- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.832
- 228
Heytt beeee geçen haftaya nazaran dahada güzel bir sonuç almışız takım olarak ( ufak bir takim olsakta)
İnşallah önümüzdeki hafta çok daha güzel bir derece ve ortalamayla çıkarız yarışmaya
Ben kendi adıma bu hafta her gün en az 100 kere ip atlayarak ( ipsizde olsa) başlıyorum ufak ufak sporuma tabi birde şu temizlik faslım bitincede adam gibi spor yapacağım inşallah
Merhaba kızlar sonunda hafta sonu geldi ve evimdeyim ev hanımları kıymetini bilin .hem çalışıp hemde ev işleriyle ugrasmak çok zor birde çocuk varsa.
Monicim listenizi paylaşmamışsınız beklediğiniz üyemi var
***8.TAKIM 380.ETAP***
moni (104,1/ 103,5/0,6 / % 0,58 )
Ceco34 (118,8/118,3 / 0,5/%0,42 )
Berkuras (99,5/99,0 /0,5 /%0,50 )
8.TAKIM ORTALAMASI % 0,50
Kızlarrr hepimizi tek tek kutluyorummmmmmaşallah bize
Haftaya takıma derece istiyorumen ufak kaçamakta aklınıza geleyim karabasanınız olurum Ona göre bu hafta kaçamaksız bol sporlu bildirimler istiyorum ayy inşallahhh hatta hem takımlarda ilk üçe girelim hemde bireyselde ilk üçde en az bi üyemiz olsun haydin breee hodri meydannn
Abarttım tamam farkındayım
Amaaaa o dereceler alınacakkkkk
Bak Adaşım burada
paylaşım alanona taşınmamış cecom ben taşıyayım o zaman 10 dk kaldı
aynen banucum karatay harikaBende karataya çok alıştımhiçte sıkıntı yaşamıyorum çok şükür
Hatta evdekilerde artık karataycıBüyük kız ceviz yemesede ufaklık tam anası kılıklı her sabah benle aynı şeyleri yiyor daha az miktarda tabi ekmek hiç almıyoruz zaten artık eve
Canım birde Annenler haftasonu gelicek ya yemeği sana göre ayarlarsan hiç sorun yaşamazsın
Sadece cayın yanına onlara birşeyler hazırlayacaksan sen yemeyeceksin
Dün eşimin halasıyla kızı çaya geldiklerinde gelirken püskevit tarzı birşeyler getirmişlereşimde gitmiş birşeyler almış eve gelmeden ve inan herkese tabak hazırladım ( eşim arada bozuyor tabi karatayı kızların desen canı çekiyor diye ses etmedim onlarada )
Tabi kendime hiç birşey hazırlamadım ve sadece şekersiz çay içtim bol bol ( açık tabi )
Eşimin halası bile helal kız sana deditabi birazda spor yaparsam tam süper olucağını söyledi ama ona ufak ufak başlıyacağım malum kilo fazla olunca birden zorlamaya gelmiyor Allah korusun daha fazla sakatlık çıkarmıyayım başıma
İnan canım hiç istemedi bile o ikramlardan
anamm bu anneler neden böyleAnnem aradı şimdi
Senelerdir bana kızım sağlığın için zayıfla, yok efendim az ye be evladım ( veremiyordum ya ) falan diye sözler söyleyen kadın yarın gelde mantı yapalım demezmi
Kadın resmen sanki bana suikast düzenliyor
Canan teyzem kızar bak ne güzel 7 haftadır hiç kaçamak yapmıyorum dedim bu seferde ay nerden duyacak Canan karatay hem bir kereden birşey olmaz dedi
Bu kadın beni öldürcek
Tamam bakarız dedim kapattım ama şimdi ne yapsam diye düşünüyorum
Kendimiz yapacağız ama sonuçta hamur yani ve karataya ters
oyy daha bi dünya işim varrrr
banyonun biri yetişmedi tüm camlar silinince haliyle, banyo mutfak bana bakıyorçok yoruldum ben yahuuu
oğlanları diğer eve postaladım dedim orda kalın ,kirletmeyin burda banyo tuvalet bida yapamam
eşimede dedim sende kal yok seni yalnız bırakmıyım dedi ayy istememm kall dedikçe herif inatla geliyo
bilmiyo canına okucam oraya oturma orda abdest alma diyenapıyım misafirlerim sabah erken 8 9 gibi gelcekler bu gece uyumadan hiç iş bırakmamam lazım sabah hiç bişe yapamam anca kahvaltı hazırlarım
kız ceco bişiler düşünüyosun gibi geldide reglimin ilk günügerçi haberi yok ahaha ayy çok güldüm neyse terbiyeli olayım
hayır yaaa yağmur başladıııııııı gitti camlarrrrr
anamm bu anneler neden böyle
bizimkide yarın başlar bizle ye bişi olmaz bi kereden diye
bence senin yarın, canın o mantıyı çekmicek gözünün önünde yeseler bile
kendimden biliyorum makarnaya direnmem bile gerekmedi hiçç istemedim
#direnbanu
Oyy ölüyorum galibaa
Anam bitiremedim yahu yeşil çay molası verdim kendimede azcıkın oturdum
Menümüde yazayım unutmadan
Sabah
2 yumurta kırdım
Domates
Salatalık
Zeytin
Betaz peynir
Fındık,badem
Biber
Maydanoz,dere otu
Ara
Yeşil çay
Öğle
Izgara köfte
Salata
Yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Taze fasulye z,yağlı
Yoğurt
Salata
Ara
Yeşil çay
Su 2 litre
Spor tüm gün temizlikk hala da bitmediii
Ahahaaaaa
Hiç gerenk yoktu mike
Ama araları bilmiyordum iyi oldu
Eline sağlıkk banummmm
Oy oy Ne çok yemek yemişim öyle
Seviyorum ben bu karatay hatunu yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?