- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar bayramınız simdiden mübarek olsun...
Benim ailem Izmirde, istanbulda yaşıyoruz, esimin ailesinden başka arabamizda yok. Esimde bugun çalışınca soğuk bayram gününde eve tikilip kaldik, cok ağrıma gitti doğrusubayram gibi bayram yasayamiyoruz hic istanbulda. Keşke izmire gitseydim diye hayiflanip durdum. Kızlara yansitmamaya calissamda gerginliğimi sabırsız tepkiler verdim hep.
Çok çocuk dogurasim var ki kızlarım bayramlarda seyranlarda kalabalık olsunlar ilerde.
Iyı geceler kızlar
Maalesef bır daha foruma gırmeme kararı aldım bugun tartıldım ve tok karnıma 74.3 cıktım.her gecen gun kılo alıyorum yememı kısamıyorum cıkmazdayım napıcamı bılemıyorum.esımın yanında ablası gıbı duruyorum.cok uzgunum kızlar.bugun bayramdı ama benım ıcın cok kotu bır gundu.esımın lısedekı kız arkadaslarıyla avm de karşılaştık o zamanlar benı görmuş ve bılıyorlardı.bugun bana oyle bı baktılar kı gulşen sen ne olmussun ayıdan farkın kalmamıs gıbı...belkı sız benım kılo verecegıme ınanıyorsunuz ama ben kendıme ınanmıyorum ınancımı yıtırdım.tıroıd cıkmıstı 2 ay evvel yavas calışıyormus belkide ondan kılo alıyorum ama her ne sebep olursa olsun alıyorum işte sabıt bıle duramıyorum.sızın de sımdıye kadar vaktınızı aldım hakkınızı helal edın ve bana dua edın depresyona gırmek uzereyım en son depresyona gırdığımde ıntıhar gırışımlerım olmustu.yoluma yalnız kusarak devam edıcem sağlıksız da olsa ucunda olüm de olsa mecburum buna ınsallah banucum ayse abla istedıgınız kılolara cabucak gelırsınız..
Iyi geceler.. Hepinize iyi bayramlar. ...sene bilmem kaçta izne ayrılmıştim şimdi tekrar aranıza dönmek istiyoruz ben ve kilocuklarim. .. ne dersiniz??
Iyı geceler kızlar
Maalesef bır daha foruma gırmeme kararı aldım bugun tartıldım ve tok karnıma 74.3 cıktım.her gecen gun kılo alıyorum yememı kısamıyorum cıkmazdayım napıcamı bılemıyorum.esımın yanında ablası gıbı duruyorum.cok uzgunum kızlar.bugun bayramdı ama benım ıcın cok kotu bır gundu.esımın lısedekı kız arkadaslarıyla avm de karşılaştık o zamanlar benı görmuş ve bılıyorlardı.bugun bana oyle bı baktılar kı gulşen sen ne olmussun ayıdan farkın kalmamıs gıbı...belkı sız benım kılo verecegıme ınanıyorsunuz ama ben kendıme ınanmıyorum ınancımı yıtırdım.tıroıd cıkmıstı 2 ay evvel yavas calışıyormus belkide ondan kılo alıyorum ama her ne sebep olursa olsun alıyorum işte sabıt bıle duramıyorum.sızın de sımdıye kadar vaktınızı aldım hakkınızı helal edın ve bana dua edın depresyona gırmek uzereyım en son depresyona gırdığımde ıntıhar gırışımlerım olmustu.yoluma yalnız kusarak devam edıcem sağlıksız da olsa ucunda olüm de olsa mecburum buna ınsallah banucum ayse abla istedıgınız kılolara cabucak gelırsınız..
hoşuna gidebilecek işlerle meşgul ol kafanı dağıt insan boş kalınca ilk yaptığı iş atıştırmak oluyor. birde çocuğun var bizim deprosyon lüksümüz yok mutlu olalım. hepimizin hayatında zorluklar var bak bayram günleri gelip geçiyor ne kapımı çalan var nede gidebileceğim bir akrambam. bunada şükür.Evet kızlar haklısınız kılo bıldırımı bır sure yapmayım ama sohbete dahıl olayım psıkolojımı duzeltmem lazım lutfen bana yardımcı olun desteklerınızı beklıyorum
afiyet olsun, ne kadar az yemişsin maaşallahMenüsü yazayım bugün ki:
Sabah
1 tost 2 zeytin 3 dilim patates
Ara: yeşil elma
Akşam: 2 köfte 1 dilim ekmek ayran
Bu saatten sonra da sadece meyve yerim.. akşam yemeklerini erkene çektim :)
kilomu da sabah yazayım :)