İnşallah tez zamanda atanırsında hayatın yine düzene girer
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Yine sen bilirsin ama kendine şöyle güzel bir meşgale bulsun ne bileyim ben etaminden seccade işliyorum mesela
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Kızlarıma ileride hem hatıra olsun diye düşünmüştüm hemde biraz kafa dağıtmak için başladım
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Hem çok basit hemde gerçekten onu yaparken ne dert kalıyor bende nede tasa
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Hatta ikincisini yarıladım ama yine 1 haftadır elime almadım ( gelen giden çok olunca dolaba kaldırdım o oldu ama bende pazardan itibaren onu alıp bitirmem lazımki boş boş dolap beklemesin )
Birde benim çakma elti ( eşimin amcagelini ) evde kolye falan yapıyormuş ( biri malzemeleri getiriyor adett başına az da olsa para alıyor
hem çok basit hemde en azından mutfak harçlığı çıkıyor )
Sende yaparmısın dedi bende tabi dedim sonuçta az da olsa harçlığım çıkar
Adam bayramdan evvel tamam ama biraz beklesin mal gelince getiririm demiş hala haber bekliyorum
Yoksa elimi atmadan mı kuruttum orayıda
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Olmadı başka bir meşkale bulurum kendime
Valla biraz geçte olsa farkına vardı
2 senedir herkes diyordu ona bak kuzu çok tatlısın ama dikkat et daha çok kilo alma diye
tabi o zaman hayat ona güzeldi ve sanırım artık ufak ufak beğenmelerde başladı ki eskiden dudağının üzerindeki kılları ben alayım dediğimde kıyamet eden kız artık az uzasın hemen işaret eder ağdayı ısıtayımmı diye
Elinde olsa hep eşortman giymek isteyen kız artık dışarı çıkarken kotunun üzerine güzel ne yakışır demeye başladı
İnan aynı şeyi ben doğduğumdan beri yaşıyorum desem yeridir
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Ben ilk doğduğumda annem ben uyurken başıma gelip ay çocuk açlıktan bayıldı sanırım dermiş ( uykum biraz ağırmışta
) sütü yetmiyor sanıp birde mama verirmiş ben uyurken
![KK67 :KK67: :KK67:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk67.gif)
Tabi mide genişledikçe bu seferde doktora götürmüş bu çocuk çok kilolu diye
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
doktorda beni nasıl ''iyi '' beslediğini duyunca sen çocuğun midesini genişlet sonra gel iştah kapatıcı şurup iste olmaz öyle şey diye fırça atıp göndermiş eve
Kızkardeşimde aksine biraz daha zayıf doğunca ona 1 biberon mama verilirken bana yarım biberon verirmiş annem
![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
tabi ben o zamanlar bile nasıl aç gözlüysem ( bu arada kızkardeşim benden 11 ay ufak
) çaktırmadan onun biberonunu elinden alıp benimkiyle değiştirip bir güzel onunkini içermişim
Hala annemin arkadaşı benle ne zaman bir araya gelsek anlatır
Ben hasta olunca 2.ci meyveye uzandığım an yedin ya diye fırça yerken kızkardeşimin önüne meyveler dizilirdi aman yesin zaten zayıf zafiyet geçirmesin hesabı
![KK57 :KK57: :KK57:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif)
Eeee gelde bu ortamda az ye
insan sinirden bile yer ki benim daha ufacıkken başlamış o sinirden yemeler
He çok şükür bu aralar çok daha iyim artık sinirlendiğimde aksine hiç yemiyorum
( oda zarar ama diğerinden iyidir
)
O yüzden aynı şeyleri kızımında yaşamasını istemiyorum ( ufaklığa hiç yalvarmıyorum aksine yeme daha iyi diyorum
nasılsa yaşayacak kadar yiyor üstelik onunda tibi bana benziyor ve eğer öyleyse oda kilo almaya eğlimlidir bence