Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
![KK3 :KK3: :KK3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Hele şükür gelebildim
Size yazdıktan sonra eşim aradı gel beni al diye ( kendisi Ceco beni okula gönder projesi için alışveriş yapmıştı ve o kadar eşyayı getiremedi tabi tek başına
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
)
Eve onu bıraktıktan sonra büyük kızı anannesinden aldım ( onada anahtar vermemişiz sabah, okuldan gelince kapıda kaldı tabi ben çıkınca
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
)
Doktora sonuçları gösterdik ama adam gayet umursamaz bir tavırla yok onun birşeyi az yesin zayıflar dedi ve bizi odadan gönderdi
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Kızımda çıkarken biz bilmiyorduk sanki dedi
Neyse zaten kilo vermeye başladı o yüzden sıkıştırmıyorum onu sonuçta artık kazık kadar kız devamlı yeme demeklede ancak canını sıkarım
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Nasılsa mezuniyet sevdasına kendini baya frenliyor
Eve gelincede az temizlik ( Eşimin amca oğluyla şu bizim yeni çakma elti geliyor
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
birazdan çaya
)
Yemek faslı falan derken ancak oturmaya fırsatım oldu
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Bari onlar gelene kadar sizlere bir bakayım dedim
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
Süpersin canım inşallah bende haftaya çok daha güzel kilo vermiş olurum
Bencede zaten doktor ilaç falan bile yazmadı sadece kanı fazla yoksa hormonları gayet iyi dedi
mezuniyet balosu sevdasına bizimki sıkmaya devam ediyor şükür.
Bugün benim fırsatım olmadı koşturmacadan ama bende önümüzdeki pazartesi itibariyle her gün kendimce spor yapacağım
İlk etapta günde 100 kere ip atlamaya devam edip üzerine birde yapabildiğim kadar Wall sit yapacağım ( bacak, kalça, basen ne varsa hepsini çalıştırıyormuş o hareket ) birde spuat hareketi eklemeyi düşünüyorum her gün bir 30la başlayıp gün geçtikçe alıştıkça arttırmayı düşünüyorum ( maalesef yürüyüş yapamıyorum kuzuyla ki zaten uzun yürüdüğümde belim ağrıyor ama evde spor kesin yapacağım Allahın izniyle
)