- 21 Ocak 2014
- 144
- 100
- 43
Merhaba kızlar moralim çok bozuk geçen haftadan bu yana 1 gr dahi verememisim yazıklar olsun bana. Neden yapamıyorum neden dikkat edemiyorum kendimden nefret ediyorum
Günaydın ceco ben de servisteyim hafta sonu cok yoğundu telefonu elime almadım desem yeridir.
Sen de mantı faslını iyi atlarımızın yaz bası yengem yapmıştı 3 tabak dolusu yemiştim mahvetmişti beni tabii o zaman diyet niyet yoktu.
Bu arada 97,5 geldim sabah ama aksam yemeği yemedim 99 düm cuma gunu midemin boşluğundan gerçi
Bugun olmayan bir gömleğimi giydim oldu cok sevindim
Dün de kışlıkları çıkardım olmayan bir sürü şeyim var inşallah onlar da olacak:)
Cocukların da kışlıklarını çıkardım bazı eksikleri var onları tamamlamam lazım
Pikeleri kaldırdım yorgana geçtik
Küçüğe büyüğün yorganını verdim büyüğe yorgan nevresim falan alacağım
Iyice kış moduna girdik yani
Bir temizlikle uğraştım Allah'tan esim de yardım etti dün bayağı yoruldum
Cumartesi de çocuklarla Anname gittim hafta sonu böyle gecti anlayacağınız
Bu arada cuma gunu karatayı izlemiş askım
Ekmeksiz yapamaz bazen bir ekmeği yemekte bitirir cocuklarızorlamayacağım ekmek ye diye diyor kendini de yememeye zorlasa iyi olacak ama neyse zamanla o da olur inşallah
Hepinizi öpüyorum selamlar
merhaba banucum instagramını bana da versene özelden mesaj at gönderide bulunuruz birbirimizeAyşemmmmmmmm misafirleri uğurlayamadınmı hala yoksa bayram temizliğine mi devam
İnşallah bayram üstü griple falan uğraşmıyorsundur
İnstagramdada menü paylaşmadın hiç bu tarafa atayım
merhaba banucum instagramını bana da versene özelden mesaj at gönderide bulunuruz birbirimize
Banum böyle tembel teneke duruyorum bugünAyşemmmmmmmm misafirleri uğurlayamadınmı hala yoksa bayram temizliğine mi devam
İnşallah bayram üstü griple falan uğraşmıyorsundur
İnstagramdada menü paylaşmadın hiç bu tarafa atayım
Selam kızlar sonunda elim vardıda yazabiliyorum
Geçen hafta nasıl yorulduysam misafirlerimde dün gece gidince bugün elim ayağım kalkmadı boş boş dolanıp bulduğum yere oturuyorum
Bugünüm böyle uyuşuk geçer artık da yarına kendime gelirm
Banum böyle tembel teneke duruyorum bugünyarına kadar idare edin bei benden bugün bişeycik olmaz
merhaba güzel insanlar..
yine geldim okuluma..birazdan derse gireceğim.inşallah bugün de verimli bir gün geçer.herkese ,işlerinde kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?