- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Cooooook Tesekkur ederim canim dusuncelerin cok guzel yardimin azi cogu olmaz ne kadar gonderirseniz gonderin makbule gecer
merhaba kızlar
yarın büyük gün tartılma günü.geçen cuma 72.9 gelmiştim inşallah bu hafta en az 500 gr vermişimdir.
banucum toplam 12 öğrencim var ama hepsinin durumu kötü değil aralarında iyi olanlarda var.ben durumu iyi olmayanların bedenlerini ve ayakkabı numaralarını söyleyim sana olmaz mı
Selam kızlar nabersiniz
Sabahtan nüfus kağıdımı çıkardım sonunda, birde kayıp cezası ödedim 61 tl 6,75 de kimlik parasıhiç yoktan masraf resim çektirdim ilan verdim bir de
Neyse yenilenmiş oldu
Sonra işe geldim iş yoğundu gene
Bügünde bitmiş oldu yarın son, sonra haftasonu.
Cumartesi de Bursa'ya gideceğiz papağan almaya pazar da mangala gideceğiz
Bu hafta kaçanlar oldu ama artı çıkmam herhalde
Sabah evde kahvaltı ettim
Peynir zeytin domates 2 dilim ekmek
Öğlen
Bir dilim börek 2 biber dolma yoğurt mantar kızartma yoğurtlu kavun
Çay adacayı
Aksama da kıyma çıkartmıştım bosa gitmesin yumurtalı yaparım onu yerim
Başka birşey yemem umarım:)
Birkac gündür kaçanlar var haftaya kaçmaz umarım:)
Hangi kitabını okuyorsun ben 3 . Sunu okuyorum karatay diyetini okumuştum sonra obezite ve ınsulin direncini okudum kimsenin hiç bir diyetisyenin yapmadığı motivasyonu yaptı bende okumadıysan kesinlikle okumanı tavsiye ederim hele bir de insülin direncin varsa ben 3 aydır onunla devam ediyorum motivasyon azaldıkta tekrar okuyorum:)Karatayın kitabını aldım onu okuyorum çok faydalı tavsiye ederim hanımlar
Şu leptin olayı da insanı fena frenliyor
Gerçi henüz tam çözemedim leptini ne bozuyo ne yeniyo diyede kitab bitçikçe çözücem inşallah
Hafta sonu annem ablam yengem bana yatıya geliyolar demiştim,şu hafta sonunuda zararsız atlatırsam güzel olacak,onlara yaparım ben yemem bakalım ne kadar uygulayabilicem
Kaç akşamdır eşime ve çocuklara yürüyelim diyorum kimse kıçını kıpırdatmadı
Bu akşamda hazırlandım tek başıma yürüdüm bunlara kalırsa yanmışımmmm
Az sonrada uyucam bir kaç sayfa daha okuyayım karataycımı malum leptin önemli
Öpüldünüzz şekerlerrrr
Benimkiler de beni evde görürlerse giderken ağlıyorlardı genelde onlar uyanmadan çoktığım için baba da evde olunca ağlamıyorlar bu sefer bakıcı gelince baba giderken ağlıyorlardı neyse o da bitti büyüğünü 1-2 kere işe götürdüm babası da ofisine götürdü işin ne olduğunu nasıl bir yer olduğunu gördüğünden de olabilir artık kalmadı mızmızlanmalar ama arada sırada beni işe götür diyor:)Anne gittiiiii anne gittiiiii diye ağladı kuzum biraz önce rüyasında. Onu her sabah bırakıp ise giden bir annesi var onun.cok dokundu onun bu aglamasi bana.bir an calismasam mi diye düşündüm. Anne herseyden önemli ama onun gelecegi için çalışmak zorunda yim.seni çok seviyorum bebeğim. ..
Su yürümelere ben de başlayabilsem daha hızlı kılo verebileceğim spor ataletini üzerimden atamadım bir türlüKaratayın kitabını aldım onu okuyorum çok faydalı tavsiye ederim hanımlar
Şu leptin olayı da insanı fena frenliyor
Gerçi henüz tam çözemedim leptini ne bozuyo ne yeniyo diyede kitab bitçikçe çözücem inşallah
Hafta sonu annem ablam yengem bana yatıya geliyolar demiştim,şu hafta sonunuda zararsız atlatırsam güzel olacak,onlara yaparım ben yemem bakalım ne kadar uygulayabilicem
Kaç akşamdır eşime ve çocuklara yürüyelim diyorum kimse kıçını kıpırdatmadı
Bu akşamda hazırlandım tek başıma yürüdüm bunlara kalırsa yanmışımmmm
Az sonrada uyucam bir kaç sayfa daha okuyayım karataycımı malum leptin önemli
Öpüldünüzz şekerlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?