Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden pişmansın? Ben hiç kpss için hiçkursa gitmedim ama yds kursunun çok faydasını gördüm. ben sürekli motivasyona ihtiyaç duyan biri olarak gitmem gerektiğini düşünüyorum. bir hafta çalışır bir hafta bırakırım ben yoksa çok iyi videolar var evdende hazırlanılabilir ama evde bir türlü dersin başına geçemiyorum. yine hazırlanıyormusun?olaya tamamen farklı acıdan bakarak söyleyim hiç kursa gitmeye gerek yok bu yıl gittim o kdr pişmanımki
bende öyle düşündüm kurs motive eder dedim ama olmuyo öyle hep kendim çalıştım ben konuları kurstan önce bitirdim kursa bile gerek kalmadı bence matematik kötüyse git kursa sözel derslerde çok faydası olmuyo yani bana olmadı bol bol denemeye gir her dersanenınkıne gir.neden pişmansın? Ben hiç kpss için hiçkursa gitmedim ama yds kursunun çok faydasını gördüm. ben sürekli motivasyona ihtiyaç duyan biri olarak gitmem gerektiğini düşünüyorum. bir hafta çalışır bir hafta bırakırım ben yoksa çok iyi videolar var evdende hazırlanılabilir ama evde bir türlü dersin başına geçemiyorum. yine hazırlanıyormusun?
menün emziren bi anneye göre güzel begendim ben bi tek öğlenki ekmeği begenmedim pilav olduğu için sporda yapmıssın ne güzel ben yapamadım genebugünkü menüm
7.30 elma sirkeli ballı su
8.30 1/3 simit peynir, yeşil biber, 1 ince dilim tahin helvası,1 ç.k. bal, 2 br. şekersiz çay
12.30 2 kupa yeşil çay, 2 incir 2 ceviz
14.30 1/2 pors. özbek pilavı, 1 kabaktan yoğurtlu kabak salatası, 1 br ayran 1 dilim ekmek
18.00 1/2 kase mercimek çorbası, 2 yemek kaşığı pilav, bol roka maydanoz, 1 badem salatalık
saat 21.00 gibi 1 bardak boza içerim süt yapsın diye.
2lt su
30 dk plates 20 dk yürüyüş
İyi akşamlar canlarım
Canım sıkıldı akşam akşam yaaa
Sitemizde havuz 3 gün bayanlara bugünde bayan günü gittim kimse yok bekledim gelen olmadı mecburen eve çıktım geritek başıma korkuyorum hevesim kursağımda kaldı offf
80 daireden bir allahın kulu havuza gelmezmi ya tamam havalar soğudu ama bizim tesisler sıcacık üşüyen bile ısınmaya gelebilir.şeytan diyo al oğlunu git yüz ,bu seferde biri yolunu şaşırıp gelirse beni ve oğlumu topa koyar ayy nevar otururlar evde anlamam
Kış böyle geçerse yandım ben
bi baktım bitirmişim bardağı bende anlamadım
spora başlıyorum inşallah yarın koşu bandım var bide you tubede güzel videolar var pilates sanırım tam incelemedim onlardan yapcam
harika gidiyorsun ceco tebrik ederim seni darısı basıma:)Hemen günün ilk bildirimi benden sizlere gelsin
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 118.3 kg
Bu hafta; 117 kg
Giden; 1.3 kg
Toplam giden; 7.5 kg
Spor;
her gün x 100 kere ip atlama,
20 saniye Wall Sit ( bugün ilk kez denedim ama bacaklarım felaket titredi alt bölge için birebir diyorlar bende her gün daha uzun yapmayı deneyeceğim )
Yılbaşına kadar 99u görürmüyüm bilmiyorum ama en geç doğum günümde göreceğime adım gibi eminim aynı hızda devam edersem
anammmmmmmmmmmyerim ben bunlarııııııııHemen iki gün aradan sonra bildirimimi de yapayım
Eki Görüntüle 1264429 Eki Görüntüle 1264430
Sabah kahvaltısı için cevizim yoktu ( yolda kalan cevizimi acıktıkça yedim bitirdim Çoruma giderken )
Akşam yemeğinde de eşim sağ olsun güveçte et yaptı bize bol domatesli ve biberli, sırf biraz görüntü olsun diye üzerine rende kaşar serptı ama onuda sağ olsun benim küçük cadı çok güzelmiş diye yedi
Yanınada kaşarlı mantar ( hakiki tereyağ ekledim minicik ) birde patlıycan salatası ( nerden aklıma geldiyse )
Tabi Allah gözümü doyursun ( ki karatayda da ilk önce göz doyacak derler ) baya bir yapmışım salatadan ama ancak 3 Yk kadar birşey yiyebildim Güveçtende en fazla 5 kaşık kadar yemişimdir
Şükür şu anda kendimi tüy gibi hafif hissediyorum
karatay teyze çok korkunç ya tvde çıktığı zaman 2 gün iştahım kesiliyo korkudanŞekerlerim sabah yüryüş yaptım site etrafında 8 tur 1 saate eşit oluyor 5000 adımıda geçtim bakalım aşam da yürüyebilirsem 10000 e tamamlanırsa süper olcak
Az öncede şekersiz kahvemi yaptım alışmaya çalışıyorum bu ikinci oldu ve ilk defa yanında çikolata yemedimkaratay teyzemin Leptini bitirdi beni yemek harici arada ağzıma bişe süremiyorum leptin bozulcak diyebana mustahaktı iyi oldu
Markete gidcem şimdide ufak tefek eksikler var evde onları alayım
Kız cecooşşş nerelerdesin özlettin kendiniiiii