Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

,lter bende neskafeyi sevmiyorum ama türk kahvasi olursa içerim
canım ben onuda çok seviyorum çayıda ama hepsini şekersiz içiyorum doktoruma sormuştum çok fazlaya kaçma ama şekersiz içtiğin için sorun olmaz demişti günde 3 bardak çay içiyorum ben 3 fincanda neskafe içiyorum haftada birde türk kahvesi oda bir yere gidersem benim eşim pek içeçek türü şeyleri sevmiyor çay kahve kola vb. şeyleri meyveleride pek sevmez aramaz yani o yüzden akşamları içemiyorum bende gündüz iş yerinde içyorum meyveyide ben yiyorum sadece evde onuda çok az yiyorum bir sürü meyve ağaçımız var bütün meyvelerden var nerdeyse ama yiyen yok nerde zararlı şeyler var biz onları yiyoruz

ilter bende şekersiz içerim her şeyi belki 20 senedir şeker hiç kullanmam ama bizim evimizde içeçek cok içilir özellikle asitli içeçekler asla yemek yemezler içeçek birşey olmadan bende bir ara bagımli olmuştum ama artık pek içmiyorum meyvada yeriz

merhabar kardeş takımım .........

selma canım nasıl gidiyor diyet .......
kıslar hamsi nerelerde pek göremiyorum ....
slm sana da cnm sen şuan angi takımdasııın:uhm:
bi ara 9.takımı alcam diyoduun ne olduuu

ilter bende şekersiz içerim her şeyi belki 20 senedir şeker hiç kullanmam ama bizim evimizde içeçek cok içilir özellikle asitli içeçekler asla yemek yemezler içeçek birşey olmadan bende bir ara bagımli olmuştum ama artık pek içmiyorum meyvada yeriz

:1shok::1shok::1shok::1shok:
yazık o çocuklara
herşeyiz azı karar çoğu zarar
heel bide asitli içcek kola cart curt mahfeder dişlerini heryerinii
bari sen evde meyva suyu felan yap doğal olsuun

azracım kızım içmez o kadar ama oglum eve sade soda alıyoruz onu bile içiyor asitli olsunda ona ne olursa olsun yemek yemiyor mesela 2 .5 lt kolayı bir günde içiyor bir ara yasakladım bu kezde okulda butün parasını kola ve gazoza veriyormuş arkadaşları şikayet etti teyze eren cok kola içiyor diye bilmiyorum nasıl bırakacak bu şeyleri

:olmaz:azracım kızım içmez o kadar ama oglum eve sade soda alıyoruz onu bile içiyor asitli olsunda ona ne olursa olsun yemek yemiyor mesela 2 .5 lt kolayı bir günde içiyor bir ara yasakladım bu kezde okulda butün parasını kola ve gazoza veriyormuş arkadaşları şikayet etti teyze eren cok kola içiyor diye bilmiyorum nasıl bırakacak bu şeyleri

slm sana da cnm sen şuan angi takımdasııın:uhm:
bi ara 9.takımı alcam diyoduun ne olduuu

yok canım ben çok takıma yazarım .5. takım 7. takım .9 takım .8. takım ...
ama asıl takımım 6. takım .

9. takım kapanacaktı kimse kalmamıştı bende vaktim olsa kaptanlıklarını yapar yeniden takımı ayaklandırırım demiştim ama hacerim yaptı saggolsun bu işi . ben 6. takımdanım ama izindeyim . eski kaptanım ama hala kaptanlık yapıyorum sayılır ...gamyoncuiremsu

afiyet olsun kaptanım
kızlar ben akşamları 2 gündür kendime patlıcan salatası yapıyorum közlenmiş patlıcanla içinede nar ekşisi koyuyorum süper oluyor bu sıcaklarda iyi geliyor hem kalorisi az sizde yapın tavsiye ederim çokta lezzetli oluyor yani ben çok seviyourm

afiyet olsun kaptanım
kızlar ben akşamları 2 gündür kendime patlıcan salatası yapıyorum közlenmiş patlıcanla içinede nar ekşisi koyuyorum süper oluyor bu sıcaklarda iyi geliyor hem kalorisi az sizde yapın tavsiye ederim çokta lezzetli oluyor yani ben çok seviyourm

deneyeceğimmCADIARZU

Back