- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canel72 selammm..
nasıl gidiyor?sizde de her cuma kilo bildirimi oluyor mu?
bizde de her cuma öğlene kadar kilomuzu bildiriyoruz.takımlar arası en çok kilo verebilen takım o haftanın galibi oluyor...
canel72 ben artık çıkayım...saatlerdir burdayım...yine gel takımımıza...sohbet edelim...
canel72 ii geceler....:)))))))))))görüşürüz...
yook sonuncu değilz ona emin ol iştekaydirigubbakcemile5Selam kızlar,
selma ve üzgünkız burada görünüyor,
Ne haber arkadaşlar?
Selmacım, temizliği yap yap bitmiyor,
Yorma kendini,
Bel fıtığının ağrısı da zordur derler,
Dikkat et canım.
Üzgünkız, onunculuğumuzu yeni mi öğrendin kız?
Biz içimize sindirdik artık.
Acaba diyorum yarışan kaç takım var ki?
Bu onunculuk sonunculuk anlamına mı geliyor yoksa))
pizzamı tiramisumu biri dedi:1shok::1shok::1shok:bende bir daha ki hafta yokum demiştim.italyaya gitmeyi planlıyoruz.vizede sorun çıkmazsa..dolayısıyla orda dikkat etmem mümkün değil..etmicem daha doğrusu.pizza ve tiramisu yemeyi istiyorum..
temmuz ve ağustosta dönem dönem girebilceğim nete..bende ağustos gibi mezun olurum İNŞALLAHHHH....
akşam denediim olmadııımafoldumbenyawwww hadi biriniz gelin de sohbet edek?a
ah ah kaptanım keşke netin de sorun olmasaydı....((((((((
kızmıyoruum:sinifsinif:slm kızlar....biraz geçmişi okudumm...nasılsınız...
sanırım dün çok üzüldümm o yüzden bugün öğlen yedimde yedimm ama yarından itibaren yine sıkarımm ee haftada bir gün ödüllendirim kendimi dime...:dilcikar:
sabah (11.30); kepek ekmeği + domates + peynir (bandırmanın yöresel kelle peyniri 1 kibrit kutusu)
ara: (15.30) dondurmaklava:
akşam : 1 lahmacum ve tuzsuz ayran....klava:
bugün böyle yedim kendimi ödüllendirdimm ama bana kızın....![]()
lmaz: :umursamaz:
klava:
bu gün takımda rekor günlerden biri sohbet acısında ben evimi temizledim geldim mutluyum ohh sabah kalkınca heryer temiz ama bu arada belim felaket ne yapsam bilmiyorum senağlamasenağlamasenağlama