Canım bende elimden geldiğince uymaya çalışıyorum karataya ( kitabını henüz alıp okumadım
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
)
Herşeyin organiğini bulamıyorum ama elimden geleni yapıyorum
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Her sabah erkenden uyanıp sağlam bir kahvaltı ediyorum
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Mutlaka her gün 2 yumurtam var, 1 çay bardağı cevizim, 3n az 10 zeytin, avuç içi kadar beyaz peynir ve dilediğin kadar yeşillik, domates, salatalık
İnan bukadar şeyi yiyince insan acıkmıyor ama acıkırsan da kesinlikle birşeyler yiyebilirsin ( ilk zamanlar 3 öğün yapanlarda var )
Baklagiller, et, tavuk ve balık serbest istersen oturup 1 kg hamsi ye
tabi buğlama yada ızgara
Yoğurdumu kendim yapıyorum ve inan çok daha lezzetli oluyor
Henüz güvenilir bir sütcü bulamadığım için BİMden günlük sütle yapıyorum ve hazırdan güzel oluyor
Un, tuz ve şeker kullanmıyoruz ( tuz çok az oda tercihen kaya tuzu olması daha çok öneriliyor )
Baharatların hepsi serbest, paketli ve işlenmiş her türlü gidadan uzak durmak gerekiyor
Ceviz sevmiyorum diyorsan; kavrulmamış fındık, fıstık hatta kaju bile tüketebilirsin
Meyve tüketmek istiyorsan doğal olanı tercih etmelisin ve mümkünse sabah kahvaltıda tüketmeye çalışıyorum
Atıyorum muz yiyeceksen anamur muzu yersin
Meyvesuların hepsi zararlı ( evde kendinde sıksan makineden geçtiği an suyu çıkarken şeker oluşturuyormuş )
Yemeklerin hepsinin yanına salata yapıyorum ve hakiki zeytinyağ kullanıyorum
hemde öyle gıdımla değil
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Yumurtamı omlet yapacaksam mutlaka hakiki tereyağ kullanıyorum
Karnım doyunca sofradan kalkıyorum ve en geç 7de yemeğimi yemiş oluyorum
Bunlar benim yaptıklarım ve tabiki hiç ekmek tüketmiyorum ( aramıyorum bile )
Gün kurusuda tüketebilirsin kahvaltıda tatlı ihtiyacı hissetmemek için
Tabi bol su hatta Canan karatay günde 20 dakika yürüyüş diyor ama Allah biliyor ya ancak haftada 2 kere öyle bir imkanım oluyor tabi bu aralar günde 100 kere ip atlıyorum evde birde wall sit yaptım iki gün ( bugün fırsatım olmadı ama işim bitsin yapacağım )
Merak ettiğin birşey olursa ben buralardayım
Hee birde faceden Sağlıklı yaşıyoruz grubunu takip ediyorum kurucusu Karatayın ilk müdavimlerinden hatta aile dostu olmuş artık ve kafana takılanı anında sorabiliyorsun