Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn yükseltrm puanını puanınızıyerimsenibenbenim zaten puanım cok az bari in puanım olsaydı ya
teşekkürler kapta
kendi bilir:dilcikar:evet azra bencede burda olan kazanır seray hic girmez oldu ne oldu acaba tatile felanmı gitti habersiz
merhaba dedim günaydın dedim ama kimse bana merhaba bile dememiş küstüm işte size
merhaba canımmerhaba ilter
kız ben size küsermiyim şaka yaptım görmediğinizi fark ettim sonuçta takımımız kalabalık olaya alışık değilopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:gitme::gitme:ilter burdasın ama okumuyorsun diye birşey yazmadım canım küsme sakın
evet kaptanım şaka yaptım yaa beni görün diye nasılda gösterdim kendimi hehebnde görmedim cnmm kusura bakmaa walla
bugün maşşalh takım en kalabalık günlerini yaşıyoda :)
merhaba dedim günaydın dedim ama kimse bana merhaba bile dememiş küstüm işte size
:içelim::içelim::içelim:yeşil cay içermisiniz içmek isteyen lütfen mutfaktan yapıp getirsin ben kendime yaptım sizde yapıp ici
üşeniyorsenız ben yaparım
ne yapayım cnaım bütün gelir gider raporlarmı hazırladım carilerimi çıkardım envanterimi yaptım şimdi işim bitti dün akşam eve bile iş götürdüm bu gün rahat olayım sizlerle sohbet edeyim diye ama bitti sonunda şimdi burdayım işte bitanemİlterİmmm gÜnaydınn cnmmm valla geldİĞİnİ gÖrmedİmmm bİrde yoĞunummm Çok okuyamıyommm dİrek yazıyorummmm....nasılsınn canımmm İyİmİsİnn gÖrÜŞmeyelİ neler yaptın?
SelmacıĞımmm kaptanımm sİzdende resİm İstİyoruzz bİr gÖrsek sİzlerİde ben merak edİyorum valla...