İyi akşamlar kızlar
Yarınki bildirimlerinizi erkenden yaparsanız makbule geçer ,yarın evde temizlik var vakit bulamayabilirim sonra
Çok bi geçmişte yapamadım
Ceco beni okula gönder kampanyasınada hayırlı olsun inşallah amacına güzelce ulaşır
Benim beslenme bugün güzeldi,dün ne yedim hatırlamıyorum o yüzden karataya bugün başladım sayıyorum.
Karatayla sağlıklı bedene 25/19/2014
Sabah da tartıda farkeder umarım
Çok sağ ol canım
Ceco bizi okula gönder kampanyası için ayarlamaları yaptık sayılır
Bayramdan sonrası için Annem ve kızkardeşimden de söz aldım
Şimdi birde KVye yapışacağım
en azından kocasından maaş alıyor onun hayrına bana şu kadar vereceksin dersem sanırım oda hayır demez maksat çocuklar sevinsin
Pazartesi okulada gideceğim
Benim büyük kız kırtasiye işinide bizim okuldan ayarlayalım dedi
bakalım tabi öğretmen ne diyecek, müdürlede konuşmak lazım tabi
Sadece bizim sınıfa duyuracağız ama yinede müdürün onayı olmalı diye biliyorum
Kargo şirketinide sekreter halletmiş sanırım
Artık Gülşen sadece bedenleri ve ayakkabı nolarını gönderecek bana özelden birde bakalım tahmin ettiğimden biraz daha fazlası çıkarsada artık Gülşen neye ihtiyaç varsa okul için söyler kalanınıda hallederiz Allahın izniyle
Anne gittiiiii anne gittiiiii diye ağladı kuzum biraz önce rüyasında. Onu her sabah bırakıp ise giden bir annesi var onun.cok dokundu onun bu aglamasi bana.bir an calismasam mi diye düşündüm. Anne herseyden önemli ama onun gelecegi için çalışmak zorunda yim.seni çok seviyorum bebeğim. ..
Oyyy kıyamam kuzuma
Aslında işte daha çok ufak yoksa anneciğinin ne kadar kutsal bir iş yaptığını bilse eminim hiç ağlamazdı peşinden
Dediğin gibi çocuğunun geleceği için mecbur üstelik oradaki kuzularında sana ihtiyacı var
Bugün ben çalışmıyorum artık desen kim bilir kaç ay sonra o çocuklara yeni öğretmen gönderilir
Allahın izniyle kuzunda alışacak yavaş yavaş
Toplam kaç kilo verdiniz kızlar
Benim 3 ay oluyor bir hafta sonra toplam 5,5 verdim haftada yarım kiloya denk geliyor önceden haftada 1 kılo demiştim ama cok zor bir hedefmiş spor olsaydı belki olurdu ama yok işte...
Benim bugün karataya başlıyalı tam 2 ay oldu
Toplamda 6.2 kg oldu benimde ama maalesef bende hiç spor yapmadım diyebilirim ( arada yürümek haricinde )
Canım bende daha geçen güne kadar ay çok az gitti diye üzülüyordum ama birde şu var yavaş giden kilolar geri gelmiyor
Ayda 5 kg vermiş olsaydık belki en ufak salmamızda bir kısmı geri gelirdi
Senin kilonda benimkine nazaran daha az ve böyle devam dahi etsen yaza kadar 20 kg garanti gitmiş olucak
birde o acıdan düşün
yaza 75 kglarda fıstık gibi bir hatun olursun en azından
günaydın hanımlar
ben sabah geç kalktığım ve apar topar hazırlanmak zorundakaldığım için evden tartılamadan çıktım.belkide hayırlısı böyledir inşallah az da olsa vermişimdir.ayşe abla beni bu hafta da listeye dahil etme ama haftaya bomba gibi burdayım
Canım listedeye dahil etsinde sabit yazsın bence çünkü izinli yazarsa iki hafta giremiyorsun listeye ya belki vermişsen bir sonraki haftalar da listeden olma
Eminim az da olsa gitmiştir sendende