Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ice başlıyalım canım. ama tekrar bi üstünden geçelim:

hazırlık olarak birgün önce hafif besleniyoruz.
akşamdan müsil ilacı içip yatıyoruz. sabah bağırsaklar boşalıyor.
tüm gün meyve / sebze suyu ve 3 lt su içiyoruz.

değil mi?
aynen o şekil oluyor

slm arkadaşlar takıma girmek için ne yapmamız lazım bilgi verirmisinizopuyorumnanaktan
deneme desiin cnmm profilenede yazcaam şimdii

slm kızlarrr::::

BugÜn ÖĞle meyva suyu

ara 10 beyaz leblebİİ ve 5 fındık ve hayıt Çayım...

ÖĞle meyva suyu

ara cİvanperÇemİ Çayım

akŞam meyva suyu

ÖĞlen 40 dk. YÜrÜyÜŞ ve 3 lt su İÇtİmm...

Bu arada ben holl.dİyetİne bugÜn yİne baŞladım gİbİ bİŞİ oldu.. ÇÜnkÜ kİlomu gÖstermİyorum Çok sert ve dİrİ bİr vÜcudum var Önce yumuŞatmam lazımm buhaftada bunu yapım haftaya normale ve spora baŞlayark 6 ÖĞÜnlÜk dİyetİsyenİmİn verdİĞİ 3 tane lİstem var ona baŞlayacaĞım...
süperkaydirigubbakcemile5

canel ciğim kaptanımız azra_sila eğer yer varsa sana haber verir..bende yeniyim bu hafta denemedeyim....
evet ama sen süper gidiyorsuun paylaşım ve de menü olayın güzelvereliniortak

kızlar benim bu gün çok işim var işlerimi halederim öğleden sonra gelirim hemde yediklerimi yazarım
kaptanım azra_sıla nerdesinnnn
maalesef rahatszm cnmm bu aralarmafoldumben

kızlar günaydın..
kahvaltı yapmadım bugün..canım istemedi..
azracım kaptanım ben 2 hafta müsade istiyorum..fırsat olursa gireceğim buraya ama ailevi sorunlarım var..izin alacağım büyük olasılıkla..
öpüyorum..kolay gelsin diyorum şimdiden..
okey cnm ama bi an önce dön
ve kilo alamdan dön:olmaz:
bu hafta bildirim yapabilcekmisiin diğer haftamı ayrılacaan:gitme:
tşk ederim canm çok naziksin çok saol

saol cnaım çok tşk ederimmm

inşallah canım yaa inşallah bu hafta 79 görürsün cnaım ben inanıyorum sana
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
cnnmmm d.günün kutlu olsun
seneye inşallah en güzel hediyen hamilelik oluur
kocamn öptüüm ilteriiimŞeniz

adaş çok geçmiş olsun. Niye olurmuş ritm bozukluğu?
neden olduğunu dmedii bazen gençlerde olur dedii
bu bnde zaten 5 6 yıldır olan bişey
arasıra böle yoklayıp gidiyor
allah büyüük:Saruboceq:

tmm ben burdayım...serrayı da biliyomm gersini bilmiyorum...

birde azracığımm kurallarınızı bilmiyorum...bana bir gööndersenn...

ya rejime devam ediyorum ama akşam biraz fena oldumm sıcaktan sanırım sadece holl.diyetine ara verdim. daha doğrusu annemler ve eşim zorla bişiler yedirdi..... bende normal diyetimi yapıyorum...lütfen sende kalbine dikkat ett çok önemli...ihmal etme tedavini....

ya rejime devam ediyorum ama akşam biraz fena oldumm sıcaktan sanırım sadece holl.diyetine ara verdim. daha doğrusu annemler ve eşim zorla bişiler yedirdi..... bende normal diyetimi yapıyorum...lütfen sende kalbine dikkat ett çok önemli...ihmal etme tedavini....

cnm kurallarımız
öncelkle BOL PAYLAŞIM(ki gördüğüm kadarıyla o sende var)
sonra cuma sabahı en geç saat 12 ye kadar kilo bildiirmi yamka yani( sabah kalkıp tuvalete gttketen sonra tartıya çıkıp kilonu buraya yazmak
ama en geç 12)
sonra diet ve spor
ve günde enaz 2 buçuk lt su içm ayrıca 1 bardak yeşil çay elma sirkeli su sıcak su vs...
bu gibi şeyler içemk
zor değil yanii ok

sağlığa dikkat etmek
en büyük kuralımızvereliniortak

tmm zaten benim yaptığımm şeyler....vereliniortak sırnaşık şey

bir tek elma sirkesi demeyin banada ne derseniz deyin.. kafamçokkarıştı 1 gün içtim ölyorum sandımm sabaha kadar miğdemi ağrıttı...

ben çay olarakta o phyto sılımı içiyorum hayıt çayı içiyorum ve civanperçemini içiyorum....suda 2,5 - 3 lt. içiyorumdur en az... sırnaşık şey sırnaşık şey

[
tmm zaten benim yaptığımm şeyler....vereliniortak sırnaşık şey

bir tek elma sirkesi demeyin banada ne derseniz deyin.. kafamçokkarıştı 1 gün içtim ölyorum sandımm sabaha kadar miğdemi ağrıttı...

ben çay olarakta o phyto sılımı içiyorum hayıt çayı içiyorum ve civanperçemini içiyorum....suda 2,5 - 3 lt. içiyorumdur en az... sırnaşık şey sırnaşık şey
evet bazı midelere gitmiooo içmeea.s

neslihan biraz kendini tanıtır mısın?
a.sa.sa.sa.sa.sa.sa.s

neyse ben çıkıyorum birqaz işim var toparlımmm....akşama gireceğim inş... ama giremez isem eğer;

bugün yediklerim ve yiyeceklerimi yazım..;

sabah biraz fena olduğum için öğlene kadar su içtim...

öğlen çavdar ekmeği arası domates + peynir + çerlistonlu sandiwich yedim..

ara ; meyva (kiraz).. + civanperçemi çayım (bu çayı pos için içiyorum adet olmak için)

ara ; phyto slım çay + hayıt çayım (bu hayıt çayınıda pos. için içiyorum..)

akşam ; Ayran çorbası + köfte (fırında pişmiş) + yoğurt + salata

ara ; yatmadan 2 saat önce yenmesi gerekiyor bu arada ; 1 porsiyon meyva

26 yaşındayım..4 yıllık evliyim...2 yıldır bebek istiyoruz..ama pos olduğu için 2 yıldır nerede ise adet olamıyorum oyüzdende hamile kalamıyorum. bu aradada evlendiğimde 63 kg. falan geliyordumm kilo aldığım için hastalanmıyorumm..

ayrıca kışın acayip kg. alıyorum ve yazın veriyorum...eskiden 34 beden giyyiordum lisede iken... lise bitti işe girdim. işte oturmalı geçtiği için kilo almaya bşaldım. muhasebeciyim ondan sanırımm kilo vermemde çok zorlaştı... bebek düşünmeye başlayıncada pos olduğu çıktı ve aşılmaya kadar herşeyi denedik..dr. geçen2 ay önce tekrar çatlatma iğnesi yapalım dedi bu sefer ben istemedim ve ara verelim adette olamıyorum bunaldım dedim..bu arada ekime kadar ara verdik hem kilo verip hemde düzenli olmasada regl olabilmem için bir ilaç verdi ama ben ilaca başlamadım bu hayıt ve civanperçemi çayına başladım...
ilaç kullanmayacağım dedim kendi kendime bakalım şimdi adet olmayı bekliyorumm gerçi olcak gibi durmuyorum.... ama hayırlısı çok dua ediyorumm bebek çok istiyorummm eşimde çok istiyor ama belli etmiyo...üzülmim diye sağolsun çok destekci beni imrendirip gaza gelim diye kendi bile rejim yapıyoor...3 kg. vermiş o bile....

çok uzun olduu kusura bakmayın...:):):)

26 yaşındayım..4 yıllık evliyim...2 yıldır bebek istiyoruz..ama pos olduğu için 2 yıldır nerede ise adet olamıyorum oyüzdende hamile kalamıyorum. bu aradada evlendiğimde 63 kg. falan geliyordumm kilo aldığım için hastalanmıyorumm..

ayrıca kışın acayip kg. alıyorum ve yazın veriyorum...eskiden 34 beden giyyiordum lisede iken... lise bitti işe girdim. işte oturmalı geçtiği için kilo almaya bşaldım. muhasebeciyim ondan sanırımm kilo vermemde çok zorlaştı... bebek düşünmeye başlayıncada pos olduğu çıktı ve aşılmaya kadar herşeyi denedik..dr. geçen2 ay önce tekrar çatlatma iğnesi yapalım dedi bu sefer ben istemedim ve ara verelim adette olamıyorum bunaldım dedim..bu arada ekime kadar ara verdik hem kilo verip hemde düzenli olmasada regl olabilmem için bir ilaç verdi ama ben ilaca başlamadım bu hayıt ve civanperçemi çayına başladım...
ilaç kullanmayacağım dedim kendi kendime bakalım şimdi adet olmayı bekliyorumm gerçi olcak gibi durmuyorum.... ama hayırlısı çok dua ediyorumm bebek çok istiyorummm eşimde çok istiyor ama belli etmiyo...üzülmim diye sağolsun çok destekci beni imrendirip gaza gelim diye kendi bile rejim yapıyoor...3 kg. vermiş o bile....

çok uzun olduu kusura bakmayın...:):):)

ne uzunu cnmm
burda herşeyi paylaşacığız sayfa sayfa olsuıun yine de okuruum bnn
dileriim ki sende isteyen herkesde bi yavruya kavuşuur
rabbim siiz bu güzel duygudan mahrum bırakmaaz
eminimde bırakmaaz
allahım sen iste bn veriim demiiiş
bool bol dua et cnmm
herşeyiin bir vakti saati vardıır
bu da onun gibii
inşallah seninde birgüün yavruların oluur:Saruboceq:

Back