Fazla karbonhidratı besleniyorsun protein baklagil ve sebzeye de ağırlık vermen lazım süt yoğurt peynir yumurta bunları da ihmal etmeHeh toplam yaktığım kalori ölçülü olarak 300 falan iki günde. Spor ile yaktığım. Spor salonuna gitmekten de vazgeçtim evde iki mekik üç şınav yürüyüş yetiyor. Bu arada adım sayar işi çok hoşuma gitti tsm ye gideceğim ben de bunun için uygun zamanda bu konuda deneyimini paylaşan arkadaşımıza çok teşekkürler fikir oldu. :)
Bu arada menülerim hep böyle tuhaf olacak ama önemli olan az yemek mantığıyla gidiyorum.Ben pek yemek yapamıyorum henüz
Yarın okul için yanıma sandviç yapacağım gece uyumadan yine menüde bildiririm onu tekrar görüşene dek sevgiler
İyi akşamlar kızlar
Yarınki bildirimlerinizi erkenden yaparsanız makbule geçer ,yarın evde temizlik var vakit bulamayabilirim sonra
Çok bi geçmişte yapamadım
Ceco beni okula gönder kampanyasınada hayırlı olsun inşallah amacına güzelce ulaşır
Benim beslenme bugün güzeldi,dün ne yedim hatırlamıyorum o yüzden karataya bugün başladım sayıyorum.
Karatayla sağlıklı bedene 25/19/2014
Sabah da tartıda farkeder umarım
Anne gittiiiii anne gittiiiii diye ağladı kuzum biraz önce rüyasında. Onu her sabah bırakıp ise giden bir annesi var onun.cok dokundu onun bu aglamasi bana.bir an calismasam mi diye düşündüm. Anne herseyden önemli ama onun gelecegi için çalışmak zorunda yim.seni çok seviyorum bebeğim. ..
Toplam kaç kilo verdiniz kızlar
Benim 3 ay oluyor bir hafta sonra toplam 5,5 verdim haftada yarım kiloya denk geliyor önceden haftada 1 kılo demiştim ama cok zor bir hedefmiş spor olsaydı belki olurdu ama yok işte...
günaydın hanımlar
ben sabah geç kalktığım ve apar topar hazırlanmak zorundakaldığım için evden tartılamadan çıktım.belkide hayırlısı böyledir inşallah az da olsa vermişimdir.ayşe abla beni bu hafta da listeye dahil etme ama haftaya bomba gibi burdayım
Karatay diyetiyle yaşam boyu sağlık bunu okuyorum diğerlerinide alıcam .ah ah olmazmı insülin direncimHangi kitabını okuyorsun ben 3 . Sunu okuyorum karatay diyetini okumuştum sonra obezite ve ınsulin direncini okudum kimsenin hiç bir diyetisyenin yapmadığı motivasyonu yaptı bende okumadıysan kesinlikle okumanı tavsiye ederim hele bir de insülin direncin varsa ben 3 aydır onunla devam ediyorum motivasyon azaldıkta tekrar okuyorum:)
Kilo bildirimi 99 yarım kilo gitmiş gene hiç yoktan bu hafta veremem herhalde diyordum super oldu kısa vadeli hedefim 95 şimdilik 5 er kıloluk hedefler koyacağım
Ayy resim paylaşamıyorum bi cepten bi ıpadden yazıyorum bilgisayara oturup uğraşmam lazım onada vakit yok
Banuma whatsaaptan atıyım bari benim becerikli arkadaşım benim beceremediğimi yaparo yayınlar bi süre artık zahmet olmassa tabi banummmm
Sağol kanatsız meleğimmmmCanım ben genelde cepten instagrama koyduktan sonra bilgisayardan akşamları instagramı açıp yayınladıklarımı farklı kaydet diyip bilgisayara kaydedip öyle atıyorum KKya
İstersen seninde instagramda paylaştıklarını öyle buraya atarım nasılsa iki dakikalık iş benim için
Zahmet ne demek seve seve
Karatay diyetiyle yaşam boyu sağlık bunu okuyorum diğerlerinide alıcam .ah ah olmazmı insülin direncim
Aynen canım motivasyon bilgilendikçe artıyor
İnşallah yaza amacımıza ulaşmış olarak giricez
Sağol kanatsız meleğimmmm
Bir iki gün idare edersen sevinirim şu misafirlerim gelip gitsin pazartesiden itibaren yaparım
Ayy hala oturuyorum bi dünya işim var marketede gitmeliyim 1 de yadımcı hanım gelecek ben hala totoşu kaldıramadımmm
Şu listeyi hazırlayıp ben kaçayım
***8.TAKIM 380.ETAP***
moni (104,1/ 103,5/0,6 / % 0,58 )
Ceco34 (118,8/118,3 / 0,5/%0,42 )
Berkuras (99,5/99,0 /0,5 /%0,50 )
8.TAKIM ORTALAMASI % 0,50
Kızlarrr hepimizi tek tek kutluyorummmmmmaşallah bize
Haftaya takıma derece istiyorumen ufak kaçamakta aklınıza geleyim karabasanınız olurum Ona göre bu hafta kaçamaksız bol sporlu bildirimler istiyorum ayy inşallahhh hatta hem takımlarda ilk üçe girelim hemde bireyselde ilk üçde en az bi üyemiz olsun haydin breee hodri meydannn
Abarttım tamam farkındayım
Amaaaa o dereceler alınacakkkkk
kızlar kutluyorum sizleri hepiniz harikasınız darısı bana inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?