Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

arkadaşlar ben buraya o kadar alıştımki sanki biiiiiiiiiiiiirine söz vermişiimde sözümü tutmassam cok ayıp olacakmış gibi geliyor her hafta kg vermek mecburiyetınde hıssedıyorum kendımı emın olun elımden gelenıde yapmaya calışıyorumm her yaptıgım kacamak benı yıyor sankı vıcdan azabı cekıyorum sankı sızlerı kandırıyorum gıbı hıssedıyorum yada takıma ihanetmiş gibi geliyor bana inşallah bu kez başaracagım

bu arada atraksiyon nerelerdeydin kuzum ben seni gidipte dönmeyenler kervanından sanmıştım
husel buralardayım canım ya. evde değildim dolayısıylada net yoktu..ben hergün yazamıcam iş dolayısıyla .ama buralardayım yane :)) 55 kilo olcaz daha çokk buralardayım yani :teytey: 23 kilo verene kadar ooooooo.. -tatlicadiarzu-
gece acıktım baya bi tane elma yedim..
bide semizotunu yoğurtluyorum süper oluyo ondanda yedim akşama ek olarak.metobolizmam hızlanır bişey olmaz bunlardan...

bende öleyim selma ya,yoksa şimdiye vazgeçerdim..

selam kizlar neler yaptiniz bakem benim cok sancim vardi regliden dolayi gunduz bir saat yurumustum aksamda agrim belki azalir diye 1 saate yakin yine yudum ama bi ise yaramadi agri konusunda soguk havada terledim bide kizimla cikmistim yuruduk geldik salata yedim haslanmis az tavuk gogusu yedim yesil cay ictim benden bukadar ben yatacagim kizlar yarin gorusuruk optum

ben lilly çorba içiyorum.içmeyeyim mi?ama ben yanında

ekmek yemiyorummm...:1no2:

çorba tanesi az bir yemek kaşığı yağla pişmiş çorba süper :lepi:

çok acımasız olmuş bu be ya.kaydirigubbakcemile3...kaydirigubbakcemile3 :teytey: ama malesef kesinlikle doğru yani..dobra içerikli bi mesaj

doğrucu davutumdur ben seven sever sevmeyen hiç sevmez ortam yoktur

alkisalkisalkis

İyi ki üye olmuşum bu siteye,
Şimdi kendi kendime devam ediyor olsaydım,
Üç günlük kaçamak sonrası tekrar toparlanmam için çooook uzun zaman gerekecekti.
Sağolun kızlar

Şeniz

selmacım burda amaç bu zaten birlik olmak hataları pat diye söylemekk
kendini sorumlu hissetmek
yapılamıyacak bişey değil aslında çokta basit kilo vermek a.s
sadece ilk ongün biraz sıkıcı olur miden kazınır halsiz olursun falan
sonrada bir bakmışsın sabun kalıbı gibi eriyorsun :lepi:

elmacım burda amaç bu zaten birlik olmak hataları pat diye söylemekk
kendini sorumlu hissetmek
yapılamıyacak bişey değil aslında çokta basit kilo vermek
sadece ilk ongün biraz sıkıcı olur miden kazınır halsiz olursun falan
sonrada bir bakmışsın sabun kalıbı gibi eriyorsun

İNŞALLAH GİTSIN SABUN KÖPÜĞÜ GIBI

neyseki ablam bu gün yaptığımız alış veriş güzel geçti iki tarafında huzuru yerindeydi düzeldiler gibi görünüyor inşallah böyle devam ederler
cnm tok karnına dartılma zaten 1 kglo üstü fark oluyor aç karnına dartıl

ablam süper ötesi dobrasın ama benim 2 ay oldu vücudum iyi savunma yapıyor gıram anca verebiliyorum tabi bir gercekte var eskisi gibi düzenli diyet yapmıyorum eskiden kaçamakta neymiş yapmazdım şimdi biraz gevşeklik var doğru söze ne denir haklısın ablam denir ve susulur :)))
allah kabul etsin ablam

lili ablam bir sen birde musafir var 8. takımda bana müsade allah rahatlık versin sizlere çok uykum var ve yorgunum takibinizdeyim az önce eşim diyorki hiç aksatmıyorsun yarışmanı diye orayı bırakırsam eski halime dönerim onların sayesinde bu haldeyim dedim ve gercekten bu böyle buradan tamamen koparsam şişko olurum hiç olmazsaşimdi izinli olsamda en sonki kg bildirimimle dönme niyetindeyim aranıza

sağol luboşum bol bol okuduk bugünn :Saruboceq:

aslında böyle diyorum ya size bende dağınığım son günlerde :1no2:
ama gerektiği yerdede
dur demesini bilirim kendime a.s
bugün duası olan ablam bir hazırlanmışki hiç sorma 7 çeşit hazırlamış nasıl yedim nasıl yedim kaydirigubbakcemile3
ama sabah kahvaltı yapmamıştım akşam da çayla susamlı simit antep tarafı kahke der ondan yedim biraz kaydirigubbakcemile3

allah kabul etsin ablacm

Son düzenleme:
günaydın kzılar,
akşam 20 dakika bisikletle ısındım ve sonrasında 1 saat derse girdim. derste de 1 saat boyunca kondisyon bisikletinde ayakta (oturmadan) çalıştık. ben yeniyim diye yarı yarıya oturdum ama yine de canım çıktı. popom bilem acıyor. bacakalrım koptu zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…