dur daha kaçırmadın
kızlar bu arada aday olanlar için yazıyorum
takıma alınmanız gerçekleştiği zaman bende kalmak şartııyla cep numaralarınızı isterim tabiki benimkide sizde olacak
insan olanın başına her iş gelebiliyor ve bizler burda bir anda haber alamaz hale gelirsek merak ediyoruz
sonuçta sanalda olsa samimi dostluklar kuruluyor burda
iletişimde kopukluk yaşanmaması adına bu çok eskiden alınmış bir takım kararıdır
saoll canım ben suan sinirliyim yaaa benımkineeeeÇok üzgünüm çoookarkadaşlar maşallah takıma cok güzel gidiyor vallahi oglanın elinden zor aldım pc yi
husel lili tombikim nasılsınızŞeniza.s.:1hug:
ayyy canım küçük olabılır yaaa:asigim:bende hıc unutmam ılkokuldayımm ruyamda çişimi yapıyorummm megerrr gercek hayattaaa yapıyormusumm yaaaa cokkk utanmıstımmkızlar bn çıkmak zorundayım
kızım uyurken hiç yapmadığı bışey yapmış
büyük çışını yapmış(((((
dur daha kaçırmadın
kızlar bu arada aday olanlar için yazıyorum
takıma alınmanız gerçekleştiği zaman bende kalmak şartııyla cep numaralarınızı isterim tabiki benimkide sizde olacak
insan olanın başına her iş gelebiliyor ve bizler burda bir anda haber alamaz hale gelirsek merak ediyoruz
sonuçta sanalda olsa samimi dostluklar kuruluyor burda
iletişimde kopukluk yaşanmaması adına bu çok eskiden alınmış bir takım kararıdır
canım herşeyden önemli sağlığın önce sağlık hareket yapmadanda yeme içmenedikkat edersen yine kg verirsin düzelince başlarsın sporuna yinearkadaslar slm kusura bakmayin bugun yazamadim dun aksam cok kuttu hastalandim bugun hastaneye gittim suan guccum yok bugun hicbirsey yapmadim yarin geri gidecem sonuclari almiya kendimi berbat hisediyorum doktorum bana yazakladi yurusu :çok üzgünüm: sabahdan belli akitim gozyaslari bilseniz okadar caba ver yorul sonra biri sana dur desin yarin bakalim nedicekler kendimi cok kuttu hisediyorum :çok üzgünüm:senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?