- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
cecocum seccade örneğini atabilirsen bana cok sevinirim uğrasıyım biraz kafamda dağılsın
annem evde yok bugün yemek bana kaldı gidip hazırlayım döncem birazdannn
tşk ederim cnm çok hoş duruyo eline emeğine sağlıkCanım bak benim kızların çeyizine yaptığım seccadeler bu örnek ( ikisine de aynı yaptım ki ileride onunki daha güzel kavgası çıkmasın)
Hatta ikincisinin bitmesinede az kaldı
Yakından çekip koydum ki örneğinide rahat görebilesin ki zaten çok çok basit
Tabi daha altına incecik elyaf konup birde kaplanacak ama o son iş kocaları bulsunlar öyle yaptırırım olmadı
tşk ederim cnm çok hoş duruyo eline emeğine sağlıkbnde anneme senden ve seccadeden bahsettim ben buluyum sana demişti örnek bi arkadaşından model almış getirmiş onun fotosunu atıyım bende birazdan belki 1 tane daha yaparsın kızlarına
bu arada tebrik ederim azmine hayranım yarından sonra bende kaçamak yapmama kararı aldım bişey olmaz deyip tadına 1 çatalda olsa baktığım tatlılar beni yavaşlatcak
bu biraz daha zor gibi kanımca ve siyaha daha hoş olur gibi
benim işim yok başlayım bakalım kaç gunde bitcek cnmAynen canım zaten o senelerdir aman bir kereden bir şey olmaz dediğimiz için çoğu zaman kilo almadıkmı yada hiç veremedik almasakta.
İnan ben artık çok rahatımKaratay sayeside hiç canım tatlı istemiyor hamur işi istemiyor ki geçenlerde de dedim daha gün başladığında acaba gideceğimiz yerde ne yapacaklar diye merak eder dururdum hatta bazı nazımızın geçtiği yere ya abla yada işte yenge sen şunu çok güzel yapıyorsun yaparmısın bile dediğimiz olmuştu geçen seferki günde çakma eltimle artık nasıl bir aç gözlülükse çıkan her şeyide yerdim aman aklımda kalacağına midemde kalsın diye nasıl bir mantıksa artık benimki o zaman
Şükürler olsun ki artık 1 çatal bile canım istemiyorİnanıyorum sende kesinlikle 1 hafta dayanırsan ( ki dayanabileceğine eminim ) çok daha güzel bir sonuç alacaksın ondan sonrada kim tutar bizi
Evet canım senin yayınladığın daha ağır ama güzel gerçekten
Ya ben çabuk sıkılırım diye korkuyordum ama bu çok zevkli olduhani işin olmasa 4 - 5 günde rahat bitirebilir insan birini
Bakalım elimdeki bir bitsinde ikincileri artık Allah bilir yaparmıyım
benim işim yok bi başlayım yarın bakalım ka
benim işim yok başlayım bakalım kaç gunde bitcek cnmbende öyle derdim güzel bişey bulursam yerdim aman yarın yemem derdim sonra yarın yine sevdiğim bişey olurdu bu kısır döngü böyle sürer gider şu 4 buçuktan sonra bişey yememe olayını yapcam bide yarından itibaren bkıyım gitcekmi 10 günde 3 kilo bide gidermişş ohhhhhh değmeyin keyfimize
günaydın yurdumun güzel hatunları.ben neden pazartesi günleri kalkamıyorum yaa..yine geç kalktım bugün.zor yetiştim valla okula.neyse dün dükan diyetimin ilk günüydü kolay zannedip yaparım sandım çooook şükür yaptım da ama hiç de kolay değilmiş.beni en çok etkileyen şiddetli baş ağrısı oldu.inşallah yaptığım diyetten kaynaklanmıyordur.bu diyetin atak evresinde yani ben 6 gün yapcam sadece saf protein yiyoruz asla şeker karbonhidrat ve yağ yok.karbonhidrat olarak tek yediğimiz şey günde 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği.dukan amca yulaf ekmeğinin tarifini vermiş yağsız içine süt yada yoğurt kabartma tozu ve yumurta konularak yapılıyor bu ekmek .dün ekmeği yaptım ekmek yapma makinesinde.taş gibi oldu.ama tadı fena değil.bugün 2.günümdeyim sabah liğht peynir ve yumurta yedim yulaf kepeği ekmeğiyle.öğlen liğht yoğurt akşam da yağsız et yerim en son yatarkende liğht süt içer güünü kapatırım inşallah.işin ilginç yanı dukan yediğimiz miktarı serbest bırakıyor.ama protein olduğu için çok yenmiyo zaten.dün dukanın kitabını aldım ve 100 sayfadan daha fazla okudum neden bu diyetin kalıcı ve hızlı olduğunu anlatmış.eğer sizde bu diyete başlamak isterseniz yardımlaşırız ve destek oluruz arkadaşlar.yada durun bakim ben bi diyeti uygulayım adamın dediği gibi kilo verirsem sizede öneririm.ben derse giriyorum herkese hoşçakalın...
Günaydın canlarımmm
Fox tv de canan karatay canlı yayındaşimdi burdaysanız izleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?