Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar günaydın..
kahvaltı yapmadım bugün..canım istemedi..
azracım kaptanım ben 2 hafta müsade istiyorum..fırsat olursa gireceğim buraya ama ailevi sorunlarım var..izin alacağım büyük olasılıkla..
öpüyorum..kolay gelsin diyorum şimdiden..

canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara:1hug:a.s.

selam kızlar,
akşam mercimek çorbası içtim sadece. sonra spora gittim. 2 saate yakın spor yaptım. çok iyi oldu. eğimli koşu bandında yürüyünce daha çok kalori harcanıyor. artık eğimli yürüyorum. 45 dakika yürüdüm. 20 dakika bisiklet. iç bacak, dış bacak, bel, kol ve göbek için hareketler yaptım.

eve gelince karpuz yedim.

sabah kahvaltıda kepekli ekmek, peynir, domates ve salatalık yedim.

şimdi sütlü neskayfemi içiyorum.

adaş, ben işyeirnde çay felan içemiyorum tek içtiğim neskayfe. onu da bol sütlü ve azıcık kayfeli yapıyorum.

azracım bugun hafif yiyelim ve yarında baslıyoz degılmı.

ben bu hafta yapamıyacağım canımcım. bu akşam misafirliğe gidiyorum. haftasonu da şehir dışında oalcağım. Sanırım pzt başlıyacağım. beni ağız kokusu korkutuyor. işyerinde fena kokmayalımkafamçokkarıştı

canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara:1hug:a.s.
tşk ederim canm çok naziksin çok saol

ilter doğumgünün kutlu olsun.
saol cnaım çok tşk ederimmm

ayyy yaaaaaaaaaa takımdada kimsecikler yok kii mutlulugumu paylaşayım nerdesiniz hadi ya gelin içim içime sıgmıyor belki 79999 görürüm bu hafta inşallah:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
inşallah canım yaa inşallah bu hafta 79 görürsün cnaım ben inanıyorum sana

kızlar kuaura bakamyıın pek dahil olamıyoruum bu ara çok istiyorum ama
öncelkli nedeniim modem bozuk olması şimdi zarzor girdiim
ikincisii ise akşam kalbimden rahatsızlandııım acile ggtmm ritim bozukluğu dedii
bu ara maalesef sağlığım çook bozuk
bundan sonra kalp ilacı kullancam (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…