Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 yaşındayım..4 yıllık evliyim...2 yıldır bebek istiyoruz..ama pos olduğu için 2 yıldır nerede ise adet olamıyorum oyüzdende hamile kalamıyorum. bu aradada evlendiğimde 63 kg. falan geliyordumm kilo aldığım için hastalanmıyorumm..
ayrıca kışın acayip kg. alıyorum ve yazın veriyorum...eskiden 34 beden giyyiordum lisede iken... lise bitti işe girdim. işte oturmalı geçtiği için kilo almaya bşaldım. muhasebeciyim ondan sanırımm kilo vermemde çok zorlaştı... bebek düşünmeye başlayıncada pos olduğu çıktı ve aşılmaya kadar herşeyi denedik..dr. geçen2 ay önce tekrar çatlatma iğnesi yapalım dedi bu sefer ben istemedim ve ara verelim adette olamıyorum bunaldım dedim..bu arada ekime kadar ara verdik hem kilo verip hemde düzenli olmasada regl olabilmem için bir ilaç verdi ama ben ilaca başlamadım bu hayıt ve civanperçemi çayına başladım...
ilaç kullanmayacağım dedim kendi kendime bakalım şimdi adet olmayı bekliyorumm gerçi olcak gibi durmuyorum.... ama hayırlısı çok dua ediyorumm bebek çok istiyorummm eşimde çok istiyor ama belli etmiyo...üzülmim diye sağolsun çok destekci beni imrendirip gaza gelim diye kendi bile rejim yapıyoor...3 kg. vermiş o bile....
çok uzun olduu kusura bakmayın...:):):)
canım kaptanım benim çok üzüldüm sağlığına çok dikkat et lütfen geçmiş olsun güzel arkadaşımmkızlar kuaura bakamyıın pek dahil olamıyoruum bu ara çok istiyorum ama
öncelkli nedeniim modem bozuk olması şimdi zarzor girdiim
ikincisii ise akşam kalbimden rahatsızlandııım acile ggtmm ritim bozukluğu dedii
bu ara maalesef sağlığım çook bozuk
bundan sonra kalp ilacı kullancam(
saol canım çok tşk ederimm amin cnaım inşallah allah büyük elbet bizimde yüzümüzü güldürecek bir gün sabırla bekliyorum Şenizcnnmmm d.günün kutlu olsun
seneye inşallah en güzel hediyen hamilelik oluur
kocamn öptüüm ilteriiimŞeniz
merhaba hoş geldin aramıza inşallah takımımız sana uğur getiride bir an önce birlikte zayıflarız a.s.slm hanımlar nasılsınız bakalım bu gün benim ilk günüm inşallah hep beraber vercez kilolarıkaydirigubbakcemile5ben sabah kahvaltıda peynir zeytin domates salatalık ve yumurta yedim ve üstüne bir şişe su öğlen misafirlikteydim tabağıma koyduklarının sadece 3 tanesini yedim bol şekersiz çay içtim akşama bakalım salatayla geçiştiriim inşallah :jeyyar: