Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yaa kaptnaım yaa benim bir sorunum var gündüz çok az yiyiyorum akşam eve gidince ister istemez biraz kaçıtıyorum sanki yaa ne yapmam lazım akşam kaçırmamak için delirecem yaa
cnm şöle saat 5 6 gibi yada yeemği nezmn yiyosan ondan önce avuç kadar beyaz leblebi ve 1 kase yoğuırt ye
bn artık öel yapıoom

slm hanımlar nasılsınız bugün kendime tatil verdim 11 e kadar yattım gece ewim çok sıcak olduğu için uyuyamıyoruz anca sabah serin olunca uyuyorum 12 de kahvaltı yaptım zeytin peynir domates bol suuuu içiyorum ama kiloda geen oynama yok deli olcam yaa sporada gidiyom ama kilo aynı ne yapcam bana bi akıl verin yaakafamçokkarıştı
biraz beynini dinlendr canela.s uzaklaş şu diet psikoljsnden
ilter tersini yap bence öylende güzel yersen akşamları cok acıkmıyorsun dene bak ben öyle oldugum zaman yani öylende az yiyince ac gözlüde oluyorum

tabii bu da oalblr

ilter tersini yap bence öylende güzel yersen akşamları cok acıkmıyorsun dene bak ben öyle oldugum zaman yani öylende az yiyince ac gözlüde oluyorum
canım sıcaklardan gündüz yiyesim gelmiyor saat 5 te işten çıkıyorum eve gidiyorum biraz karnım açıkmış oluyor eger birşeyler atıştırsam akşama çok fazla yemiyorum sanki ama o atıştırma kısmı bir de akşam yemeği kısmı çok oluyor yemezsemde akşama çok acıyorum saat 9 da yiyiyoruz mecburen eşim o saat te geliyor bu seferde daha çok acıkıyorum gözüm hiç birşeyi görmiyor
cnm şöle saat 5 6 gibi yada yeemği nezmn yiyosan ondan önce avuç kadar beyaz leblebi ve 1 kase yoğuırt ye
bn artık öel yapıoom

biraz beynini dinlendr canela.s uzaklaş şu diet psikoljsnden

tabii bu da oalblr
birde bunu deniyeyim kaptanım bakalım nasıl olacak yaa birde sıcaklarda dondurmaya hayır diyemiyorum çok canım istiyor açıkcası buldunmu yiyorum

kk üye olalı tam beş ay olmuş ve beş ayda 7.200 gr vermişim millet bir ayda on kg nasıl veriyor anlamadım bir türlü bu kadar nefsine hakim bir insan nasıl kg alıyor o halde ben nefsime hakim olamıyorum yemegi zevk olarak yiyorum damak tadımız aşırı gelişmiş yemek deyince akan sular duruyor

kk üye olalı tam beş ay olmuş ve beş ayda 7.200 gr vermişim millet bir ayda on kg nasıl veriyor anlamadım bir türlü bu kadar nefsine hakim bir insan nasıl kg alıyor o halde ben nefsime hakim olamıyorum yemegi zevk olarak yiyorum damak tadımız aşırı gelişmiş yemek deyince akan sular duruyor
bir ayda on kilo vermenin imkanı yok verilirsede çok sağlıksızdır zaten selmacım yavaş yavaş vermek mantıklı bence ben 4 ayda dietisyene gittim ozaman bile 10 kilo anca verdim daha önce kendi cabamala 2 kilo vermiştim sonrasındada 2 kilo verdim yani 14 kiloyu zor zahmet verdim kolay olmuyor vermek 1 yılda anca verebilirim istediğim kiloyu çok hızlı verdiğim dönemlerde oldu yani 20 yaşındaydım ozamanda kiloluydum ki ben kendimi bildim bileli kiloluyumda neyse 3 ayda vermiştim 20 kiloyu sonra hepsini bir güzel geri aldım

ben dondurmayı hiç sevmem süt tadı geliyor agzıma ama mekdanılsda vişne soslu dondurmayı cok severim onuda yemek için carşıa gitmek gerek kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
bnde meyveli dondrmayı hiç sevmm
ama annem özlelkle limonlu dondrmaya bayılıır

bir ara koca 1 kiloluk special algida kutusunu götürüyordum. ama şimdi çok nadir bir max yiyorum o kadar:(((

:1shok: doğrudur önceden bnde o kadar yerdiim
şimdi de olsa yerim ama frenlıyorum en fazl bi kornet o kadar
o da nadir yaniii

Back