Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın herkedse bende bu gün keten tohumu içtim bakalım aç karnına ne faydası olacak

AZRA gecmiş olsun canım evet adana ve kebaplar süper gecen yaz bizde gelmiştik adanaya ve hergün adana kebap ve şalgam suyu içmiştik birde fiyat olarakta cok uygun bursa cok pahalı yiyecek konusunda

offfffffffff canım cekti ya birde ben sebze yemegini hiç sevmiyorum et agırlıklı olursa benim tercihim patlıcanı hele hiç sevmem

öncelikle saool cnm
evet adna yeme içme olarak çok zengin hmde ucuz
e ne olcak herşey bu tarfta çıkıyoor sizin oraya gelnce kadar yok nakliye parası yok cart yok curt diee bi ton para ekleniyoor
ama ,sende bn gibi etçildensin bnde sevmiyom sebze yeemkleriin

akşam da bi keaase yoğurt yedim yatııım
iama halaa tok gibiyiim
şu glokofom işe yaradı tok tutuyoor

Gnydnnn canlarımm....

Ben bugÜn bİraz yoĞun olcaĞımdan gİremeyebİlİrİmmm....hepİnİzİ ÖpÜyorum...

Patlıcann mı İlterİm valla aynı Şekİlde neyİ olursa olsun yerİmmm Çok ta sevdİĞİm bİr sebzeee....yanındada hİÇ bİŞİ aramam....

nere kaçıoon hmnciikkaydirigubbakcemile

günaydın aakdaşlare
berbat bi geceydi kızım ateşlendi
gece boyu onla uğraştım
canım çok ama çok geçmiş olsun
neslihan ilter neden susdunuz yazmıyorsunuz canım sıkılıyor zaten vakit gecmiyor
canım geçmişi okuyorum bi ryandanda msn de arkadaşa yazıyorum o acıdan cevap veremedim kusura bakma gel gitme hemen sohbet edelim

saol cnm bnm şimdi geldim dr üşütmüş dedi antibiyotik verdii
tekrar geçmiş olsun canım dikkat edin yazın üşüttümü insan kışınki gibi olmuyor çok zor oluyor yazın yaa ister istemez dikkat edemiyorsun kendine o daha bebe ondan daha zor olur onun için allahım taz zamanda düzelsin inşallah

slm hanımlar nasılsınız bugün kendime tatil verdim 11 e kadar yattım gece ewim çok sıcak olduğu için uyuyamıyoruz anca sabah serin olunca uyuyorum 12 de kahvaltı yaptım zeytin peynir domates bol suuuu içiyorum ama kiloda geen oynama yok deli olcam yaa sporada gidiyom ama kilo aynı ne yapcam bana bi akıl verin yaakafamçokkarıştı

Back