meraba herkese,ben yediklerimi yazayım öğle 2 elma,akşam da et yemeği yedim ama yarım tabak hepsini yemedim,şimdi de 1 domates ve 1 salatalık yedim daha da yemem bişi Şeniz
husel buralardayım canım ya. evde değildim dolayısıylada net yoktu..ben hergün yazamıcam iş dolayısıyla .ama buralardayım yane :)) 55 kilo olcaz daha çokk buralardayım yani :teytey: 23 kilo verene kadar ooooooo.. -tatlicadiarzu-bu arada atraksiyon nerelerdeydin kuzum ben seni gidipte dönmeyenler kervanından sanmıştım
arkadaşlar ben buraya o kadar alıştımki sanki biiiiiiiiiiiiirine söz vermişiimde sözümü tutmassam cok ayıp olacakmış gibi geliyor her hafta kg vermek mecburiyetınde hıssedıyorum kendımı emın olun elımden gelenıde yapmaya calışıyorumm her yaptıgım kacamak benı yıyor sankı vıcdan azabı cekıyorum sankı sızlerı kandırıyorum gıbı hıssedıyorum yada takıma ihanetmiş gibi geliyor bana inşallah bu kez başaracagım
ben lilly çorba içiyorum.içmeyeyim mi?ama ben yanında
ekmek yemiyorummm...:1no2:
çok acımasız olmuş bu be ya.kaydirigubbakcemile3...kaydirigubbakcemile3 :teytey: ama malesef kesinlikle doğru yani..dobra içerikli bi mesaj
Kızlar öğleden beri ha bire su içip duruyorum.
Tekar kendime gelmemi sağladığınız için başta lili ablam olmak üzere hepinize teşekkür ederim.
Ben bu haftada en az 0,5 kilo vermeyi kararlaştırdım.
üç gün çok dikkat edersem eminim gidecektir.
İyi ki üye olmuşum bu siteye,
Şimdi kendi kendime devam ediyor olsaydım,
Üç günlük kaçamak sonrası tekrar toparlanmam için çooook uzun zaman gerekecekti.
Sağolun kızlar
arkadaşlar ben buraya o kadar alıştımki sanki biiiiiiiiiiiiirine söz vermişiimde sözümü tutmassam cok ayıp olacakmış gibi geliyor her hafta kg vermek mecburiyetınde hıssedıyorum kendımı emın olun elımden gelenıde yapmaya calışıyorumm her yaptıgım kacamak benı yıyor sankı vıcdan azabı cekıyorum sankı sızlerı kandırıyorum gıbı hıssedıyorum yada takıma ihanetmiş gibi geliyor bana inşallah bu kez başaracagım
kız bu saatten sonra ne yiyecen zatenklava:
saat baya geç olmuş ve ben farkında bile değilim :içelim:
neyseki ablam bu gün yaptığımız alış veriş güzel geçti iki tarafında huzuru yerindeydi düzeldiler gibi görünüyor inşallah böyle devam ederlerbaşı iyi gelmeyen işlerden oldum olası tırsmışımdır luboş :1no2:
annenlere destek ol ne var yani kardeşin iki çocuklu karısındanmı ayrılacakmış niçin sorun ediyolar :1no2:
bence çok yüz vermeyin kızada alttan almayın ne varsa nişanlılık döneminde çıksın ortaya sonradan işiniz çok zor olur çokkk :1no2:
bu arada ece için kızlar teflan tavada çok az tavuk ğöğüs pişirecem bugün yanın da bol salata a.s
acil toparlamam lazım çocuğu mide genişlemeye başladı çünki a.s
cnm tok karnına dartılma zaten 1 kglo üstü fark oluyor aç karnına dartılaz önce tartıldım dayanamadım moralim sıfır oldu,geçen cuma 71,6 çıktım,şimdi 72,2yim :çok üzgünüm:
geçen yılki yaptığım diyete dönme kararı aldım bende,sağlıklı kilo vereyim diyorum ama bi alıp bi veriyorum
ablam süper ötesi dobrasın ama benim 2 ay oldu vücudum iyi savunma yapıyor gıram anca verebiliyorum tabi bir gercekte var eskisi gibi düzenli diyet yapmıyorum eskiden kaçamakta neymiş yapmazdım şimdi biraz gevşeklik var doğru söze ne denir haklısın ablam denir ve susulur :)))yersiniz tabiiiklava:
kimi kandırıyosunuz sizzzklava:
ben kanmam doğrusu
herhafta tartılıyısunuz vay şiştim vay hastaolucam regim gelecek ondan veremedim
benim gözümde bunların hepsi fasa fiso laflar
yedin anacım yedin işte yediğin içinde veremedim bu kadar basit işte bu hepiniz için geçerli azranın mabında hepinize lafım :mymeka:
ha şu oluyor bak belli bir süre veriyosunuz ve bu genelde 8 kilo ve üstünde devamlı verenlerde oluyor kilo sabitleniyor kıçınızla tavana gol atsanız veremiyosunuz bir ay kadar vucut korumaya geçiyor yağı a.s
ama bunun harici 1 2 kilo verip veremiyorum diyenlere asla inanmıyorum
sizlerde inanmayın sakın
yiyor ve ondan veremiyor bu kadar basit bu iş
hem takımı hem kendini kandırıyor
burda en büyük haksızlığıda kendine yapıyor
yoksa bana ne oğluma alıcam kızları
yoksa dünürmü olucam yaştaşlarımla
istikrarlı gidenlerde var 8 takımda lafım onlara değil zaten onlar kend,ni çok iyi biliyor biliyor :asigim:
ben lafımı ortaya koydum beğenen alır beğenmeyen almaz
allah kabul etsin ablamhe geldim değilmi selma benneyaptımki
bir geldim pir geldimm
birazdan çıkıcam ama dua var apartmanda yasin okuyayım uzun zamandır okumamıştım
yaradanımı çok özledim dertleşmeye yüzüm olsun değilmi
çok ihmal ettim yaratanımı bu aralar :çok üzgünüm:
sağol luboşum bol bol okuduk bugünn :Saruboceq:
aslında böyle diyorum ya size bende dağınığım son günlerde :1no2:
ama gerektiği yerdede
dur demesini bilirim kendime a.s
bugün duası olan ablam bir hazırlanmışki hiç sorma 7 çeşit hazırlamış nasıl yedim nasıl yedim kaydirigubbakcemile3
ama sabah kahvaltı yapmamıştım akşam da çayla susamlı simit antep tarafı kahke der ondan yedim biraz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?