- 28 Eylül 2014
- 113
- 191
- 48
babalar hiçç dayanamazki kız çocuklarınaaaSorma canım valla biz hiç istemeyi bile aklımızdan geçirmezdik ama bunlar acayip
Babayı ikna etti bile ama babamız aykkabıyı pek beğenmedi başka al o fiyata dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babalar hiçç dayanamazki kız çocuklarınaaaSorma canım valla biz hiç istemeyi bile aklımızdan geçirmezdik ama bunlar acayip
Babayı ikna etti bile ama babamız aykkabıyı pek beğenmedi başka al o fiyata dedi
babalar hiçç dayanamazki kız çocuklarınaaa
Harikasınnn bitanemmmm maşallah sana aynen devam tatlım 99 neki köpeğin olsunnnn89 lar 79 lar ayy hızımız alamassak 69 lar vee 59 lar devircaz dahaaaa ayollllşöyle bir düşündümde neden 70 lerle falan yetinelimki hem bize 50 ler çok yakışıyooooHemen günün ilk bildirimi benden sizlere gelsin
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 118.3 kg
Bu hafta; 117 kg
Giden; 1.3 kg
Toplam giden; 7.5 kg
Spor;
her gün x 100 kere ip atlama,
20 saniye Wall Sit ( bugün ilk kez denedim ama bacaklarım felaket titredi alt bölge için birebir diyorlar bende her gün daha uzun yapmayı deneyeceğim )
Yılbaşına kadar 99u görürmüyüm bilmiyorum ama en geç doğum günümde göreceğime adım gibi eminim aynı hızda devam edersem
Hoşgeldin tatlımhedefine çok az var doğru beslenmeyle üstesinden çok çabucak gelirsinMerhaba arkadaşlar kaptan tarafindan gruba davet edildim. 29 yaşındayım, 2 cocuk annesiyim. 5 ay once doğum yaptım. 1.55 boyunda 59 kiloyum.hedef kilom 52.
Harikasınnn bitanemmmm maşallah sana aynen devam tatlım 99 neki köpeğin olsunnnn89 lar 79 lar ayy hızımız alamassak 69 lar vee 59 lar devircaz dahaaaa ayollllşöyle bir düşündümde neden 70 lerle falan yetinelimki hem bize 50 ler çok yakışıyoooo
Kızla ben yine ttartışma gücünü kendimde bulamadım çok korkuyorum tartiya çıkmaya gelecek hafta bildirim yapsam olmaz mi
Canim kizinin istedigi ayakkabinin fiati yuksek ama cok istemis anlasilan bence de kendi harcliklari yetiyorsa alsin hem boylece butun parasini ayakkabiya verip elinde para kalmayinca o zaman o kadar parayi ayakkabiya verdigi icin pisman olacak ve ayni hatayi yapmayacak diye dusunuyorum ama parayi siz verirsenuz surekli istemeye devam eder
benim kızlar fırsat vermişken biraz daha kendimden bahsedeyim. tam bilgisayarın başına oturuyorum birşey çıkıyor kalkıyorum. iki çocuklu hayat ne zormuş. hiç işim bitipte oturamıyorum. çamaşırlar serilecek beni bekliyor şimdide onları sersem bu sefer bebiş oyun ister koştur koştur ... akşamları bir yerlerde sızıp kalıyorum .
4 yıl 4 ay önce ilk kızımın doğumunda 19 kilo almıştım. doğum sonrası bir kısmı gidiyor sizde bilirsiniz ama sütüm yok korku ve telaşesinden ben doğum kilolarımın üzerine daha da kilo daha almıştım. 52 kilolarla hamile kalan ben 4 aylık bebekle 70 kilolardaydım boyumda kısa olduğundan kaldırmıyor. bebeğin kilosu yerinde olunca bendeki süt kaygıları bitti ve normal insan gibi beslenmeye başladım. hergün 1 saat yürüyüş, 45 dk plates ve sağlıklı beslenme ile kızım 1 yaşına varmadan ben 49 kiloya kadar düştüm.
5 ay önce ikinci kızımı doğurdum. bu sefer biraz daha dikkatli bir hamileydim 14 kilo aldım. doğumdan sonrada rahat olmaya çalıştım ve süt olsun diye fazla kalorili şeyler değil besleyici şeyler yemeye çalıştım. diyet yapmadım ama her sabah ballı elma sirkeli ılık su içtim ve yemeyi abartmadım. bugün 58 kiloyum. biraz dikkat edebilseydim iyi olurdu. kızıma sadece anne sütü veriyorum zaten bu sayede 58 kiloya düşebildim.
takımı çok dinamik buldum. resimlerle paylaşılan menüler falan çok güzel. ben emziren bir anne olduğum için benim menülerim size fazla gelebilir. Emziren bir annenin günlük kalori ihtiyacı 4000 kalori deniliyor.
benim kilo vermede düsturum acıkmadan yeme, doyar doymaz yemeyi bırak olmuştur. yani bedenimin sesini dinlerim. fıtratları bozulmamış bebekler ve çocuklar gibi. tokken en lezzetli şeyi bile yemek istemez bebekler ve çocuklar.