Kizlar ya bi de ne zamandi aklima takiliyo benim yazin annem ilk defa sezonluk bi yer tuttu silivride oraya godicez internet var zaten haftada 2 gun yaz okuluna gelicem istanbula ama duzenli tartilmam mumkun digil o donem hic kilo bildirimi yapmasam veya 2 haftada bir yapsam da aranizda kalsam yazmaya devam etsem olurmu cunku cidden hepinizi cok seviyorum yazdiklarinizi takip etmek filaneger yazmayi birakirsam acayip kilo alirim o donemki sporumu bile kurdum kafamda yuzmek disinda gunde en az 3 kilometre yuruyus 1 kilometre kosu tabi ben kesin yapisirim yere hic kosamam duz yolda bile duserim
allahım çok mutluyum şükürler olsunn:118::118:
Ben direk hamilelik resimlerimi koyucamonu görüp bi de şu anki halimi gördüğünüzde evrim geçirmişim gibi bişey olucak. ay ne saçma bi cümle bu böyle neyse yavv. spor kesinlikle boy uzatıyo. adam 50 yaşında 5 cm fark atmış boydan... düzenli sporla hemde. galiba omurga araları açılıyomuş, ve eklemlerde de açılma oluyomuş. bu kötü bişey değil. ya sendedemi barsak tembelliği var. ben ölüyom bu sıkıntıdan. ne içsem fayda etmiyo. koli basili içsem onda bile tık yok o derece yani....
1.71 için 63 çok iyi tatlım. illa altın oran olsun dersen 61 kg tamamdır. dahası anoreksik filan durabilir. gerçi insan öyle epey bi löp löp yağlarla vakit geçirince anoreksiklere bilem imreniyo yaaaa....
Sen zaten yazma kilolarını. hiç sakıncası yok yani, gıcıkkk.. tatlım şaka bi yana olur heralde. herkesin bazı dönemler kk yı aksatabileceği zamanlar olucaktır. hiç birimiz buradaki muhabbetten kopmak istemeyiz. bakalım kaptanlar ne der. yakında ben de yoğun iş temposuna geri dönücem. o zaman gündüz girmek benim içinde mümkün olmayacak. ama akşamlardan telafi etmeye çalışıcam. bi şekilde yürütücez yani...
allahım çok mutluyum şükürler olsunn:118::118:
SAYGIDEĞER TAKIM KAPTANLARIM VE DE ARKIDEŞLER!!!
Embesilliğimi tüm takıma bildireyim de içim rahat etsin. Bu gün sabahtan beri sinir boğuyo beni. 2 haftadır uğraşıyorum uğraşıyorum tartıya çıkıyorum kilom düşeceğine çıkmış.... İfrit oluyorum daha bi asılıyorum diyete, yine aynı.... Sinir basıyo aman diyorum kaçamak yap, nasılsa veremiyosun alıyosun ha bire... yine sonuç aynı. Meğer benim küçük berenim her gün tartı ayarı yapıyomuş. onu oyuncak gibi algılamış, nasıl ediyo halaaa çözebilmiş değilim tartının ayarlarının anasını ağlatıyomuş. Benim büyük kız biliyomuş ama beni uyarma gereği duymamış. Ben 2 hafta boyunca 1 kilo eksik tartılmışım. Yani sizin anlayacağınız yani benimde anladığım kadarıyla geçen hafta perşembe günü 66 kg olmam lazım. Allah bilir artık gramını şeysini... Artık tartıyı ayak altından kaldırdım. odamda kilitli tutmaya başladım. bundan sonra bi daha tartının ayarlarıyla kimse oynayamaz, tabi benim ayarlarımla da
Evet pilatese baslicaktim da o cok sikici gelmisti boy uzasin diye simdi de kendimi deve gibi hissediyorum1.71e 63 iyi iyi olmasina da tam 11 kilo yag fazlaligi varmis vucudumda onlari kasa cevirsem cok guzel olucak gobek kalca ust bacaklar basen almis basinigidiyo 40 beden giyiyorum yani en buyuk idealim 36 giymek ama onadaha cook yolum var
Hahahah boyle beni gorup gaza gelin iste beni goren de cidden tig gibi sanar peeh heydoktorr vardi gecen gun gelmisti tekrar o yanlis hatirlamiyosam 1.71e 55 kilo filandi hala dusmem lazim diyip duruyodu
Nooldu canim heycan yaptim ben de hayirli bi haber var galba :118:
Valla bi senin beren bi de banu ablanin ceren olduruyo beni cok tatlilar ya iyi yapmis bak simdi motive oldunya bi de hatice abla hergun cikma tartiya sinir basar veremiyorum diye
Tatlım akşam yemeğini özellikle çiğ sebzelerle ya da sebze sularıyla geçirirsen direk göbek ve belden gidiyomuş. Yani ben de diyetisyenlerin yalancısıyım. Hatta yatana kadar 2 bardak sebze suyu içmeye devam edebilirsiniz diye de yazmışlar. ben güya onu yapmaya çalışıyom. bakıyom bakıyom benim göbek davul gibi yerli yerinde duruyo. 2 gündür alev ateş geberdim... yine de diyetimi bozmadım. şişlik hala bende. meğer reglim başlıyomuş. -valla ben böyle dikkatsiz bi hatun değildim. şu sigarayı bıraktırma ilacı aklımı aldı götürdü. dünden beri içmiyorum ilacı. ama sigarayı da tam 1 haftadır içmiyorum. çok mutluyum çok... ilacın etkisinden de bi kurtulsam. yemin ederim 5 dk da bir başımdan aşaaaa elektrik boşalıyo. ayaklı piriz gibi dolaşıyom. şaka değil haaa gerçek. zaten elektrik bende çoktur. şimdi tam oldum. ne diyolar şahdım şahbaz oldum.
heydoktor benim eski tripli hallerim gibi. 36 beden giyerken accık döbisim çıkar gibi olsa harıl harıl spor yapardım. heyyy gidi günler heyyy...selam olsun o günlere
sorma Ceren le Beren, bizim tatlı cadılarımız. beren çok iyi ediyo bana. abisi askere giderken doğurdum onu... tekne kazıntısı işte. 40 nda çocuk doğurursan olacağı budur. gözleri fel fecir okuyo, nerden kızdırırım annemi diye pusuya yatıyo essek.. sonra da hiç o değilmiş gibi çeviriyo kafayı ben yapmadım, irem yaptı diyo... malum irem ablası olur.... öldürüyo beni öldürüyo...
sürekli tartıya çıkmazdım ama düşünsene, kaloriyi 700lere düşürmüşüm, tartılıyorum 55.300 çıkıyo. e ben geçen hafta 55 tim, bu 300 nerden çıktı, niye inmedi vs vs vs.... biraz daha kesiyorum yediğimden, biraz daha spora asılıyorum... bakıyorum halaa 54 leri görememişim. yedim kafayı yaaa. sırf inat olsun diye aldım trambolini. hastayım diye çıkmadım daha tepesine. birazdan 5 dk bile olsa zıplayacağım. bakalım düşündüğüm kadar zevklimi. gerçi halaa başım filan dönüyo ama... baktım bünye halaa toparlanmamış, bırakırım.
Arkadaşlar aranızda bilen varsa bana bi yol gösterse çok sevinicem. Bilenlerini biliyo, bilmeyenleriniz için tekrarlamış olayım; ben tamamen doğal ama görüntüsü ve kokularıyla fark yaratan, ciltte ayrıca fark yaratan sabunlar yapıyorum. evde yapıyorum bunları. Ne bileyim cilt hastalıklarına özel sabunlar filanda yapıyorum. Burada bi sayfa açıp satışa sunmak istiyorum. Bunun bi sakıncası varmı? yoksa ne yapmam lazım. nerede sayfa açmam lazım. blog filan açmak istemiyorum, burda kk de yapmak istiyorum satışı. ben zevk için yapıyodum, hatta nasıl yaptığımın ölçülü tariflerini filan da verdim. meraklısı yapsın diye... yine de satsana diye çok mesaj geldi. iyi dedim, bi dünya hammadde aldım. satmaya karar verdim. biraz önce biraz sabun yaptım. ev şu anda miss gibi kokuyo. aman ya daldan dala atlıyom. ben bu satış işini forumda nasıl yapabilirim. bilen duyan varsa bi bilgi verebilirmi bana...
ay ne süper olur. hayali bile güzel. gerçi bana gökte düğün var deseler merdiven dayayıp çıkmaya kalkışırım. eğlence olsun yeter kiSebze suyu mantiklo da simdi annem hazirliyo yemekleri gidip bana sunu sik diyemem kiyamiyorum bi de ben essek gibi annesine yardim edenlerdenim birazsonra bana temizletir icim sikilir ya o yaglarin en rahat gitmesinin yolu yuruyus kosu ya da cardio aah ah ben subatta basladigimdan sonra o senin yaptigin cardioyla 10 cm incelmistim gobekten ama bayadir yapmiyorum bakalim :))
Ya hatice abla bi ayarlayip haftasonu bereni de alip istanbula gelsene burda kizlar partisi yapariz
Aman bekar kızlar, evlenmeye karar verdiğiniz erkeğin aile görgüsünün ne denli önemli olduğunu unutmayın. ailesi size soğuk bakıyosa kesin atın, bitirin ilişkiyi. ne olursa olsun sadece kız ve oğlan evlenmiyo... ailelerde evleniyo. onlardan soyutlanmak imkansız. biz sevgimizle hallederiz diye düşünmek ütopyadan başka bişey değildir. benim şu kısacık anlattığım aysbergin görünen yüzünün küçük bi parçası. bu kadarı bile belki daha iyi düşünüp karar vermenizi sağlar.
biliyomusunuz. bunun güzellikle filan da alakası yok. inanın ben çok güzel bi hatunum. bi yere gitsem kadını erkeği döner döner bakar. öyle açık saçık giyinmem. etek hiç giymem. güler yüzlü, saygılı, iyi huylu biriyim. eşimin sülalesi beni el üstünde tutar. ama çekirdek aile öyle olamadı. yani demem o ki güzellik, güzel ahlak, güler yüz de para etmedimi etmiyo. tam tersi sıkıntının dozunu artırıyo. ben güzelim eşimin gözü benden başkasını görmez demeyin. erkekler duygusal açıdan hiç bir zaman olgunlaşamazlar. ha 4 yaşındaki bi çocuk, ha 40 yaşındaki bi adam... emin olun hiç farkı yoktur. anneyi görünce yine o küçük çocuk olurlar.
bu dediklerime, yaşadıklarıma sinir olmak yerine ders çıkarın derim ben. keşke bekar olaydım, hayata yeniden başlıyo olaydım.... ama geçmiş olsun bana...
saate bakmadımdı dagünaydınnnn cancazımmmbiraz erken olmamışş mı hayırdır bebek mi
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
23 Nİsan sakinliği çökmüş topiğe
Sabah erkenden koşturmaca başladı bizdePazarlık alışverişimi yaptım oradanda annemlere geçtik eşim sağ olsun nasıl yorulduğumu anladıysa hadi erken kaçalım dedi ve evimize döndük 7 gibi
Aslında yorgunlukta var tabi sonuçta baya bir yürüdük ama benim kuzuyla ikizler bir araya geldiğinde iyice kuduruyorlar ve onlara dur otur yapma demekten fenalık geliyor
Sağ olsun kızkardeşim çok fazla çocuklara disiplinli davranmadığı için ( kıyamıyor hatta popolarına bazen patlat bir tane dediğimde parmaklarını değdiriyor sadece) ikizler kadınıda bizide çıldırtıyorlar
Bir ara kızkardeşim belki annemde kalırım seninkilerde kalsın falan diyordu ama benim büyük kız aaa uğraşamam ben onlarla biz kardeşimle cumartesi kalırız anannemde dedibiliyor çünkü ikizler paso sataşacak ve benim kız tepki verincede alışkın olmadıkları için kıyameti koparırcasına ağlayacaklar
Babam bile şakasına camiye çıkarken ben gece gelirim falan diye takıldı bir ara annemetabi kadıncağız babama devamlı yapma hasan bırak bozsunlar, bırak dağıtsınlar diyip durduğu için adamcağız iyice fenalık geçiriyor eee alışmışlar Almanyada sessiz sakin yaşamaya ikizlerde canavar gibiler
Geçenlerde kızkardeşim yokken bana diyor valla seninkilerin maşallahı var tamam onlarda torun çok seviyorum ama bazen beni çıldırtıyorlar diyededim kızkardeşim ne yapsın o 7/24 onlarla bir arada ve gerçekten kadına daha çok yapıyorlar
Büyüdükçe uslanırlar inşallah yoksa hakikaten kardeşimin işi çok çok zor :26:
Tamamına noktasından virgülüne kadar katılıyorum
Gerçekten çok doğru şeylere deyinmişsinben eskiden aaa sevdiğimle iyi olayım nasılsa annesine kendimi sevdiririm diyordum ( daha eşim piyasada yokken hani istenmeyen gelin olsan ne olur muhabbeti yapmıştık arkadaşlarla o dönem söylemiştim ) ama maalesef sevmeyince sevmiyorlar hatta Allah korkusu yoksa ortada değil 2 10 çocukda olsa huzur kaçırmaya devam ediyorlar maalesef
Dediğin gibi sülalede gençlerde büyüklerde beni çok severler hatta birşey planlanacağı zaman KVden önce bana haberi gelirille bak sensiz olmaz diye ama eşimin ailesine baktığında tam tersi Hürremi görmüş Mahidevrana dönüyorlar
Hep diyorum ben o zamanlar 18 yaşındaydım eşimle tanıştığımızda ve ne olursa olsun kimse beni kenara çekipte kızım bak bu aile böyle üzülürsün demedi hatta o dönem aileyi usulen araştırmak için babam kardeşine sordu ( senelerce aynı mahallede çalıştıkları ve tanıştıkları için ) o amcam bile eşimin çok efendi olduğunu söylemişti ama asla babasının nasıl bir insan olduğunu söylemedihatta hep diyorum beni bilerek uyarmayanlar öbür dünyada hesap verecek diye
O yüzden ben eşimin ailesindeki kızları olsun cevremdeki kızları olsun her konuda uyanık olmaları konusunda uyarıyorumsonuçta aşk karın doyurmuyor, parada önemsiz huzur olmadıktan sonra
Ben annemlere bile herşeye sessiz kaldıkları için kızdım geçmişte sonuçta onlar aman damatla yüz göz olmayalım sız barışırsınız ama sonra biz nasıl yüz yüze bakarız mantığıyla hep beni sakinleştirmeye susturmaya çalıştılar :26:
TAmam belki yanlıştır ama ben hep diyorum nikah günüde olsa kızlarımın KVleri tarafından bir yanlış göreyim o masadan kaldırırım kızımı diyeÖmrünün sonuna kadar ağlayacağına bir kere ağlasın
Fakat çok şükür benim büyük kız zaten öyle laf yiyecek biri değilherhalde onda KVyi kollamam lazım
Ufaklık desen zaten şirinliği ile yalakalık karışımı birşeyoda kocayı parmağında oynatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?