- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yine sen bilirsin ama ben birde Karatayı dene derim
En azından hem çok sağlıklı oluyorsun hemde spor yapmadığım halde ben başladığımdan beri her hafta en az 1 kg kesin verdim ( regl olduğum haftalarda bile )
İnan hiç diyet modunda değilim; 10 hafta oldu başlayalı ve ben 10 kg verdim bile ki bende de pko ve insülin direnci var üstelik bir keresinde bir diyetsiyen bana af edersin kendinide yırtsan sen kilo veremezsin metabolizmanı diyet yap bırak yapa yapa durma noktasına getirmişsin demişti hatta son gittiğim 3 doktorda bana kilo veremiyeceğimi tek çaremin obezite ameliyatı olduğunu söylemişlerdi
Ben ki karnım acıkınca iyice asabi oluyordum, elim ayağım titriyordu ve her gün tatlı birşey yemezsem huysuzlanan yersemde şekerim fırladığı için bütün gün halsız ve uykulu oluyordum
Gece yatmak bilmez sabahta kalkmak bilmezdim ama inan şu anda sabah 6 en geç 6 buçukta ayaktayım ve günde 2 öğün beslenerek her hafta kilo veriyorum
Bu güne kadar kime tavsiye ettiysem bana Allah razı olsun dedi hatta daha 3 gün evvel bir arkadaşa ille karatay yap dedim ve bu sabah bana mesaj atmış inanamıyorum 1 kg gitmiş bile diye
Düşünürsen bana dilediğin herşeyi sorabilirsin ( kitabı okumak tabiki daha faydalı ama ben okumadan başladım ve çok araştırdığım için herşeyi doğru yaptığıma eminim )
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ya hala şoktayım
Kaptanımız Ayşenin Babacığı aniden vefat etmiş 3 gün evvel
Facede gördüm baş sağlığı diledim ama öğlen arayıp görüşürüm onunla sonuçta sırf faceden olmaz
Canım çok teşekkür ederim mesajın için..
Karatayı ben de bi ara 2 hafta denedim ve güzel sonuçlar aldım ama meyveden uzak duramıyorum ya..
Bir de çocuktan dolayı kahvaltı ve öğleni rahat yiyemiyorum. Hep bi atıştırma tarzı oluyor. Şimdi 1 ay bu mama ile hem kilo verir hem de biraz motive olunca karatay deneyebilirim tekrar.
Aa çok üzüldüm yaa. ...
Allahım sabır versin. Bizim de baş sağlığı dileklerimizi iletirsen sevinirim..
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.aniden mi vefat etmiş acaba bir hastalığı falan var mıydı?her ne olursa olsun baba bu yaaa.Allah kimseye göstermesin acılarını. aminKızlarrrrrrrrrrrrrrr ya hala şoktayım
Facede gördüm baş sağlığı diledim ama öğlen arayıp görüşürüm onunla sonuçta sırf faceden olmaz
Allah rahmet eylesin ölüm aniden geliyo Rabbim ailesine sevenlere sabır versinKızlarrrrrrrrrrrrrrr ya hala şoktayım
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.aniden mi vefat etmiş acaba bir hastalığı falan var mıydı?her ne olursa olsun baba bu yaaa.Allah kimseye göstermesin acılarını. amin
Link paylaşırken gözüm takıldı.. Ayşe derken moniyi mi kast ettiniz acaba..
Değildinde diyet yapınca gecikme olabiliyor yine de takip et tabiikızlar çok korkuyorum ben reglim 2 gün geçti inşallah hamile değilimdir şuan yoksa kafayı yerim napsam acaba test yapsam çıkar mı ki