- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar moni ve ceco ikinize de gecmiş olsun umarım çabuk iyileşirsiniz
Adayların sen de super. Gidiyorsun tebrik ederim yarın semeresini göreceksin
Ben bugun Ankara yolcusuyum umarım kaçırmam yemeği fazla öpüyorum sizi selamlar
banucum ve Ayşe abla çok geçmiş olsun şöyle yatıp bir güzel terleyin.bol bol c vitamini takviyesi alın.tekrar geçmiş olsun.
günaydın hanımlar
bugün dükanın 5.günü ilk iki gün baş ağrısı çekmeme rağmen daha sonra ağrım kayboldu çok şükür.bugün ve yarını da atlatırsam atak evrem sona erecek.seyir evresine geçeceğim.bir gün sebze protein bir gün protein yapacağım.sebze yemekleriyle pek aram yoktur aslında patlıcan,karnıbahar dışında pek sebze yemem.ama dukan amca yenilecek diyorsa vardır bir bildiği diyorum.cumartesi ablamda günümüz var.tabiii pastalar börekler olacak ama ben yanımda götüreceğim yiyeceğim şeyleri.
ıhlamur zencefil bala dayandım bendecanan teyzem bal yasahhh diyor ama hastayken dinleyemicem evet alayım bugün onuÇok sağ ol canım
Ya aslında sen şu Tylolhota dayansana Benim görümce bir keresinde çok çok kötü olduğunda 3 saat arayla ondan içip iki günde kendine geldi terledikçe Seninde şurada fazla günün kalmadı acil bakıma al kendini bol bol limonlu sıcak su falan
İnşallah o güne kadar toparlanırda keyifle gidersin gezmelere
teşekkür ederim canım benimGünaydın kızlar moni ve ceco ikinize de gecmiş olsun umarım çabuk iyileşirsiniz
Adayların sen de super. Gidiyorsun tebrik ederim yarın semeresini göreceksin
Ben bugun Ankara yolcusuyum umarım kaçırmam yemeği fazla öpüyorum sizi selamlar
sağol canım benim çok teşekkür ederimbanucum ve Ayşe abla çok geçmiş olsun şöyle yatıp bir güzel terleyin.bol bol c vitamini takviyesi alın.tekrar geçmiş olsun.
güle güle kullan ciclerini cnm 1.5 liraya ne veriyolar şaka gibiii hangi şehir orasıHeh hele şükür becerebildim resimleri yüklemeyi
Eki Görüntüle 1271544 Eki Görüntüle 1271545 Eki Görüntüle 1271546 Eki Görüntüle 1271547
Gel vatandaş gellll 1.5 liraya bunlar aldım inanılmaz ama gerçek
Güle güle kullan canım insan ucuz be kendine olan kıyafetler bulunca mutlu oluyo gercektenHeh hele şükür becerebildim resimleri yüklemeyi
Eki Görüntüle 1271544 Eki Görüntüle 1271545 Eki Görüntüle 1271546 Eki Görüntüle 1271547
Gel vatandaş gellll 1.5 liraya bunlar aldım inanılmaz ama gerçek
güle güle kullan ciclerini cnm 1.5 liraya ne veriyolar şaka gibiii hangi şehir orası
Çok geçmiş olsun yaıhlamur zencefil bala dayandım bendecanan teyzem bal yasahhh diyor ama hastayken dinleyemicem evet alayım bugün onu
teşekkür ederim canım benim
sağol canım benim çok teşekkür ederim
sende harika gidiyorsun maşallah
Biraz önce menümü paylaşmistim ama olmamış bir daha yazayım
sabah
yulaf kepegi krep l
light peynir
öğle
light yoğurt
ara
light yoğurt
birkaç dilim hindi salam
akşam
tavuk göğsünden köfte
light kola
1 lt su
30 dk yürüyüş
kızlar bugün de kaçamak oldu ya 2 tane üzüm attım ağzıma 2 tane de cips yedim kızım yiyordu çok canım çekti yarın arak evresinin son günü ondan sonra gelsin sebzeler
Kızlar Günaydın bugün okula ceco34 un gonderdigi kırtasiye malzemeleri ni getirip çocuklara dağıtım sağolsun mont ve ayakkabı da göndermiş onları da dagitacagim