşallah sonuçlar koktuğunuz gibi gelmez. içinizi refah tutun

cuma menu vermişim cnm ama seni etiketlemeyi unutmuşum ondan gözünden kaçtı herhalde alıntıladım incelersin :KK66: sakın bir yere gideyim deme bebem. Allah seni başımızdan eksik etmesin sen gidersen ne olur halimiz :KK43:

cnm ben perşembe sporumu hesapladımm şimdi şu şekilde değil mi 50 dk zumba 50x3.5=175 15 dk leslie 15x3= 45 toplam 220 puan oluyor. :KK6:

Ceza yazmıştın ya cezalar puana dahil olmuyor

GÜNLÜK SPOR LİSTESİ

Bonus Bonus
210​
90​
210​
oynakbasi34 oynakbasi34
75​
50​
90​
112,5
Lilimam Lilimam
240​
240​
240​
240​
72​
102​
105​
106​
Bulamiyorum Bulamiyorum
180​
90​
125​
E ebideryal
D Deliidivane
77​
67​
41​
187,5
149​
59,5​
325​
300​
647​
mavimli mavimli
300​
300​
75​
Zarpy Zarpy
150​
120​
300​
150​
150​
130​
115​
zukkum zukkum
300​

Kontrol ediniz...
Benim diğer günlerde var,sen yoksun diye yazmamıştım, hep aynı puan

GÜNLÜK SPOR LİSTESİ

Bonus Bonus
210​
90​
210​
oynakbasi34 oynakbasi34
75​
50​
90​
112,5
Lilimam Lilimam
240​
240​
240​
240​
72​
102​
105​
106​
Bulamiyorum Bulamiyorum
180​
90​
125​
E ebideryal
D Deliidivane
77​
67​
41​
187,5
149​
59,5​
325​
300​
647​
mavimli mavimli
300​
300​
75​
Zarpy Zarpy
150​
120​
300​
150​
150​
130​
115​
zukkum zukkum
300​

Kontrol ediniz...
Ben bu tabloyu aşağı indiremiyorum içine puanlarımı yazcam ama olmuyo bi türlü

GÜNLÜK SPOR LİSTESİ

Bonus Bonus
210​
90​
210​
oynakbasi34 oynakbasi34
75​
50​
90​
112,5
Lilimam Lilimam
240​
240​
240​
240​
72​
102​
105​
106​
Bulamiyorum Bulamiyorum
180​
90​
125​
E ebideryal
D Deliidivane
77​
67​
41​
187,5
149​
59,5​
325​
300​
647​
mavimli mavimli
300​
300​
75​
Zarpy Zarpy
150​
120​
300​
150​
150​
130​
115​
zukkum zukkum
300​

Kontrol ediniz...
Cnm ben bu hfta bildirim yapmadım pek ama sporları şimdi yazayım sana puanları nasıl hesaplıyoruz bu arada
Cuma 1 saat tempolu yürüyüş koşu bandında
Cumartesi 1 saat tempolu yürüyüş koşu bandında
Pazartesi 30 dk tempolu yürüyüş koşu bandında
Salı 1 saat tempolu yürüyüş ve 30 dk twister
Perşembe 30 dk tempolu yürüyüş

Back