Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben geldim ama gidiyorum mola vermiştim şimdi gidip işlerimi bitireyim sevmedigim bir yemegide bizimkilere pişirmem lagzım düşünüyorum ve akşama cıkıp parkta oturacagım orada oyalanmalıyım kaydirigubbakcemile3zemuszemuskaydirigubbakcemile3

deneyeceğimmCADIARZU

ilterimm bende deniyeceğimmmm....

slm bu arada....
kızlar ben ozaman size tam tarifini vereyimde öğle yapın gerçekten ben çok severek yiyorum
patlıcanları ilk önce güzelçe közleyin sonra kabuğunu soyun küp şeklinde doğrayın sonra domates doğrayın istediğiniz kadar ama patlıcan belli olsun içinde 1 tanede soğan doğrayın birde biber hepsini karıştırın içinde nar ekşisi ve zeytin yağı çok az ama bir tuz çok güzel oluyor ben bazen tüpte közlüyorum bazende odun ateşinde ama odun ateşinde kölediğimin tadi dahada bir güzel oluyor

ohhhhh acıktım valla patlıcan közlemesinide çok sewerim haaa ama bugün hafif bişier yemem lazım spordan geldim yorgun arkadaşım geldi onunla epey kaynattık buarda yemek yedik ama ben :lepi:opuyorumnanaktan sadece çay içtim ve domates yedim şimdide akşam misafirlerim var yemek yapmaya gidicem byy

bende haberler iyi değil.bugün tartıldım +2 deyim...tahmnin etmiştim..hemen alırım..bir o kadar da orda yürümüştüm...hala toparlayamadım..o yüzden ben geri dönmek üzere ayrılayayımmm..olur mu?zaten okullar tatile girdiği için bir burdayım bir başka şehirlerde...memlekete gideceğimm...
tekrar başlıcağım hem spora hem de diete....ama şuaralar değil...

günaydın herkese nasılsınız bakalım
selmacım ben patlıcanın herşeyini çok ama çok seviyorum o yüzden olacak yanında hiç birşey aramıyorum ama mangal deyince akan sular duruyor o ayrı
kaprtanın yaa senin hakikaten çok zor adana gibi bir yerde rejim yapması baya zordur sanırım ben o acıdan çok şanslıyım galiba burda devamlı sebze türü tüketilir zeytin yağlı yemek yapılır hep

Gnydnnn canlarımm....

Ben bugÜn bıraz yoĞun olcaĞımdan gıremeyebılırımmm....hepınızı ÖpÜyorum...

Patlıcann mı ılterım valla aynı Şekılde neyı olursa olsun yerımmm Çok ta sevdıĞım bır sebzeee....yanındada hıÇ bıŞı aramam....

bende haberler iyi değil.bugün tartıldım +2 deyim...tahmnin etmiştim..hemen alırım..bir o kadar da orda yürümüştüm...hala toparlayamadım..o yüzden ben geri dönmek üzere ayrılayayımmm..olur mu?zaten okullar tatile girdiği için bir burdayım bir başka şehirlerde...memlekete gideceğimm...
tekrar başlıcağım hem spora hem de diete....ama şuaralar değil...
tmm cnm ama en kısa zmnda dön ve pc olduğu zmn muhakkak gir ve yaz buraya:gitme:

günaydın herkese nasılsınız bakalım
selmacım ben patlıcanın herşeyini çok ama çok seviyorum o yüzden olacak yanında hiç birşey aramıyorum ama mangal deyince akan sular duruyor o ayrı
kaprtanın yaa senin hakikaten çok zor adana gibi bir yerde rejim yapması baya zordur sanırım ben o acıdan çok şanslıyım galiba burda devamlı sebze türü tüketilir zeytin yağlı yemek yapılır hep

hmde nasıl zor bilsen cnm
baak burda t.özal bulvarı yürüyüş yaptığım baştan sona unlu mamülcüsümü desen kebapçısımı cafecisimi pizzacısı tatlıcısı herşey aklına gelbilcek yiyeck bakımndan herşey var anlıcaan
yürüyüş yapıoom ama bana eziyet oluyoor
özellkle sabah o kardeşler die bi unlu maül yer var ordan geçmk tam eziyetmafoldumben

canım çok geçmiş olsun..havalar da sıcak..neden atşlendi klimadan fln olabilir mi?
öpüyorum a.s.:nazar:

o da oalblr ama bnn biliyoruum
yahu bu bnm kız su hastası kim banyoya grse onla grr çıkar ayrıca kendine leğen içinde suyu herzmn hazır nazır onu bekler
birde buzla oynadı önce ki akşam bn ondan diyoruuum
sabah kalkmış geceye göre biraz daha ii hadi anne bıyıbıyı(banyo) yapak dio kafamçokkarıştı

günaydın

akşam sadece karpuz yedim peynirle. spora gittim. gelidm duş alıp tv izledim. doğadan form çayını kayısı ile içtim.

sabah yaklaşık 1 simit yedim.

ben yarın işe gelmiyeceğim. kilomu telefonuna mesaj atarım azracım. ama büyük olasılıkla aynı olacak.
tmm cnm anlaşılmıştryerimseniben
aman geç kalmaa.s

adaş yavruna geçmiş olsun.
saol cnm bnm:1hug:

günaydın herkedse bende bu gün keten tohumu içtim bakalım aç karnına ne faydası olacak

AZRA gecmiş olsun canım evet adana ve kebaplar süper gecen yaz bizde gelmiştik adanaya ve hergün adana kebap ve şalgam suyu içmiştik birde fiyat olarakta cok uygun bursa cok pahalı yiyecek konusunda

offfffffffff canım cekti ya birde ben sebze yemegini hiç sevmiyorum et agırlıklı olursa benim tercihim patlıcanı hele hiç sevmem

Back