- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr ![KK3 :KK3: :KK3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
![KK3 :KK3: :KK3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
GEzdim dolaştım kürkçü dükkanına geri döndüm![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
KVde bizimle geldi kendine dikiş makinesi almak istiyordu ( aldıda )
Onu biraktıktan sonra eşimle alışveriş yaptık sonrada hemen eve döndüm![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Cevizim bitmek üzereydi o yüzden bu seferde değişiklik olsun diye Yer fıstığı aldım kendime kahvaltılık![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Bir yandan onları ayıklıyorum hazır olsunda sabah uğraşmıyayım diye
yarısı bitti şimdi de diğer yarısını ayıklıyayımda bitsin bütün pislik ![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
GEzdim dolaştım kürkçü dükkanına geri döndüm
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
KVde bizimle geldi kendine dikiş makinesi almak istiyordu ( aldıda )
Onu biraktıktan sonra eşimle alışveriş yaptık sonrada hemen eve döndüm
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Cevizim bitmek üzereydi o yüzden bu seferde değişiklik olsun diye Yer fıstığı aldım kendime kahvaltılık
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Bir yandan onları ayıklıyorum hazır olsunda sabah uğraşmıyayım diye