- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
GÜNAYDIN HATUNLAR
çooook mutluyum aslında atak evremin sonuna kadar 6 gün benimki tartılmayı düşünmüyordum ama dün dayanamadım 2.günün sonunda bi tartıya çıkayım dedim ve tok karnıma tam 1.5 kilo vermiş göründüm ama ben bunu saymıyorum aç karnıma 6.günümün sonunda tartılıcam i,nşallah en az 2 kilo vermiş olurum.
okuluma elektrikli ocak aldım.dukanın vazgeçilmezi yulaf kepeğimi ve diğer malzemeleri alıp şuan mini ocağımda yulaf kepeğinden krep yapıyorum.yanındada light peynirimle yiyeceğim.inşallah motivasyonum hiç bozulmaz ve dukanın dediği 57 hedefine 16 şubata kadar ulaşırım.
Selam kızlar
Güzel güzel sohbetler edilmiş diyetler menülerde harika süpersiniz canlarım
Benim iki gündür diyet biraz sekteye uğradı ama telafi ediyorum sanırm telaşlarla,dün bütn gün büyük oğlanın eksiklerini almak için dolaştık
Bu akşamda yeğenimin ,abimin kızının nişanı var oraya gidicez yemekli gerçi ama zaten menüler diyete uygun oluyor genelde eti salatası falan ekmek zaten yemiyorum:)
Boğazım fena iki gündür şiş değil ama çok fena gıcık ve kaşıntı yapıyor ,doğru düzgün uyuyamadım bide böyle olunca su içemiyorm benhasta gibiym ufaktan yani.pazar günüde üç günlük bosna hersek gezimiz var,hasta olursam,İlerlerse boğazım falan oralarda naparım nasıl gezerim hiç bilmiyorum başka bir derdimde sanırm tam o zaman regl olucam beim regl de çok yoğun geçiyor eğer olursa yandım ben
Of of üç günde bir çok yere uğrayıp yürücez haliyle baya bi,kızlar bana dua edin hastalanmıyım regl de gelmesin
Gidip geleyimde şu 4 den sonra bişey yememe olayına bende başlıyım hatta kaza oruçlarımı tutarım aradan çıkarlar zaten iki öğün yiyeceksem bari sevap ta kazanayım
Selam ceco kahvaltı 2 dikim ekmek arasına peynir koyup iş yerine götürüyorum aceleden cok renklendirmiyorum bugun maydanoz da ekledim evde çikolata varsa dayanamıyorum bayramdan kalan cıkolatalardı neyse ki bitti meyve de öğlen yemekte çıkıyor onları ara öğün yapıyorum birde şirkette kuruyemiş kutu. Var arada onlardan atıştırıyorumGünaydın canım
Rica ederim sonuçta burada ortak bir yola baş koyduk tabiki birbirimizi destekleyeceğiz
Benim eşimin de emeklilik için günleri doldu ama yaşı beklemek zorundayız
Eğer Rahmetli babası geçmişte onun ssk girişini daha evvel yaptırsaydı ( iki hatta üç sene oğlunu kendi dükkanında sigortasız çalıştırmış ve eşim diyor o dönem yaptırsaydı şu anda maaş almama 2 sene kalmış olacaktı en fazla diye)
Neyse herşeyde bir hayır vardır diyoruz mecbur
Dediğin gibi o gün gelsinde insan mutlaka oyalanacak birşeyler bulur
Canım aslında menün çok kötü değil ama bence sabah kahvaltısını biraz daha renkli yapabilirsin hani en azından bir omlet ve zeytin eklesen yada ne bileyim yeşillik
Hem daha uzun süre tok tutar hemde kaçamak riskini azaltır
Meyveyi geç saate bırakma hatta mümkünse ya kahvaltıda yada ilk ara öğününde tüketmeye çalışırsan daha iyi olur bence
Ne çikolataamıııııŞaka şaka kırk yılın başı olur okadar Eşimin değimiyle okadar çatlak su kaçırmaz
İnşallah bitterdi çikolata bari
bravo sana adayların bu azminden hiç yıkmadan devam güzel günler yakın:)GÜNAYDIN HATUNLAR
çooook mutluyum aslında atak evremin sonuna kadar 6 gün benimki tartılmayı düşünmüyordum ama dün dayanamadım 2.günün sonunda bi tartıya çıkayım dedim ve tok karnıma tam 1.5 kilo vermiş göründüm ama ben bunu saymıyorum aç karnıma 6.günümün sonunda tartılıcam i,nşallah en az 2 kilo vermiş olurum.
okuluma elektrikli ocak aldım.dukanın vazgeçilmezi yulaf kepeğimi ve diğer malzemeleri alıp şuan mini ocağımda yulaf kepeğinden krep yapıyorum.yanındada light peynirimle yiyeceğim.inşallah motivasyonum hiç bozulmaz ve dukanın dediği 57 hedefine 16 şubata kadar ulaşırım.
Kızlar menüm
Sabah
Yulaf kepeğinden krep
Lıght peynır
Öğle
Yağsız köfte
Ara
Lıght yogurt
Akşam
Balık ızgara
Dıet kola
Bol su bilmiyorum kac lt
Selam ceco kahvaltı 2 dikim ekmek arasına peynir koyup iş yerine götürüyorum aceleden cok renklendirmiyorum bugun maydanoz da ekledim evde çikolata varsa dayanamıyorum bayramdan kalan cıkolatalardı neyse ki bitti meyve de öğlen yemekte çıkıyor onları ara öğün yapıyorum birde şirkette kuruyemiş kutu. Var arada onlardan atıştırıyorum
Gunüm genelde böyle geciyor
evet canım arada sırada jambon atıyorum ağzıma günde 1 -2 dilim.bakalım bugün 4.günüm cuma akşamı son bulacak ben cumartesi sabah tartılacağım.diyete başlamadan önce en son aç karnıma 74.5 çıkmıştım bakalım cumartesi 72 yi görsem o kadar mutlu olurum ki.sonra zaten sebze yemekleri de eklenecek çoook çok ii olacak herşey inanıyorum .dün dükanın pasta tarifleri için toz tatlandırıcı ve shirataki pirinci aldım gurme netten sipariş verdim.böylece o pirinçten sütlaç yapıp yiyebileceğim seyir evresinde.insanın canı tatlı da istiyo ama en çok özlediğim tabii ki meyve.ama maalesef meyve atak ve seyir evresinde yok.16 şubata kadar hiç meyve yiyemeyeceğimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Sabah yine her zamanki gibi erkenden uyandım ve güzelce kahvaltımı ettim
Karnım tooook sırtım pekkk
İnşallah bugünde her gün olduğu gibi az kalorili ve bol eksili olurda hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış oluruz
Harika gidiyorsun canım eminim Dukanın Atak evresini çok güzel sonuçlar alarak bitireceksin Sonrası nasılsa senin içinde çok daha rahat olacaktır
Kahvaltıya Jambon veya Hİndi Fümede ekleyebilirsin ( yağ oranları çok çok düşük olduğundan Dukana uygun onlarda ) hani değişiklik olunca bıkmamış olursun ( BİMlerde çok uygun fiyata Hindi Jambon varhatta Tavuk döner falanda satılıyor uygun fiyata Dukan yapan arkadaşlar kullanıyordu onuda )
Bu arada Facebookda birlikte zayıflayalım Dukan olsun olmasın Grubunu takip etmeye başladınmı
Emin ol oranın sana faydası büyük olucak
Hadi madem o çikolatalar bitincede sakın bir daha eve alma sonuçta insan evde olunca ister istemez onu hatırladıkça niyeti bozabiliyoryani en azından benim eskiden öyleydi ama artık şükür umurum değil olsada olmasada
Sabah kaçta çıkıyorsun evden hatırlayamadım ama aslında bir yarım saat daha erken kalkıp güzel bir kahvaltı yapıp işe gitsen emin ol çok daha rahat olursun ve ara öğüne bile ihtiyaç hissetmezsin
Kuruyemişlerin kavrulmamış olmasına özen göster canım en azından oradan bir zarar görme
evet canım arada sırada jambon atıyorum ağzıma günde 1 -2 dilim.bakalım bugün 4.günüm cuma akşamı son bulacak ben cumartesi sabah tartılacağım.diyete başlamadan önce en son aç karnıma 74.5 çıkmıştım bakalım cumartesi 72 yi görsem o kadar mutlu olurum ki.sonra zaten sebze yemekleri de eklenecek çoook çok ii olacak herşey inanıyorum .dün dükanın pasta tarifleri için toz tatlandırıcı ve shirataki pirinci aldım gurme netten sipariş verdim.böylece o pirinçten sütlaç yapıp yiyebileceğim seyir evresinde.insanın canı tatlı da istiyo ama en çok özlediğim tabii ki meyve.ama maalesef meyve atak ve seyir evresinde yok.16 şubata kadar hiç meyve yiyemeyeceğimolsun zayıflayım kendime güvenim yerine gelsin de sonra yerim nolucak.
çokk çok geçmiş olsun cnm düzelirsin umarım en kısa zamandaHemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1270380 Eki Görüntüle 1270381
Kahvaltıda melemen vardı ( dün yapamayınca aklımda kaldı sabah hüplettim)
Minik birde mandalin eşliğindeki kahvaltımı saat 06:45de yaptım
Akşam yemeğimde de mantar çorbası ( maalesef hazır ama kırk yılda bir canım çekiyor normalde çok severim )
Biraz kavurma ve bol soğanlı salata( anam hoh dediğim an bayıltabilirim ama iki gündür burnum hafiften akıyordu şu an dökülüyorum resmen
Her yerim ağrıyor ve boğazım felaket ağrıyorcuma öncesi kötü oldu ama neyse bol bol sıcak birşeyler içip toparlanırım
çokk çok geçmiş olsun cnm düzelirsin umarım en kısa zamanda
bayılıyorum şu menülerini fotoğraflamana
öyle bi anlattınki hasta olasım geldiÇok çok sağ ol canım
Şimdi Annemle konuştuk telefonda da sesimi duyunca kadın şok oldu sabah iyidin şimdi sesin gitmiş diyeYine biraz daha kötü olursam sesim travestilere döner kesin
Bir kaç gün dikkat edersem sanırım en geç pazar günü birşeyim kalmazama cumadan sonra iki gün keyif yapacağım ve evdekiler ( eşim ve büyük kız daha doğrusu ) beni bir güzel baksınlar hep benmi hasta bakacağım şimdi sıra bende
iyi akşamlar canlarım
dökülüyorum resmen gece çok zor geçiyor boğazım ağrıyor uyuyamıyorum
of birde boğazım şişken dilimi ısırıyorum uykuda acıyla uyanıyorum
pazar gününe kadar iyileşmem lazım yoksa yollarda mahvolucam
banum sanada çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?