teşekkür ederim eski azmime ulaşmak istiyorum inşallah motivasyon sağlayabilirsem gözüm diyetten başka birşey görmezhoşgeldin canım
kilon gayet iyi madem gecen sene 60 a düştün yine düşersin o potansiyel var demek.belli bir diyet kuralı yok ortaklaşa yapılan.herkes kendisi ne diyet uygularsa o.günlük paylaşımda bulunup ne yediysek yzıyoruz .her hafta cuma güünü de tartılıp eski ve yeni kilomuzu öğleye kadar bildiriyoruz.kpss olmadı demişsin branşın ne canım ?ben kendiimi tanıtıyım 28 yaşında 1 çocuk annesi öğretmenim.adım gülşen..
tek tek alıntı yapamadım forumu çözene kadar idare edin benibaşlangıç kilom 65 uzun vadede hedefim 50 belki uçuk bi rakam ama olacak inşallah
hergün yediklerimi akşam toplu bi halde yazarım o açıdan sıkıntım olmaz bol bol vaktim var şimdiden bayıldım muhabbetinize sıcak bi dostluk var burda gördüğüm kadarıyla umarım daim olur
bugün içinde vücut fotosuda atcam buraya yükleyebilirsem kilo verdikçede karşılaştırma yapcam
unuttum yazmayı ismim Pınar
alıntı yapabildim mi acabaMemnun olduk Pınar
Sanırım ben kendimi geçen gün tanıtmıştım ama en azından adımı tekrar hatırlatayımBendeniz Banu
Valla bence uçuk bir hedef değil senikisiyani en azından benimkinin yanında Benim hedefim ilk etapta 99u görmek sonrada 80i ama yolum uzun
Bu arada resim atmayı düşünyorsan kendi Profilinde albüm oluşturup at ve sadece arkadaşlarının görebileceği şekilde ayarlaBuraya atarsan yani topiğe atarsan sonradan resmi kaldıramıyorsun ve ömür boyu burada kalıyor
Hee buraya atacaksanda yüzünü kapat istersen hani sonradan birileri resmi çalıpta başka yerlere yapıştırırsa başın ağrımasın
İnşallah senle birlikte o hoş sohbetler daha güzel ve daha sık olucak
Yeni arkadaşlarda dahil olursa takımımız cıvıl cıvıl olur umarım
ben çok beğendim menüyü sende ekmek çok seviyorsun sanırım benim gibiMerhaba kızlar menüm
sabah
yarım simit
2 Yumurta
Öğle
1 kase çorba
3 kaşık pilav
1 dilim ekmek
biraz üzüm
akşam
2 dilim ekmek
peynir
kavun
Eki Görüntüle 1260329 Eki Görüntüle 1260330 Eki Görüntüle 1260331 taaaa taaa taaaammmmmmmm işte benilk iki mavili foto şu anki 65 kiloluk halim sondaki siyah beyaz foto 75 kiloluk diyete ilk başladım halim arkadaki istenmeyen görüntüleri yok etmeye çalıştım umarım düzgün görünüyodur.
mrb tekrar herkese ilk menümü yazıyım hemen
sabah
1 dilim kıymalı börek çok yağlı değildi
şekersiz çay
öğle
1 kase yoğurt
1 tabak ıspanak
ara
1 parça çikolata
1 mandalina
akşam
1 kase doamtes çorbası
1 dilim ekmek
akşamı henüz yemedim en geç 6ya kadar yicem
bi sorum hatta sorunum daha var yarın sanah erkenden bayram için memlekete gidicem pazartesi yada salı gelcem bu süre içinde yazamıcam foruma internetim yok bi sorun olurmu acaba
menü çokkk güzel görüntüde öyle tam hayalimdeki tablo bayıldımmmAklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1260731 Eki Görüntüle 1260732
Fazla söze gerek yok herşey ortada
Dibine kadar tokum ve artık sabaha kadar ancak su ve çay içerim, belkide bir tane sütlü kahve içerim
Harika gidyorsun banucum ben sana da kendimede inanıyorm bu son olcak bu sefer yazada bi ton zaman var çıtırcık olcaz kızzzBende bugün tartıya çıkmamak için kendimi zor tutuyorum
Sabah bir niyetlendim son anda vazgeçtim banada süpriz olsun diye
Öğlende kardeşime kahva içmeye gidiceğim daha sonrada mağazaları bir gezeriz sanırım hem bana yürüyüş olmuş olurBelki yarına kadar bir 250 gr daha gider
Merhaba arkadaşlar kaptan tarafindan gruba davet edildim. 29 yaşındayım, 2 cocuk annesiyim. 5 ay once doğum yaptım. 1.55 boyunda 59 kiloyum.hedef kilom 52.
bu kız çocukları çok tatlı oluyo ya cimcimelerAy kızlar benim büyük kız kopardı beni deminden beri
Hanım internetten kendine İngilterede 80 Poundluk ve sadece Yurtdışında satılan kırmızı bir spor ayakkabısı beğenmiş
Tabi Türk Parasını hesapladığımızda 300 liraya yakın bir Fiyat çıkınca ben böyle oldum
Ulem ömrü hayatımda 100 liraya bile kendime ayakkabı almış insan değilim falanda dedim ama ayakkabılara resmen aşık oldum diye tutturdu
Pahalı olduğunun kendide farkında olduğundan oturup kendi kendine hesap yapmaya başladı acaba Bayramda okadar para toplarmı diye
Eee bu ay doğum günüde var ve onuda ille kutlamak istiyor ( özel pasta desen 100 liradan aşağı değildir sonuçta 20 kişi davet edecekmiş) Onun parasınıda Bayram Harçlıklarından kesme şartıyla tamam demiştik
Düşündü düşündü ve sonunda dur ben iyisimi Ananneme hal hatır sorayım dedi
Hesapta anannesine hal hatır sorduktan sonra Ananneciğim temizlik falan yapacaksan yardıma geleyim diye yalakalık yapacaktı ama daha telefon açtığı an annem direk kız hayırdır sen aramazdın yine ne istiyorsun dedi
Tabi ben resmen gülme krizine girdim o an
REsmen karnıma ağrılar girdi
Neyse anneme durumu izah ettim bak torunun haftada bir gün 10 lira karşılığında sana temizliğe gelecekmiş diyesebebini ve fiyatını öğrenince kızım yazık günah okadar paraya ayakkabı mı olur dedi haklı olarak ama bizimki hemen yeminle söz bu ayakkabıyı bana alın bir dahakine BİMden ayakkabı alacağız derseniz kabul edeceğim demezmi hadi ben yine krize girdim
Hadi onu kapattık babasını aradı hal hatır sormaya
Babacığım ne zaman geliceğin dediği an eşimde hayırdır kızım yine ne istiyorsun dedi
Ya babamı özleyemezmiyim dediysede yemedi adam
Onuda kapattıktan sonra birde Teyzemi arayayım dedi ( hani bayramda harçlığını bol tutar belki diye)
Onada nasılsın Teyzeciğim hal hatır sorayım dedim dediği an aynı tepkiyle karşılaştı ; ne istiyorsun kız yine diye
Sonrada oturdu bozuldu ulen kimi arasam aynı şeyi söylüyor sanki ben hep birşey isteyincemi hal hatır soruyorum diyededim kusura bakma ama senin çiğerini biliyor herkes, üstelik sen zaten normalde hal hatır sormazsın diye
Gece gece resmen böbreklerim ağrıdı onun o haline gülmekten
mrb hoşgeldin bende yeniyimMerhaba arkadaşlar kaptan tarafindan gruba davet edildim. 29 yaşındayım, 2 cocuk annesiyim. 5 ay once doğum yaptım. 1.55 boyunda 59 kiloyum.hedef kilom 52.
bu kız çocukları çok tatlı oluyo ya cimcimelerşimdiden böyle 300 liralık ayakkabılar filan büyüyünce yandnız siz daha bide küçüğü var amanııınnnnnnnnn bu devirde çocuklar yaşıyo anne babalar iflas etcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?