deneyeceğimmCADIARZU
kızlar ben ozaman size tam tarifini vereyimde öğle yapın gerçekten ben çok severek yiyorumilterimm bende deniyeceğimmmm....
slm bu arada....
ben geldim kimse yok ilter bende patlıcan salatasını severim ama aması var tabikide etin yani mangalla birlikte güzel olur bu hafta sonu yapmaya karar verdim bir mani olmassa
günaydın aakdaşlare
berbat bi geceydi kızım ateşlendi
gece boyu onla uğraştım
tmm cnm ama en kısa zmnda dön ve pc olduğu zmn muhakkak gir ve yaz buraya:gitme:bende haberler iyi değil.bugün tartıldım +2 deyim...tahmnin etmiştim..hemen alırım..bir o kadar da orda yürümüştüm...hala toparlayamadım..o yüzden ben geri dönmek üzere ayrılayayımmm..olur mu?zaten okullar tatile girdiği için bir burdayım bir başka şehirlerde...memlekete gideceğimm...
tekrar başlıcağım hem spora hem de diete....ama şuaralar değil...
günaydın herkese nasılsınız bakalım
selmacım ben patlıcanın herşeyini çok ama çok seviyorum o yüzden olacak yanında hiç birşey aramıyorum ama mangal deyince akan sular duruyor o ayrı
kaprtanın yaa senin hakikaten çok zor adana gibi bir yerde rejim yapması baya zordur sanırım ben o acıdan çok şanslıyım galiba burda devamlı sebze türü tüketilir zeytin yağlı yemek yapılır hep
canım çok geçmiş olsun..havalar da sıcak..neden atşlendi klimadan fln olabilir mi?
öpüyorum a.s.
tmm cnm anlaşılmıştryerimsenibengünaydın
akşam sadece karpuz yedim peynirle. spora gittim. gelidm duş alıp tv izledim. doğadan form çayını kayısı ile içtim.
sabah yaklaşık 1 simit yedim.
ben yarın işe gelmiyeceğim. kilomu telefonuna mesaj atarım azracım. ama büyük olasılıkla aynı olacak.
saol cnm bnm:1hug:adaş yavruna geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?