- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam şekerler mutlu kaçamaksız pazarlar
Banucum bende alıcam adımsayar telefonda yüklü benim bir problem yok güzel çalışıyorda şarj olayı kötü bitiriyor şarjı devamlı açık olduğu için ve dediğin gibi her saniye üzerimizde olmasıda kötü o yüzden almak en mantıklısı
açık öğretim mi okuyorsun Ayşe abla hangi bölümdesin bende türk dili edbiyatı son sınıfım bu yıl.aslında geçen yıl son sınıftı ama alttan dersler kaldı.bu sene inşallah biterGünaydın şekerler
Biraz temizlik yapıcam dolapları falan çekeyim sileyim yerleştireyim yatak odası çocukların odası mutfak vs.cuma günüde yardımcı hanım gelecek camlar kapılar banyolar derken evim haftasonuna hazır olurtemizliğim biter,yemeklerimi yaparım rahat rahatcumartesi sabah annem ablam 2 yengem bana gelecekler pazar gecesine kadar kızkızayızeşimle çocuklarıda postalıcam cumartesi gecesi için diğer eve, rahat rahat kalırız tabi bayadır diğer eve gitmediğimden insan yaşayabilecek durumda olduğunu düşünmüyorumyarın sabahta oraya gidip biraz temizlerim yaşanabilecek kadar
Yavaş yavaş ders çalışmayada başlamam lazım bu sene son sınıfım alttan dersim kalmaması lazım yoksa bir sene uzar
Diyet ne alemde bende bilmiyorum bir öğün dikkat ediyorsam diğer öğün şaşıyorbunada bir dur demem lazım ekimde 3 günlük bosna hersek gezisi yapıcaz bol bol yürücez haliyle ve ben tıkanmadan rahat yürüyebilmem için biraz kilo vermeliyim vede yürüyüşlere başlamalıyım yoksa 3 adım atar tıkanır kalırım
Benden haberler böyle
Evet tatlım aöf sosyoloji 4.sınıfım benimde alttan derslerim var bir tanesini bu dönem aldım kalan 2 sinide gelecek dönem alıcam inşallah bu yıl mezun oluruzaçık öğretim mi okuyorsun Ayşe abla hangi bölümdesin bende türk dili edbiyatı son sınıfım bu yıl.aslında geçen yıl son sınıftı ama alttan dersler kaldı.bu sene inşallah biter
Canım benim tabiki bizle paylaşabilirsin birbirimize anlatmıcaz da kime anlatıcaz kimle paylaşabilirizki bunlarıkızlar bana yardımcı olun.biraz özel ama beni en iyi siz anlarsınız onun için konuyu size açmaya karar verdim.ben önceden gayet fit bir bayandım.ne zman hamile kaldım ve çocuk doğurdum akabinde depresan ilaçlara başladım 20 kiloya yakın bir kilo aldım.haliyle vücudum deforme oldu.ayrıca kocaman bir popo ve göbeğe sahibim.hal böyle olunca ben eşimden uzaklaşmaya başladım cinsel yönden çünkü kendimi ben beğenmiyorum ki o nasıl beğensin.cinselliği yaşarken bile kilolarımı düşünüyorum acaba şimdi göbeğime bakıyo mu sırt yağlarıma ellediğinde kendini nasıl hissediyo falan hep bunları düşünüyorum ve sonuçta zevk almıyorum artık.hatta onu sıklıkla red ediyorum.kendime güvenim hiç yok kızlar ne dışarda ne de evde.önceden 36 38 bedene girerken şimdi 44 bedenın dar gelmesi beni kahrediyo.işin kötü yanı buna çok üzülüyorum ama diyetlerim kalıcı olmuyo.bir gün çok sıkı diyet yapıp ertesi gün bozabiliyorum ve herşey sil baştan başlıyo.kebndime artık DUR demeliyim.yiyecekleri elimle itmeliyım.başka bir konu da şu.iki yıl boyunca ağır depresyon ilaçları kullanıyordum günde içtiğim ilaç sayısı 9 du.bu geçtiğimiz temmuz ayında doktora ve kimseye danışmadan ilaçlarımı bıraktım çünkü hızla kilo aldırıyordu bu ilaçlar.bunu sadece size söylüyorum.eşim annem büütün yakınlarım ilaçları kullandığımı sanıyorlar.biliyorum yaptığım şey hiç iyi değil ama siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.tekrar söylüyorum.güvenim yerlerde.bir an önce silkelenip kendime gelmeliyım.lütfen bana güven ve cinsellik konusunda yardım edin.önerilerinizi bekliyorum.
çok teşekkür ederim moral verdin bana.evet aslında kendimi toparlasam gelecek yaza yine ski gülşen olarak girebilirim ölüm dışında herşeyin çaresi varCanım benim tabiki bizle paylaşabilirsin birbirimize anlatmıcaz da kime anlatıcaz kimle paylaşabilirizki bunları
öncelikle ilaçlarnı düzenli olarak içmelisinki kafan rahat olsun,benimde kan ilaçlarım var iştah açtığını bile bile içiyorum yani içmek zorundayız tatlım
hiç birimiz kilolu doğmadık bitanem hep doğumlardan sonra aldık yani bu sana özel bir durum değil hepimiz aynı durumdayız
Üstelik sen bizm kadar kilolu değilsin çok az bir kilon var ve karar verdiğin her an bunlardan da çok çabuk kurtulabilirsin motivasyonunu lütfen yüksek tut
Diğer konuya gelince boşuna stres yapıp canını sıkıyorsun tatlım,eşine ve kendine bunu yapma belkide diyete adapte olamamanın sebebi budur
Emin ol erkekler için o durumdayken zayıf şişman farketmiyordur boşuna canını sıkıyorsun
He ne yapabilirsin eğer rahatsız oluyorsan ışıkta eşinin yanında soyunup giyinmessin olur biterloş ortam tercih et hatta karanlık böyle kendini daha rahat hissedersinama asla eşini itip reddetme canım senden uzaklaşmasına sebep olursun aksine yakın davran şaşırt aşk tazeleyin
kız biz napalım 100 kiloyuz
Birazdan banucum gelir seni terapiye alır merak etme
Derdin bu olsun şekerim çözeriz