Kizlar bu arada onemli bir sorum var size, ramazanda ne yapacagiz? Sporu birakmamam lazim benim diye dusunuyorum, aksamlari aksam yemeginden bir kac saat sonra yapsam zamanlama acisindan garip olur mu? ve ramazanda aksam yemeginde nasil bogazima hakim olacagim? İftarda cok yemek yerim malum tum gun ac kaliyoruz ama bu da iyi bir sey degil sanirim..
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Sporunu senin için uygun herhangi bir zamanda yapabilirsin.Akşamları hamur işleri,makarna vb şeyleri tüketmemeye dikkat edersen idare edersin bence.:44:
merhaba kuzummm iyiyim şükür tatlım sen nasılsınnn 8. takım ve müge için senden fedakarlık ettim artıkelbette ulaşacak ve fıstık gibi çıtırlar olacaksınız kuzummmmm başarı öykünüze de büyük bir zevkle yorum yapacağım inşallah
evet yemek ödülü konusunu düşünün şekerler
Hoş geldin aramıza.Pj_Muguet, ne iyi yaptın arkadaşını çağırmakla...Ben de,kendimiz çalıp kendimz oynuyoruz diyordum.kalabalık iyi olur.Yok mu bir iki kişi daha?
Sabah 9:30 da 2 yumurta,domates,salatalık,zeytin,peynir,fıstık ve 4 kuru kayısı,birkaç kiraz.
Saat 16 da karnabahar yemeği,sonrasında yoğurt, öğlen nescafe, akşam çay.
Dün dışarda işlerim sırasında yarım saat yürümüştüm,bugünde bir iki saate leslie ile yürüyeceğim.
Bugunku menum;
Sabah
Bir dilim tam tahilli ekmek
Bir adet domates
Bir kibrit kutusu kadar peyaz peynir
Ogle
Kizlar oglen ne yedigimi yazamayacagim cunku bugun arkadaslarla evde bulusup yemek gunu gii bir sey yaptik, yememeik yapamadim...... Suclu oldugumu biliyorum. Su okul tamamen bitsin bunlar daha yasanmayacak insallah
Aksam
Bir tabak yaprak sarmasi
Bir kase cacik
İctigim su miktari 2 litreden fazladir
Kizlar bu arada onemli bir sorum var size, ramazanda ne yapacagiz? Sporu birakmamam lazim benim diye dusunuyorum, aksamlari aksam yemeginden bir kac saat sonra yapsam zamanlama acisindan garip olur mu? ve ramazanda aksam yemeginde nasil bogazima hakim olacagim? İftarda cok yemek yerim malum tum gun ac kaliyoruz ama bu da iyi bir sey degil sanirim..
Günaydın kızlar herkese
Bugün biraz daha incelmeye hazır mısın 8. takım !!!
O zamaaan ; Bol su , bol spor, bol sebze meyve
Eki Görüntüle 1168249
Tünaydın fıstıklarrrrr
Herkese merhabalar,
Az önce yemeğimi yedim.Sabah 9:30 her zamanki kahvaltımdan,
saat 16:30 dünden kalan karnabahar yemeği,iki ufak havuç,biraz yoğurt. Az sonra çay içeceğim.
Dışardan geldim,fazla yürümedim dışarda ama bu akşam spor yapar mıyım emin değilim. Dün 3 mil yürümüştüm.
iyi akşamlar şekerler
Yoğunluktan yazamadım kaç gündür okuyup çıkıyorum anca
Taşınma işimde son paketlemelerle uğraşıyorum bitcek inş bu hafta. Yarında yeğenimin sözü var yine buralarda olamıcam, cuma günü erkenden kilo bildirimlerinizi yapmayı unutmayın canlarım
Switim canım bu hafta listeye girecek üyemiz varmı tatlım? Malum ben takip edemedim takımı bu hafta yine yoğunluktan
Bol bol sohbet edin kızlar motivasyonumuz için çok gerekli
Bugunku menum:
Sabah
Dun cok fazla sey yedigim icin bu sabah ac degildim ama okulda oldugum icin enerji almak icin seker eklenmemis cikolata yedim
Ara
Yarim paket form misir patlagi
Ogle
Bir tabak az yagli evde yapilmis tavuklu pilav
Aksam
Ton balikli kepekli sandvic
Egzersiz olarak Jillian Michaels 30 day shred level1
2 litreden fazla su icmisimdir
1 bardak yesil cay
Günaydııın 8. Takım Lokumlarııı
Bugünün Programıı
Sabah:
dukan krep
Ara:
badem - kahve
Öğlen:
yoğurt - elma - erik
akşam:
füme omlet
zero
200 ip atlama
1 saat yürüyüş (akşam)
100 mekik (akşam)
50 Bacak ve kalça hareketi
Su:
2 lt
Eki Görüntüle 1169231
iyi akşamlar şekerler
Yoğunluktan yazamadım kaç gündür okuyup çıkıyorum anca
Taşınma işimde son paketlemelerle uğraşıyorum bitcek inş bu hafta. Yarında yeğenimin sözü var yine buralarda olamıcam, cuma günü erkenden kilo bildirimlerinizi yapmayı unutmayın canlarım
Switim canım bu hafta listeye girecek üyemiz varmı tatlım? Malum ben takip edemedim takımı bu hafta yine yoğunluktan
Bol bol sohbet edin kızlar motivasyonumuz için çok gerekli
Günaydııın 8. Takım Lokumlarııı
Bugünün Programıı
Sabah:
dukan krep
Ara:
badem - kahve
Öğlen:
yoğurt - elma - erik
akşam:
füme omlet
zero
200 ip atlama
1 saat yürüyüş (akşam)
100 mekik (akşam)
50 Bacak ve kalça hareketi
Su:
2 lt
Eki Görüntüle 1169231
merhabakolaylıklar diliyorum
jillian egzersizlerini yapanlara hayranımben denedim ama zorlandım açıkçası
günaydın canımliste çok güzel
Sporuna hayran kaldim masallah baya saglam gozukuyor :)
Bende cok zorlaniyorum bacaklarim ve omuzlarim kac gundur agriyor ama aksatmamaya calisiyorum, bu arada 30 day shred programi zayiflamaktan cok kas yaptiriyor gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?