• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar şok durumlarındayım...kaçgündür evin içinde öyle abarttım ki..bunalım takıldım resmen ve kendimi yiyeceklere vurdum ama öyle böyle değil...
ve dün tartıda 69 u gördüm..........
ama baş dönmem saç dökülmesi ve tırnak kırılması ve aşırı sinirliliğim had safhada..yedikçe de asabi oluyorum tabii...
bir de şişliğim var öyleki parmağıma bol gelen yüzük dün sabah çıkmıyordu oturmuştu iyice....
dün aldığım vitaminleri dizdim masaya.. gözümün önünde olsun diye..hep erteliyordum hatta kromu bile..
akşam calsiumu içtim....
anammm sabaha kadar wc ye taşındım..o kadar su nerden çıktı anlamadım..
ve sabah 1 kilo farketmiş hemen..
sabah ta aç karnına kan hapını aldım..ve çinko, b vitamini var almam gereken onları da uygun zamanların da alıcam..

kendimi koyvermek hiç gelmiyor anacım bana..
önce eşimin kaza geçirmesi sarstı beni ve düzenimi..sporu bıraktım..

sonra helikopter kazası kızımın rahatsızlanması...
özellikle helikopter kazası acaip etkiledi beni ölümü düşündüm ve yakın zamanda kaybettiklerimi..
muhabirin sesi hala kulaklarımda geceleri manyak oluyorum iyice..biliyordum bir köşede ölü bulacaklarını..
sanki her an ensemde azrail dolaşıyor gibi ve bu durumdan da kurtulmam gerek biliyorum çünkü ilerlerse kötü..kendimi bırakmış durumdaydım dün akşam toparlandım biraz inşallah devamı gelir ..
dün gece uyuyamadım yine..muhabir yardım istiyor gözümü kapatsam açsam hep aynı ses...
hele o inlemesi
kızlar ben çok kötüyüm yaaa
evemi gitsemki
gözümde yş kalmadı artık

Akrep bende o muhabbırı dÜŞÜnÜyorum dÜŞÜndÜkcede kafayı ÜŞÜtecem bır ınsanın ÖlÜmÜ beklemesı ne demek aynı duyguları bende yaŞıyorum cok ÜzgÜnÜm allah herkese ÖlÜmÜn bıle hayırlısını versın ben dÜn akŞam tv yı kapattım daha fazla dayanamadım dedıgın gıbı ınsanın pıskolojısı bozuluyor
allah rahmeteylesın

evet selmacım haklısın..
onun yerine koydum kendii hep..
kırık bacakla karla kaplı bir dağın tepesinde ve birde tipi yapabileceği her şeyi yapmış..
ben o kadar bile yapabilirmiydim bilmiyorum..
helikopterin parçasını kızak gibi yapmış..oturduğu koltuğu sökmüş üstüne oturup yokuş aşağı kaymış..
ve sığındığı kayanın altında yakalamış ölüm onu..
yavruları da çok küçük bir üç biri beş yaşında

günaydın kızlar
dün gelemedim kusura bakmayın temizlik yapayım dedim perdeleri attım makinaya misafir geldi üstüne oğlan kusmaya başladı ateş falan çok kötü bir gündü ben biraz rahatsızım bugün boğazım şişmiş
akrep okadarı kilo değildir canım ya 9 kilo birden çoğu gider bu hafta
ben akşamları artık tv seğretmiyorum hele haberleri hiç ister istemez etkileiyor insan bu aralar en son istediğim şey sıkıntı tv de hiç hayırlı haber yok zaten .insanın elinden bişeyde gelmiyor düşün dur sonra bende çok çabuk etkilenirim bu tür şeylerden bide biriktiriyorum ondan sonra haplarda çare ara
uzak durmak en iyisi

kızlar şok durumlarındayım...kaçgündür evin içinde öyle abarttım ki..bunalım takıldım resmen ve kendimi yiyeceklere vurdum ama öyle böyle değil...
ve dün tartıda 69 u gördüm..........
ama baş dönmem saç dökülmesi ve tırnak kırılması ve aşırı sinirliliğim had safhada..yedikçe de asabi oluyorum tabii...
bir de şişliğim var öyleki parmağıma bol gelen yüzük dün sabah çıkmıyordu oturmuştu iyice....
dün aldığım vitaminleri dizdim masaya.. gözümün önünde olsun diye..hep erteliyordum hatta kromu bile..
akşam calsiumu içtim....
anammm sabaha kadar wc ye taşındım..o kadar su nerden çıktı anlamadım..
ve sabah 1 kilo farketmiş hemen..
sabah ta aç karnına kan hapını aldım..ve çinko, b vitamini var almam gereken onları da uygun zamanların da alıcam..

kız akrep ne ettin kuzu sen 9 kilo heee :1shok:

hava dışarda çok güzel arkadaşlar çıkın bir hava alın yani ankara güzelse oralarda güzeldir herhalde
benim sıpa hasta olmasa çıkacamda bahar havası iyice çarpmasından korkuyorum

hav a burdada çok güzel hihoyyyt
ama oğluş evde
ben çıkamıyorummm laelaelaelaelae
buarada geçmiş olsun duru oğluşuna :çok üzgünüm:

evet selmacım haklısın..
onun yerine koydum kendii hep..
kırık bacakla karla kaplı bir dağın tepesinde ve birde tipi yapabileceği her şeyi yapmış..
ben o kadar bile yapabilirmiydim bilmiyorum..
helikopterin parçasını kızak gibi yapmış..oturduğu koltuğu sökmüş üstüne oturup yokuş aşağı kaymış..
ve sığındığı kayanın altında yakalamış ölüm onu..
yavruları da çok küçük bir üç biri beş yaşında

bnmde aklımda o süreklı takıntı
düşünememeye çalışıyorum ama elımde değıl
şımkdı qörüntülerınıde qördüm karın altında kalmış belkı bu hafta olsaydı o kaza sağ kurtululardı
o kadar kötü değıl şımdı hava en azından tipi
bızmde yol üstümü orasıydı göksun dan geçılıyor
ordan geçerken gözüm hep dağlardaydı heryer bembeyaz
sankı bulurmuyum ama nerdee
çok sabır versın rabbım aılesınesenağlama

selam kızlar
akrebim ne ettin sen yahu 9 kilo, eğer bu şişlikse hemen atarsın üzülme, kızın nasıl oldu canım
lily abmında oğluşu hastaydı inşallah oda iyidir
durucum senin oğluşada geçmiş olsun
bu ne yaaa yavrular hep hasta
bendede bahar yorgıunluğu var, zaten bahar alerjim var o başlamadı sabahları canım yataktan çıkmak istemiyor akşam erkenden uykum geliyor ssatlerce uyuyorum doyamıyorum, iş yerindede uyuşuk geziyorum, ev işlerini tümden salladım pasaktan kokucaz valla,neyse biraz daha durup kaloriferleri yakmayı bıraktıklarında bahar temizliği yapıcam camlar, perdeler leşş

maalesef şekerler benim durum böyle ama cumaya kadar ne kadar gitse kar dicem..yürüyüşüme ve sporuma başlamam lazım acil....
kızımı bugün bıraktım okula..aslında göndermicektim ama tutturdu gidicem diye..

bendede var o sürekli uyuma şekli...
doktor arkadaşı aradım şimdi benim durumu konuştum..
kansızlıktan olur diyor..diyet durmlarında vücutta hızlı bir vitamin ve mineral eksikliği oluşurmuş..
buda duygusal yönden çöküşe neden olabilirmiş ve vücutta da değişim yaparmış..tabi bazı vitaminlerin eksikliği de yağ yakımını durdururmuş..
uyku hali,halsizlik,saç dökülmesi,aşırı duygusal ve ağlama hali,sinirlilik halleri
aklımda kalanlar bunlar...
ehhh bende başladım bakalım verdiklerine..yoksa tozutucam.

neyse benim işler var dışarda...
çıkimde yürüyerek gidim gitsin yağlar dimi ama....
hadi bakem görüşürüz sonra şekerler...
haaa aklıma gelmişken kk da 4 ünde komik temizliği yapanlar için topik açılmış ama ben bulamadım bulanların bana bildirmesi rica olunur
(kayıp ilanı gibi oldu amaa öyle dimi)

Back