Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yürüyüş antidepresan etkisi yapar demişti bir psikolog arkadaşım. yürüyünce plates yapınca çok iyi hissediyorum.Şekerlerim sabah yüryüş yaptım site etrafında 8 tur 1 saate eşit oluyor 5000 adımıda geçtim bakalım aşam da yürüyebilirsem 10000 e tamamlanırsa süper olcak
Az öncede şekersiz kahvemi yaptım alışmaya çalışıyorum bu ikinci oldu ve ilk defa yanında çikolata yemedimkaratay teyzemin Leptini bitirdi beni yemek harici arada ağzıma bişe süremiyorum leptin bozulcak diyebana mustahaktı iyi oldu
Markete gidcem şimdide ufak tefek eksikler var evde onları alayım
Kız cecooşşş nerelerdesin özlettin kendiniiiii
3 öğün ideali, aslında en ideali 2 öğün ama zor.
ben gün içinde çok iyi giderken akşamları hiç olmadık saatte atıştırasım geliyor. dün 22.30 da uyudum atıştırmamak için.
spor için bir alternatif
kol hareketleri çok güzel, kalçaya geçince bırakıyorum.
elinizde değişik videolar varsa link gönderebilirmisiniz?
Şekerlerim sabah yüryüş yaptım site etrafında 8 tur 1 saate eşit oluyor 5000 adımıda geçtim bakalım aşam da yürüyebilirsem 10000 e tamamlanırsa süper olcak
Az öncede şekersiz kahvemi yaptım alışmaya çalışıyorum bu ikinci oldu ve ilk defa yanında çikolata yemedimkaratay teyzemin Leptini bitirdi beni yemek harici arada ağzıma bişe süremiyorum leptin bozulcak diyebana mustahaktı iyi oldu
Markete gidcem şimdide ufak tefek eksikler var evde onları alayım
Kız cecooşşş nerelerdesin özlettin kendiniiiii
Aleyküm selam banum hoşgeldinOhhhh süpersin Ayşem yaaa yeminle sen benden daha çabuk fıstık olucaksın bu hızla ( kıskanç ceco )
Maşallah canım inan çok mutlu oldum kendini iyice toparlamana
Bende çoğu zaman aman leptin bozulmasın diye birşey atamıyorum ağzıma sanki bir yerden canan hoca görecekte enseme şaplak atacakmış gibi hissediyorum ama inan benim göbiş baya baya yumuşadı
Hatta eşim spor yapamasanda en azından korse giy gibi göbek kendini salmasın aksine toparlar o şekilde dedi sıkıntıya gelemiyorum ama olmazsa onuda deneyeceğim
Maalesef eşim pazartesi iş başı yapacağı için bir kaç gün daha gündüz uğrayamayabilirim ama akşamları kesin buralardayım Yarın tabi sabahtan yine damlarım o uyurken nasılsa ben sabahın 6sında ayaktayım Öğleden sonrada temizlik yaparım ( akşam amcaoğlu eşiyle gelicekmiş yani bizim şu gıcık soğuk nevale olan gelin o yüzden mecbur temizliğimi yapmış olmam lazım akşama kadar )
Çayın yanına birşey yapmayacağım ( eşime al iki çeşit kurabiye yeter dedim fazlada almaz nasılsa bizede kalmasın diye ben zaten ağzıma sürmem birşey akşam yemeğinden sonra
Aleyküm selam banum hoşgeldin
Bugünkü yürüyüşümü 10000 adıma tamamladım çok şükür
Anamm ne leptinmiş canıma okuyor
Banucum inşallah bu sefer akıllandık bacımkilolarımızdan geri almamak üzere sonsuza kadar kurtulcazgörenler farketmeyede başlamışlar bu çok güzel haber canım
Bana henüz bişe diyen yok çünkü henüz bi sonuç alamadım bayram daki kaçamaklar baya bi oldu çünkü
Aklımdayken yarın telaşdan unutursun diye hatırlatıyım kilo bildirmeyi unutma canımcım yarışmadaki bayram arasınbitti yarın listeler yapılcak
Arzucum yarın sabah kilo bildirimi yapmayı unutma canımcımHa
harika gidiyorsun ceco tebrik ederim seni darısı basıma:)
sayın takım arkadaşları bende yapcakmıyım yarın bildirim
sabah 6 da kalkmayı nasıl başarıyorsun? benim hep isteyip yapamadığım şey. gecenin bu vaktinde oturup bunu yazıyorsam tabi sabahın 6sında kalkamamBakalım bende ufak ufak bünyeye çaktırmadan spor yaptırmaya başlıyorum
Sonuçta hayatımızın bir parçası olması gerekiyor ki kalıcı olarak gitmiş olsun şu kilolarımız
Sorma fark edildikçe daha bir motivasyonum artıyor
Geçen gün kuzen geldiğinde de durup durup valla yenge baya fark ediyor dedikçe ben yine manken oldum havalara girip yürüyüşüm daha bir havalı oluyor tabi bu sefer şımarmak yok aksine daha bir dikkatli olmaya özen gösteriyorum
Yok yok bildirimi unutmam aklımda yarın eksi görürmüyüm azda olsa bilmiyorum ama artı görmeyeceğim kesin Büyük ihtimal ben ilk bildirim yapan olurum sabahın 6sında kalkınca
sabah 6 da kalkmayı nasıl başarıyorsun? benim hep isteyip yapamadığım şey. gecenin bu vaktinde oturup bunu yazıyorsam tabi sabahın 6sında kalkamam
ama sen yinede anlat ben çoğu zaman tavuk gibi erkenden sızıp kalıyorum sağda solda.
Günaydın kızlar
Nasılsınız? diyet moduna girilmiş bakıyorum.
Kilo bildirimi 99.2 artı ile kapattım haftayı anlayacağınız
Dün aksam dayım Avustralya'ya dönüyor diye işten Beşiktaş'a teyzeme gittim teyzemde kalıyordu dayım 3 haftalığına ziyarete geldi ancak Kastamonu'ya anneannemin yanına gittiği için görüşemedik bugun de donüyor gideyim göreyim dedim
Teyzem dayılarım kuzenler esler herkes oradaydı ne yedim ne içtim hiç sormayın o ortamda dur diyemedim kendime
Teyzem hamsi tava yapmış yılın ilk hamsisini yemiş oldum cok güzeldi ama
Çiğ köfte salata 2 bardak kola da gitti yanında 2 dilim de ekmek yedim
Annanem incir ve baklava göndermiş kendi yapmış burma baklava yemeden duramadım.
Öğlen yemekte salata patates oturtma cacık sebze kavurma vardı yemekte
Sabah da simit peynir domates maydanoz yedim
Umarım bu kaçırma haftasonu da devam etmez.