Maşallah kız 63 kiloda bile fıstık olmuş
Sporun gücü kesinlikle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah kız 63 kiloda bile fıstık olmuş
Hoşgeldin emmaaa
Kızlar emmamı ben çağırdım, benim topikten, burayı beraber canlandırıp birinci bile yapıcaz inşallah
sende benim gibi yiyememişsin bugün , o bisküviler olmasın ama bir daha
Sporun gücü kesinlikle
inşallah canım, inşallah hem kilo vericez hem de takımımızı birinci yapıcaz
sorma canım ya, her zaman o bisküvilerden bulamıyorum, bir sürü cookie var satılıyor ama hiçbirisi bu aldıklarım kadar güzel değil
o yüzden şeytana uydum zaten
ama yok, yemicem zaten artık
bu kadar yeter, doyumluk değil tadımlık
Bende şeytana uymak istiyorum ama yine cuma sabahını bekliyorum tabi bunun için , sabahın köründe gidip bişi yicem
Bu hafta ikinci haftam sanki ilk haftam gibi azimli ama bir o kadar da korkak bir haldeyim ya
yok canım hiç uyma o şeytana :)
bak ben uydum ama mutsuzum aç olsam bile diyetime sadık kaldıkça kendimi daha iyi hissediyorum, daha mutlu oluyorum.
yiyip yiyip sonradan mutsuz olmak çok kötü.
bir anlık zevkler için ömürlük mutluluklar feda edilemez
Slm fıstıklar
ohhh Ayçamız da gelmiş şenlenmiş ortalıkkkk hoşgeldin kuzummm yeni takımın hayırlı uğurlu olsunnn sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim hepinize başarılarrr
Yok kız cuma sabahı tartıldıktan sonra ödül veriyorum kendime :))
oyy sagol fıstığım bu hafta da kimse gelmezse senin dediğin gibi üye de cagırıcam :))
Senin takıma da gelicem ben ziyarete :*
Slm fıstıklar
ohhh Ayçamız da gelmiş şenlenmiş ortalıkkkk hoşgeldin kuzummm yeni takımın hayırlı uğurlu olsunnn sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim hepinize başarılarrr
Yok kız cuma sabahı tartıldıktan sonra ödül veriyorum kendime :))
merhaba banucum, nasılsın
evet, artık 8. takımın elemanı oldum
çok teşekkür ederim, inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.
gerçi sen fıstık gibi olmuşsun maşallah, ihtiyacın kalmamış
darısı bizlerin başına demem daha doğru olur sanırım
banu çok doğru söylemiş.
yemek ödülünü başka bir ödülle değiştirelim bence de
elbette ulaşacak ve fıstık gibi çıtırlar olacaksınız kuzummmmm başarı öykünüze de büyük bir zevkle yorum yapacağım inşallah
evet yemek ödülü konusunu düşünün şekerler
Motivasyon
Güzel dileklerin için çok teşekkürler banucum, tüm kalbimle amin dedim
Motivasyon
Ben geldim...
Burayı canlandırmanın vakti geldi de geçiyor bile :)
Ben bugünü çok düzensiz geçirdim.
Sabah biraz kayısı ve biraz bisküvi ile kahvaltı yaptıktan sonra öğlen 2 tane yumurtadan omlet ve 2 dilim ekmek, az önce de 1 fincan şekersiz kahve ve birkaç kayısı.
Çok hırslandım, spora da az kalorili beslenmeye de tekrar başlayıp tam gaz devam edicem
:100::100::100: yok bebişimmm bu kadar zayıflık da iyi değilll
super yaa bizde böyle olcaz
Hoş geldin aramıza.Pj_Muguet, ne iyi yaptın arkadaşını çağırmakla...Ben de,kendimiz çalıp kendimz oynuyoruz diyordum.kalabalık iyi olur.Yok mu bir iki kişi daha?
Sabah 9:30 da 2 yumurta,domates,salatalık,zeytin,peynir,fıstık ve 4 kuru kayısı,birkaç kiraz.
Saat 16 da karnabahar yemeği,sonrasında yoğurt, öğlen nescafe, akşam çay.
Dün dışarda işlerim sırasında yarım saat yürümüştüm,bugünde bir iki saate leslie ile yürüyeceğim.
bana şişko diyenlere istediğimde ne kadar ince olabileceğimi bir kere göstereyim de, sonra yine kilo alırım
inşallah
hoşbuldummm biz burayı hareketlendiririz merak etme
afiyet olsun canım spor harika