İyi düşünmüşsün tatlımAyşemmmm canım sen yoksun diye ( gelirmisin de bilmediğimden ) senin yerine çoğunluğun kararına uyarız dedimSenin içinde sakıncası olmadığını bildiğimden
Günaydın şekercikler
Dünkü rehaventten sonra dün gece 9,30 gibi yattım ,gece bi ara uyandım dedim sabah oldu heralde bi baktım 12
hergün öğle aralarında bir öğrencime ev ziyaretinde bulunuyorum ailesini,yaşadığı ortamı görmek için.dün ki gittiğim yer öyle bir sofra hazırlamışlar ki mantılar,pilavlar,tavuklar...yemesem ayıp olurdu,öğretmen havalı yaptıklarımızı yemedi derlerdi.hemde o kadar hazırlanmışlar yememek ayıp olurdu.yedim ama çok değil kıvamında.eve gidince közlenmiş biber yedim çok severim akşam ise kuzenime yemekli gittik.pilav köfte çorba vardı.orda yemeyi abarttım işte çünkü eşimi bekledik yemeğe çok geç gelmişti.saat 9 du.eee sonra ne oldu yediklerimden dolayı pişman oldum doğru tuvalete gidip tüm yediğimi çıkardım .bana kızmayın rejim yapamıyorum arada sırada çok kaçırdığımda çıkaracam yediklerimi napayım
Cok güzel yemişin ceco sorun yok benceYemeğimide yedim artık tükkan kapandı
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Bugün sabah 07:00de uyandım ve kahvaltımı yaptım;
Eki Görüntüle 1258505
Akşam yemeğimin resmini çekemedim maalesef çünkü çok acıkmıştım ve eşimde tekrar dışarı çıkacağı için biraz acele ettiama onlarıda hemen sıralıyorum ;
1/2 tavuk göğüsü ( 1 tane ufak vardı yarısını ben yemişimdir )
5 - 6 adet marul yaprağı
4 adet çiğ köfte ( karatayda sınırlıda olsa izin var diye eşime aldırdım büyük kız bayadır istiyordu diye )
1 bardak ayran ( normalde yemekle içmiyordum ama bu seferlik içmek istedim )
Aslında bana göre fena değildi günüm ama daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum
Yarın için kuru fasülye ıslatacağım birazdanen azından sabah nasılsa erkenden uyanıyorum öğlene kadar akşamlık yemeğimide pişirmiş olursam geldiğimde ne pişireceğim derdi olmaz
Sen de süpersin moni yürüyüş de üstüne harika olmuş ben de spora adım atsam super olacak ama tık yokİyi akşamlar şekerler
Kaçamaksız karataya uygun bir menüm vardı bugün
Sabah
2 Yumurta tavada
B peynir
Domates
Zeytin
Maydanoz dere otu
Fındık badem
Öğle
Lavaşlı sebzeli pizza
Yoğurt
Çorba
Akşam
K lahana sarma
1 kabak dolması
1 k biber dolması
(Dolmalar bulgurlu)
Yoğurt
Su 2 litre
Spor 90 dk yürüyüş
Menünü beğendim ama karbonhidrat fazla olmuşmerhaba kızlar dünki menüm
sabah
zeytin peymir
2 dilim ekmek
öğle
2 dilim börek
1 kase çorba
2 tavuk baget
akşam
1 puaca
Cok güzel yemişin ceco sorun yok bence
Ben de dün kurufasulye pişirdim pirincini bitmiş gelirken eve aldım ama esim cok acıkmış sabredemedi pilav bugüne kaldı
Ben de mesela görünce bazen tutamıyorum kendimi yiyorum özellikle karbonhidratı seylerde oluyor bu
Günaydın kızlar
Bugün doğum günüm
İnşallah bir dahki doğum günüme fıstık gibi giricem
aLLAH NİCE YAŞLAR NASİP ETSİN SANA AYŞE ABLA.seneye en kötü ihtimalle 80 kilo fıstık gibi bir hatun ol.Günaydın kızlar
Bugün doğum günüm
İnşallah bir dahki doğum günüme fıstık gibi giricem
merhaba canım insan kilo aldıkça kıyafette almak istemiyor hem önceki kıyafetlere girmek istiyorsun giremeyince de yenisini yani büyük bedenini almak zoruna gidiyor insanın.bende inşallah yılbaşına kadar 5 kilo veririm de en azından 4o beden kıyafetlerime girerim.şuan o kadar az kıyafetim varki bana olan.iiyiki okulda tek çalışıyorum yoksa hergün farklı giymek zorunda kalacaktım buda moralimi bozardı.Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Akşam kuzuyla az oynadıktan sonra saat 11de erkenden yattım
Anam bir iyi geldi sormayın gitsinTabi eşim bu erken yatıp erken kalkmamdan ufak ufak rahatsız olmaya başladı tabi çocuklarda hacı yatmaz gibi olunca birbirimize vakit ayırma şansımız olmuyor
Hesapta ufaklığı uyutup kaçacaktım eşimin yanına ama maşallah cadı beni uyutmuş yine
Diğeride geç saate kadar derslerle uğraştı
Artık eşim çocuklara yeni lakap taktı; Doğum kontrol hapları
Sabahda yine 06:00da uyandım ve hemen bir güzel kahvaltımı edip birde akşamlık yemeğimi yaptım
Öğlende Annem, kızkardeşim ve kızlarımla Bayramlık bakmaya gideceğiz Bakırköye eee olurda gecikirsek de yemek yetişmezse saatim geçmesin diye hemen yapıverdim yemeğimi
Akşam yemeğinde kurufasülye var
Artık yanına çok az bulgur pilavı yaparım birde az birşey yoğurt ( turşu daha güzel gider ama benim yaptıklarım daha olmadı hazırda almak istemiyorum çok tuzlu olur diye )
İnşallah kendime güzel siyah bir pantalon bulurumEvde şu an totoma olan sadece iki tane kot var ki bir tanesi iyice ermeye başladı Biraz daha kilo versem sorun yok o zaman evde bir sürü kotta var kumaşta iyiki atmamış yada vermemişim onlarıda zayıfladıkça giyerim inşallah
Bende sabah erkenden pişirdim hazırda bekliyorÇok uzun zaman olmuştu yapmayalı valla mis gibi koktu
Akşam yaparsam bulgur pilavı yaparım ancak yanınaBizim evde artık hiç pirinç pilavı pişmiyor hatta misafir bile gelse pilavım bulgurdan
Bol domatesli hatta incecik biber falanda doğrayınca çok lezzetli oluyor hatta eşimin halası patlıycan ve kabakta minik minik doğruyor içine ve inan muazzam birşey oluyor
İnan ben eskiden misafire gitmeden bile düşünürdüm acaba börekmi yaptı yoksa poğçamı diye
Hatta inşallah yapmıştır diye dua bile etmişliğim var
Ama inan karataya başladığımdan beri canım hiç istemiyor o tür şeyleri ve yemedikçede kendimi çok daha dinç hissediyorum
He atıyorum canım pizza mı istiyor bende Ayşem gibi lavaş üzerine yaparım en azından fazla tüketmemiş olurum
Kırk yılın başı tabi tüketilebilir ama şu an ben zayıflamaya uğraştığımdan ne kadar az tüketirsem o kadar kardır
Oy oy oy bu ne güzel kutlama canım benimGünaydın canım
Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin.. Dostluğunun, arkadaşlığının verdiği keyfi sana anlatmam çok zor. Kalbim hep seninle. İyi ki varsın.. Birlikte daha nice yaşlara...
Eki Görüntüle 1259054
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?