Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma canım dondurma aklımı fikrimi yedi bu aralar çok canım istiyor yemek yemiyeyim ama 1 hafta dondurma yiyeyims anamısın demiyecek ama malesef yiyemiyorumkolay gelsin kızlar
bir merhaba diyim istedim iltercim nasılsın, bakıyorum dondurma hayalleri kuruluyor
benim de canım çok çekti valla:icecream:
azracım sonr a canım yaa ne olacak bizim haliz hadi sen oğlun yerken canın çekiyor ya bana ne olmalı eşimde hiç sevmez yemez yani ama ben ölecem dondurma diye bir güniltercim ben de dayanamıyorum özellikle oğluma alırken hepimize alıyoruz. ama ona da max alıyoruz bize de:)
sorma canım dondurma aklımı fikrimi yedi bu aralar çok canım istiyor yemek yemiyeyim ama 1 hafta dondurma yiyeyims anamısın demiyecek ama malesef yiyemiyorum
sen ne yapıyorsun nasıl 5 takılm mehalim nasıln kalliste nasıllar iyilermi
sen diete davam ediyormusun daha kız
sorma aynı dert bizim takımdada var ama yaz kış biz sesisiz ara sıra yazıyoruz işte bir arada olduğumuz nadir anlardan birine denk geldin senden canımben çok az beslenip akşamları meyveli dondurma yiyorum, bimden alyorum birtanesi 43 kalori çok sevdim o yüzden :)
herkes iyi şükür, yazdan dolayı bizde pek bi sessizleştik.
bende seni görünce bi merhaba diyim istedim.
şurda kaldı 3 kilo onu da veriyimde mezuniyet baloma beklerim şekerim opuyorumnanaktan
kızlar sütlü neskayfe içiyorum...
vallahi aynen öyle canım yaa dün akşam evde yemekteyiz programını seyrettim esasında hiç sevmem öğle programları ama tesadüf denk geldi ne yedilerse benim canım çekti sonrada akşam yemek yerken kendimi kaybettim birde annemlerde yedim abimlerde vardı eşim demese ne oluyor ne yapıyorsun demese daha yiyecem utanmadam ama bu gün akşam öğle yapmıyacam bari yarın artı çıkmıyayım diye bu gün aç bile yatabilirim yaa
vallahi kaptanım benim 0,5 lt bir su şişem var bugün 3 kere boşaldı 4 doldurdum yani 2 lt oldu akşamda eşim içiriyor zorla 1,5 lt su günde 3,5 lt oluyor gündüzde sıcak diye içiyorum haaacaba kim bnm kadar su içiyoor merak ediyoruum
sabahtan beri en az 3 lt su içtiiim
azra ben hiç su içmiyorum bu gün toplamda iki bardak su içtim