Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

F
Fazla karbonhidratı besleniyorsun protein baklagil ve sebzeye de ağırlık vermen lazım süt yoğurt peynir yumurta bunları da ihmal etme

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri hepinize hayırlı olarak nasip etsin inşallah şu mübarek günde

Yine sabah 6da uyanıp güne çok dinç başladım
Aslında sırf her sabah balkondan güneşin doğuşunu izlemek için bile kalkılabilir her gün ayrı bir güzellik Rabbime binlerce şükür
Bir güzel kahvaltımıda yaptın artık çalışsın Leptinler

Hemen aklımdayken bildirimde gelsin

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 118.8 kg
Bu hafta; 118.3 kg
Giden; 500 gr ( regln ilk günü olmasına rağmen hemde )
Toplam giden; 6.2 kg
Şimdilik hedefim; 110 kg
( fazla yüksek tutmayayım ki verdikçe yeni hedefler koymanın motivasyonuyla tam gaz devam edeyim )

Spor;
1 x 100 ip atlama,
1 x 2 saatlik yürüme ( pazar alışverişiydi ama yavaş yürüme huyum yok o yüzden bana göre spor )

İnşallah herkese eksi bildirimler yaparda topikçe hedeflerimize bir tık daha yaklaşalım

Çok sağ ol canım
Ceco bizi okula gönder kampanyası için ayarlamaları yaptık sayılır
Bayramdan sonrası için Annem ve kızkardeşimden de söz aldım Şimdi birde KVye yapışacağım en azından kocasından maaş alıyor onun hayrına bana şu kadar vereceksin dersem sanırım oda hayır demez maksat çocuklar sevinsin
Pazartesi okulada gideceğim Benim büyük kız kırtasiye işinide bizim okuldan ayarlayalım dedi bakalım tabi öğretmen ne diyecek, müdürlede konuşmak lazım tabi Sadece bizim sınıfa duyuracağız ama yinede müdürün onayı olmalı diye biliyorum
Kargo şirketinide sekreter halletmiş sanırım
Artık Gülşen sadece bedenleri ve ayakkabı nolarını gönderecek bana özelden birde bakalım tahmin ettiğimden biraz daha fazlası çıkarsada artık Gülşen neye ihtiyaç varsa okul için söyler kalanınıda hallederiz Allahın izniyle

Oyyy kıyamam kuzuma
Aslında işte daha çok ufak yoksa anneciğinin ne kadar kutsal bir iş yaptığını bilse eminim hiç ağlamazdı peşinden Dediğin gibi çocuğunun geleceği için mecbur üstelik oradaki kuzularında sana ihtiyacı var
Bugün ben çalışmıyorum artık desen kim bilir kaç ay sonra o çocuklara yeni öğretmen gönderilir
Allahın izniyle kuzunda alışacak yavaş yavaş

Toplam kaç kilo verdiniz kızlar
Benim 3 ay oluyor bir hafta sonra toplam 5,5 verdim haftada yarım kiloya denk geliyor önceden haftada 1 kılo demiştim ama cok zor bir hedefmiş spor olsaydı belki olurdu ama yok işte...

Benim bugün karataya başlıyalı tam 2 ay oldu
Toplamda 6.2 kg oldu benimde ama maalesef bende hiç spor yapmadım diyebilirim ( arada yürümek haricinde )
Canım bende daha geçen güne kadar ay çok az gitti diye üzülüyordum ama birde şu var yavaş giden kilolar geri gelmiyor Ayda 5 kg vermiş olsaydık belki en ufak salmamızda bir kısmı geri gelirdi Senin kilonda benimkine nazaran daha az ve böyle devam dahi etsen yaza kadar 20 kg garanti gitmiş olucak birde o acıdan düşün yaza 75 kglarda fıstık gibi bir hatun olursun en azından

Canım listedeye dahil etsinde sabit yazsın bence çünkü izinli yazarsa iki hafta giremiyorsun listeye ya belki vermişsen bir sonraki haftalar da listeden olma
Eminim az da olsa gitmiştir sendende

Karatay diyetiyle yaşam boyu sağlık bunu okuyorum diğerlerinide alıcam .ah ah olmazmı insülin direncim
Aynen canım motivasyon bilgilendikçe artıyor
İnşallah yaza amacımıza ulaşmış olarak giricez

Ayy resim paylaşamıyorum bi cepten bi ıpadden yazıyorum bilgisayara oturup uğraşmam lazım onada vakit yok
Banuma whatsaaptan atıyım bari benim becerikli arkadaşım benim beceremediğimi yaparo yayınlar bi süre artık zahmet olmassa tabi banummmm

Canım ben genelde cepten instagrama koyduktan sonra bilgisayardan akşamları instagramı açıp yayınladıklarımı farklı kaydet diyip bilgisayara kaydedip öyle atıyorum KKya
İstersen seninde instagramda paylaştıklarını öyle buraya atarım nasılsa iki dakikalık iş benim için
Zahmet ne demek seve seve

Sağol kanatsız meleğimmmm
Bir iki gün idare edersen sevinirim şu misafirlerim gelip gitsin pazartesiden itibaren yaparım
Ayy hala oturuyorum bi dünya işim var marketede gitmeliyim 1 de yadımcı hanım gelecek ben hala totoşu kaldıramadımmm
Şu listeyi hazırlayıp ben kaçayım

Karatay diyetiyle yaşam boyu sağlık bunu okuyorum diğerlerinide alıcam .ah ah olmazmı insülin direncim
Aynen canım motivasyon bilgilendikçe artıyor
İnşallah yaza amacımıza ulaşmış olarak giricez

Bende karataya çok alıştım hiçte sıkıntı yaşamıyorum çok şükür
Hatta evdekilerde artık karataycı Büyük kız ceviz yemesede ufaklık tam anası kılıklı her sabah benle aynı şeyleri yiyor daha az miktarda tabi ekmek hiç almıyoruz zaten artık eve

Canım birde Annenler haftasonu gelicek ya yemeği sana göre ayarlarsan hiç sorun yaşamazsın
Sadece cayın yanına onlara birşeyler hazırlayacaksan sen yemeyeceksin
Dün eşimin halasıyla kızı çaya geldiklerinde gelirken püskevit tarzı birşeyler getirmişler eşimde gitmiş birşeyler almış eve gelmeden ve inan herkese tabak hazırladım ( eşim arada bozuyor tabi karatayı kızların desen canı çekiyor diye ses etmedim onlarada )
Tabi kendime hiç birşey hazırlamadım ve sadece şekersiz çay içtim bol bol ( açık tabi )
Eşimin halası bile helal kız sana dedi tabi birazda spor yaparsam tam süper olucağını söyledi ama ona ufak ufak başlıyacağım malum kilo fazla olunca birden zorlamaya gelmiyor Allah korusun daha fazla sakatlık çıkarmıyayım başıma
İnan canım hiç istemedi bile o ikramlardan

Bende ufak ufak başlıyacağım bugün itibaren Bayram temizliğime
Toparlanıp herşeyi yerli yerine oturtayım bugünde yarın cam ve tülleri hallederim sonrada sadece dip köşe silip süpürme işi kalır ( çamaşırları çok şükür bitirdim bir tek ütü kaldı onlarıda bugün halledeceğim )

Hatta şu an düşünüyorum işlere girişmeden şu okul işinide aradan çıkarsammı diye ( panik ceco )

Kızlarrr hepimizi tek tek kutluyorummmmmmaşallah bize

Haftaya takıma derece istiyorum en ufak kaçamakta aklınıza geleyim karabasanınız olurum Ona göre bu hafta kaçamaksız bol sporlu bildirimler istiyorum ayy inşallahhh hatta hem takımlarda ilk üçe girelim hemde bireyselde ilk üçde en az bi üyemiz olsun haydin breee hodri meydannn
Abarttım tamam farkındayım
Amaaaa o dereceler alınacakkkkk

***8.TAKIM 380.ETAP***

moni (104,1/ 103,5/0,6 / % 0,58 )
Ceco34 (118,8/118,3 / 0,5/%0,42 )
Berkuras (99,5/99,0 /0,5 /%0,50 )

8.TAKIM ORTALAMASI % 0,50

Heytt beeee geçen haftaya nazaran dahada güzel bir sonuç almışız takım olarak ( ufak bir takim olsakta )

İnşallah önümüzdeki hafta çok daha güzel bir derece ve ortalamayla çıkarız yarışmaya
Ben kendi adıma bu hafta her gün en az 100 kere ip atlayarak ( ipsizde olsa ) başlıyorum ufak ufak sporuma tabi birde şu temizlik faslım bitincede adam gibi spor yapacağım inşallah

Bugünki 100 kere ip atlama görevimide tamamladım

Baya yoruldum ama eminim yakında karşılığını fazlasıyla alırım bir hafta sonra ufak ufak artıracağım inşallah hiç yoktan iyidir ama inşallah yakında dahada güzel sporlar yaparım az daha hafifleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…