Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hoş geldin cnm
maşallah cnm ya çok güzel belirtiler sen bay kg verdin heralde şeker hadi bakalı cuma günü bende çok merak ediyorum sseni cnm
O pek kendİne gÜvenemİyor gel dedİm ama gÜvenİ yok bu arada ben resman kk bagımlısı olmuŞum sİzlerİ Özledİm hemen

hoş geldin

sslm arkedeşler bu saate kadar hiç bir şey yemedim geç kalktım yataktan geçe yarısı uyandım yanlız küçük yerli muzlardan bir tane yemiştim şimdi sirkeli suyumu içiyorum ondan sonra çay artık yanına ne yaparım onu bilmiyom

selam fıstıklar bugün oğluşumun doğum günü
kerata 2 yaşında oldu bile
doğumgünü yapmaya niyetim yoktu ama öğlne doğru arkadaşlar aradı geliyoruz diye iyi dedim madem sosisli böğrek ve kek yaptım gelirken pasta almışlar bir güzel yedik hepsinden bende dahil !!!
ama sabah kahvaltı etmedim artık akşamda yemem artık nekadar kar edersem
melesucuk maşşalah diyorum başkada bişey demeye gerek yok bugün yürüşe gidemedim
belki biazdan biraz çıkarım lazım aslında midemdekileri eritmek için

cümlesine hüselcim inşallah
senide müjdeli haberlerini bekelriz bakalım sevindim canım bencede cocukların kardeşsiz kalması çok kötü bişey destek olurla birbirlerine büyünce
ben en büyük desteği kardeşimden alıyorum bu aralar iyiki var
bu gün gelen arkadaşlarında hep birer tane ve çok yoğun çalışıyorlar düşünemiyoum diyorlar kendilerince haklılar belki
ama tek çocukda haksizlik yani

inan bana 1. ler kadar zor olmuyorlar deneyimliolunca kolay büyüyorlar bide bence baharda doğum yapacak gibi hazırlasan kendini yaza girerken birazda büyümüş oluyorlar eve kapanmak zorunda kalmıyon benim ufaklıkta öğle oldu zamanda çabukcak geçti sanki? ben temmuzda hamile kaldım

ah meleksucum keşke hepimiz yengen gibi olsak bi doğum yapıyok ver verebilirsen kiloları

merhaba arkadaşlar aranıza bende yeni katıldım.aranıza beni aldığınız için teşekkürler..umarım bende gayretle şu kilolarımdan kurtulurum.

hoşgeldin canım güzel kilo vermeler dilerim

daha nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar dilerim durucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…