• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bende geldim beni de alırmısınız aranıza :)

1.65 boyundayım

69 kg yim

ilk hedefim 59

2. hedefim 55

2 ay içinde 50 li rakamları görmek istiyorum çok sıkıldım bu kilolardan :)

suan 42 bedenim 38 beden olmak istiyorum

bugün resmen diyet e başlamış durumdayımmm

hiç kaçamaksız bu işi götürürsem bu yaz bikinimi giyebilirmiyim :)

nedersiniz.
38 beden de kaybolanlardaan:oklava:
ne oluyorr yaa neden gelen gidiyor anlam veremdiim bi türlüüü
burda kim ne yapıyorsa kendisi için kendi sağalığı için yapıyoor

selam arkadaşlar,

sabah 1 simit ve sekersiz çay
ara sütlü neskayfe
öğlen: fırında tavuk göğsü (patatessiz sade), sebze çorbası ve minik bir dilim karpuz yedim. şiştim.

azram yaa bnde bir nescafe düşkünü oalrk yazıoyruum ama
sen maşallah kışlı yazlı içiyosun
bn yaz gelince sabah kahvaltısında çayı bile bırakıyoruum
cnm çektiği halde sırf sıcak die nescafe bile içmiyoruuum

adaş kusuruma bakma yaa, geçen akşam ben misafirlikteydim ve bi an tanıyamadım ve anlamadım. özür dilerim.

yook cnm bnm ne demek opuyorumnanaktanzemuszemus
bn kendimi tanıtmasını beceremediimkaydirigubbakcemile3
saol teşekkür ederim hmn yazmışsııın
bnseni rahatsz ettysem asıl sen kusura bakmaaŞeniz

kızlar merhaba..
haftasonu kaçırdım biraz..kardeşim sınava girdi stres yaptım bende onunla..evde birsürü çikolata vardı dayanamadım:((
sabah simit+krem peynir
öğlen kellogs+süt
şimdi soda içiyorum..
kızlar ben yeşil çayı birkaç kere içtim mide bulantısı yaptı..normal çayda da aynı sorunum var..
sirkeyi içemedim..
kefir içiyorum arkadaşlar..kefiri sayalım..ok?
bugün yoğunum..
başım kalabalık..öptüm..

kızlar selam,
hafta sonu bunaldım.cnm bısey yapmak istemedi ancak yazıyorum. tatıl bana yaramıyor uyku yemek vs butun duzenım degsıyor. işte abur cubur yada duznesız beslenme ıhtımlaım yok denecek kadar az oldugu ııcn kendımı kontrol altına alabılıyorum ama hafta sonrı mısafır ,arkadas toplantıları derken ipin ucu kacabılıyor. neyse karar verdıgım ıcın 3 gunudr falsolu bısey pek yapmadım. azracım yaaa ben oruca baslıcaktım. ama benımle baslayan bırı yokmu? bıde uygulanacak lıste tam oalarak o mu ?

kızlar merhaba ben bugün gelemedim pbakmayın işlerim çokto elektiriklerde kesildi uzunca bir süre şimdi eve gidicem evdede çok işim var giremem sanırım bu arada benim bu hafta diet gümbürtiye gitti hem adet olayı yüzünden hem arkadaşların evini taşıdık yemek yemeği unutmuşuz iş bitincede kendimizi kaybettik bu hafta neler olur bilmiyorum çok kötü yani bugünde biraz zor ama yarın çok sıkı şekilde başlıyacam oruç gibi sıkı olmasada yinede sıkı yapacam

slm kızlarrr::::

BugÜn ÖĞle meyva suyu

ara 10 beyaz leblebıı ve 5 fındık ve hayıt Çayım...

ÖĞle meyva suyu

ara cıvanperÇemı Çayım

akŞam meyva suyu

ÖĞlen 40 dk. YÜrÜyÜŞ ve 3 lt su ıÇtımm...

Bu arada ben holl.dıyetıne bugÜn yıne baŞladım gıbı bıŞı oldu.. ÇÜnkÜ kılomu gÖstermıyorum Çok sert ve dırı bır vÜcudum var Önce yumuŞatmam lazımm buhaftada bunu yapım haftaya normale ve spora baŞlayark 6 ÖĞÜnlÜk dıyetısyenımın verdıĞı 3 tane lıstem var ona baŞlayacaĞım...

Back