• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm kızlarrr::::

BugÜn ÖĞle meyva suyu

ara 10 beyaz leblebİİ ve 5 fındık ve hayıt Çayım...

ÖĞle meyva suyu

ara cİvanperÇemİ Çayım

akŞam meyva suyu

ÖĞlen 40 dk. YÜrÜyÜŞ ve 3 lt su İÇtİmm...

Bu arada ben holl.dİyetİne bugÜn yİne baŞladım gİbİ bİŞİ oldu.. ÇÜnkÜ kİlomu gÖstermİyorum Çok sert ve dİrİ bİr vÜcudum var Önce yumuŞatmam lazımm buhaftada bunu yapım haftaya normale ve spora baŞlayark 6 ÖĞÜnlÜk dİyetİsyenİmİn verdİĞİ 3 tane lİstem var ona baŞlayacaĞım...
ohh ohhh zayıflıyacak benim çitlenbikimm birde ben başlaya bilsem çok iyi olacak canım
nesli ben çıkıyorum kuşum 2 dk bakayım diye geldim evde çok işim var temizlik yapıyorum ev berbat durumda hafta sonuda ilgilenemedim şimdi temizlik yapıyorum
kadere ak doğum günümde temizlik yapıyorum senağlamasenağlama

kızlar bildiğim bir kaç şeyi sizinle paylamşak istiyorumm.. bir ödem çayı varr DOĞA NIN PHYTO SLIM DıYE BıR ÇAYY GÜNDE 2 KERE ıÇMENıZı TAVSıYE EDERııM..ıÇıNDE Kı ÇAYLAR DıREK ÖDEM ATTIRICI BEN KULLANDIMM HATTA HALA ARADA KULLANIYORUMM... BıRDE YEŞıL ÇAY GÜNDE 1 KERE ıÇıLMELı.... DR. DEMıŞTı..

DıYETıSYENıM VERDıĞı BAZI BıLGıLERDE ŞÖYLE:

GÜNDE EN AZ 200 ML YANı 2 SU BARDAĞI YOĞURT LIGHT OLMAK ZORUNDA DEĞıL DEMıŞTı..

VE ıÇıLEBıLıYORSA GÜNDE 1 SU BARDAĞI SÜT...

ARALARDA YANı GÜNDE TOPLAM 3 PORSıYON MEYVA VERMıŞTı..

VE KESıNLıKLE ARLALARDA YENıLEN MEYVA VE ıÇıLEN SÜTÜN ARDINDAN 1 KEPEKLı GRıSSıNı VERMıŞTı...ACIKTIRMIYORR TOK TUTUYORR...MEYVANIN VERDıĞı AÇLIK HıSSıNı GÖTÜRÜYORMUŞ.

AYRICA EKMEK OLARAK TA KEPEKLı DEĞıL ÇAVDAR LI VEYA TAM BUĞDAY EKMEĞıNı YEMEMıZ GERREKıYORMUŞ...DAHA SAĞLIKLI OLDUĞU ıÇıN..

Bırde bır kaÇ hareket vermıŞtı...

1. Hareket ıkı kolu (nasıl anlatsam bılmıyorum) Öne doĞru dÜmdÜz uzatıp kolunuzu dırsekten yuk. Kaldırıp ıkısını baŞınızın ÖnÜnde 50 kere aÇıp kapayınn acayıp farkedıyoo....

Ayrıca saĞda ve solda yatarak 50 Şer kere Şunu yapınn hergÜnn.. Buda bayaĞı ıŞe yarıyoo;

dÜm dÜz saĞa yatıp veya sola kolunuzun ÜstÜne bacaĞı makas 50 kere saĞdan 50 kere soldan... Bunları bana dıyetısyenım verdı...bende bel fıtıĞı olduĞu ıÇın her hareket bana gelmez mıŞ...Öyle demıŞtı..bunları yapsan gÜnde 1 saatte yÜrÜsemm yetermıŞ...

Selamlar, bende takıma bu hafta katılmıştım, annemlerde olduğum için diyetimi pek başarılı yapamadım aslında ama yarın sabahtan itibaren hem yemek listemi hemde yaptıklarımı harfiyen yazıcam mutlaka. Yarın anca akşam girebilirim nete ve yaptıklarımı paylaşırım..
İyi akşamlar....
Yaa, ben alabiliyorum şu anda;))
Ama hiç yurtdışı gibi bir şansım olmadığı için üzülüyorum

Canım bizde yeşil pasaportluyuz, 3/1 i olunca veriliyor yeşil pasaport.
Bana da çok uzak bir ihtimal gibi gelirdi oralara gitmek ama o kadar kolayki.
herzaman promosyon uçak bileti oluyor.
Vize parası yok, pasaporttada sadece 60 tl defter parası veriyorsun ve 4 sene
kullanıyorsun o defteri, hatta defterde yer varsa uzatma bile yapabiliyorsun.
Başkaları y.dışı yapabilmek için vize parası, seyahat sigortası, pasaport parası vs. ödedikleri için çıkmak zor geliyor. Valla biz ucuz bilet bulunca alıyoruz bileti, valize birkaç parça eşya, pasaportuda cebine, yallah yola çıkıyoruz.
Eğer böyle bir imkanın varsa, kullanmamak çok kötü olur.
Zaten bir kez gitsen alışkanlık yapıyor, her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorsun.
Hee bu arada 30 yada 31 temmuzda isviçreye gidiyorum, wings kartımın mil puanları birikmiş, kullanmak lazım yerimsenibenyerimseniben

iyi akşamlar ben bu günden itibaren yediklerimi yazıyorum cok olursa uyarın

KAHVALTI k fileks 3 kaysı

ARA bir tabak yani 10 tane kadar yeni dünya

ÖGLEN bir tabak yeşil mercimek ceyrek ekmek ve bir tabak salata

ARA bir diyet büskivi yeşil cay

AKŞAM kafileks 2 lt su bir saat yürüyüş yapacagım şimdi nasıl menüm

İLTER mutlu yıllar canım galiba dogum gününopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saol canım çok tşk ederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan evet dün doğum günümdü saolsun arkadaşlar k.k bana parti verdiler ama evde dünyanın işi vardı evdede temizlik partisi verdim sırnaşık şey
selmacım bende bu gün çok sıkı diete başlıyacam benim yoksa bu hafta baya bir artım olacak acayip kaçırdım son günlerde bende yazacam yediklerimi olmuyor böyle birbirmizinkilere bakalım uyaralım olmaz böyle yaa off bir başlasam çok iyi olacak

Back