Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

amin cnmm amin....

dua dilimden eksik değil çok şükür..

birde ben kendi annemle karşılıklı oturuyorumm...orda yiyip içiyoruz çalıştığım için o hazırlıyor sağolasıca anneciğim acayip güsel yemek yapıyoo ondanda almış olabilirim....benim tek dayanamadığımm akşam yemeğii ne varsa silip süpüresim geliyooo....onu bıraksamm hemen farkedecek biliyorum...Ama dayanamıyorum oyüzden sofraya oturmamak için bazen elimden geleni yapıyorum..birde eve gelince ağzıma bişi atma gereksinim duyduğum için arada burdan çıkarken süt içiyorum..o bastırıyor bazen...böyle işte....

rabbim çokk büyük ço.kk merhametli herşeyde bir hayır vardı...biz bir sınavdayızz ve buda benim imtihanımm hayırlısı ile geçmeyi nasip etsin inşallah...

26 yaşındayım..4 yıllık evliyim...2 yıldır bebek istiyoruz..ama pos olduğu için 2 yıldır nerede ise adet olamıyorum oyüzdende hamile kalamıyorum. bu aradada evlendiğimde 63 kg. falan geliyordumm kilo aldığım için hastalanmıyorumm..

ayrıca kışın acayip kg. alıyorum ve yazın veriyorum...eskiden 34 beden giyyiordum lisede iken... lise bitti işe girdim. işte oturmalı geçtiği için kilo almaya bşaldım. muhasebeciyim ondan sanırımm kilo vermemde çok zorlaştı... bebek düşünmeye başlayıncada pos olduğu çıktı ve aşılmaya kadar herşeyi denedik..dr. geçen2 ay önce tekrar çatlatma iğnesi yapalım dedi bu sefer ben istemedim ve ara verelim adette olamıyorum bunaldım dedim..bu arada ekime kadar ara verdik hem kilo verip hemde düzenli olmasada regl olabilmem için bir ilaç verdi ama ben ilaca başlamadım bu hayıt ve civanperçemi çayına başladım...
ilaç kullanmayacağım dedim kendi kendime bakalım şimdi adet olmayı bekliyorumm gerçi olcak gibi durmuyorum.... ama hayırlısı çok dua ediyorumm bebek çok istiyorummm eşimde çok istiyor ama belli etmiyo...üzülmim diye sağolsun çok destekci beni imrendirip gaza gelim diye kendi bile rejim yapıyoor...3 kg. vermiş o bile....

çok uzun olduu kusura bakmayın...:):):)

Neslihan seni tanıdığıma sevindim. bende de erken menapoz var. ben de ilaçla regl olabilioyurm. Gerçi benim 8 yaşında bir oğlum var ama kardeş istiyor. eşim de istiyor ama:(

Allah isteyen herkese bebek versin.

slm hanımlar nasılsınız bakalım bu gün benim ilk günüm inşallah hep beraber vercez kilolarıkaydirigubbakcemile5ben sabah kahvaltıda peynir zeytin domates salatalık ve yumurta yedim ve üstüne bir şişe su öğlen misafirlikteydim tabağıma koyduklarının sadece 3 tanesini yedim bol şekersiz çay içtim akşama bakalım salatayla geçiştiriim inşallah :jeyyar:

kızlar kuaura bakamyıın pek dahil olamıyoruum bu ara çok istiyorum ama
öncelkli nedeniim modem bozuk olması şimdi zarzor girdiim
ikincisii ise akşam kalbimden rahatsızlandııım acile ggtmm ritim bozukluğu dedii
bu ara maalesef sağlığım çook bozuk
bundan sonra kalp ilacı kullancam :((
canım kaptanım benim çok üzüldüm sağlığına çok dikkat et lütfen geçmiş olsun güzel arkadaşımm

cnnmmm d.günün kutlu olsun
seneye inşallah en güzel hediyen hamilelik oluur
kocamn öptüüm ilteriiimŞeniz
saol canım çok tşk ederimm amin cnaım inşallah allah büyük elbet bizimde yüzümüzü güldürecek bir gün sabırla bekliyorum Şeniz
sende çok dikkat et lütfen kendine stres yapma biliyorsun önemli yediklerinede dikkat et

slm hanımlar nasılsınız bakalım bu gün benim ilk günüm inşallah hep beraber vercez kilolarıkaydirigubbakcemile5ben sabah kahvaltıda peynir zeytin domates salatalık ve yumurta yedim ve üstüne bir şişe su öğlen misafirlikteydim tabağıma koyduklarının sadece 3 tanesini yedim bol şekersiz çay içtim akşama bakalım salatayla geçiştiriim inşallah :jeyyar:
merhaba hoş geldin aramıza inşallah takımımız sana uğur getiride bir an önce birlikte zayıflarız a.s.

bu arada yediklerimi felan yazayım
sabah 1 dilim ekmek yarın domates 1 tatlı kaşığı kadar lor peyniri
ara öğün kiraz yedim 5-10 tane kadar
öğlen 1 kase çorba +2 tane biber dolması ekmek felan yemedim sadece yoğurt biraz
ara öğün kiraz yedim 5-6 tane
yeşil çay içtim bir bardak
akşamada 1 porsiyon taze fasülye yemeği düşünüyorum yanında yoğurt olabilir
eşim gelincede yürüyüşe çıkacaz

Azracım geçmiş olsun canım,
Nerden çıktı bu ritim bozukluğu:((
Lütfen dikkat et kendine,
Sen bi de şu ödem için gidecektin dr.a,
Ödem için gittin mi? Ne oldu?

ıltercim doğum günün kutlu olsun güzelim,
Kusura bakma geç farkettim;)

Yeni gelenlere yetişemiyorum ben,
Tekrar yenilere hoşgeldiniz diyorum.

Bugüne gelince,
Ne yediğimi, ne içtiğimi hiç söylemeyeyim,
Çünkü çok garip düzensiz bi gün yaşadım.
Okul kapanınca boşluğa düştüm ve evde gözümün gördüğü herşeyi yemek istedim.
Evde olmaya alışmak biraz zaman alacak sanırım.
Ama yürüyüşümü yaptım, suyumu ve yeşil çayımı içtim;)

Aslında benim bi sorunum var.
Sana bi danışayım,
Şimdi ben kilo vermeye başladıktan sonra vücudumun her yeri aynı oranda zayıfladı sayılır.
Sadece göbek biraz daha az gitti.
Ama bir kaç gündür göbekte bi şişlik var anlatamam,
Giydiğim hiç bişey yakışmıyor
Neden olduğunu anlayamadım.
Senin bi fikrin var mı?

Back