• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

akrepcim geçmiş olsun kuzuya tam mevsimi hastalık salgın malesef kızımın sınıfında 12 öğrenci yokmuş geçen hafta bizimkide dahil .şimdi çinko ile c vitamını veriyorum ufaklık henüz hastalanmadı allaha şükür bu ilaç bağışıklık sistemini güçlendiriyor
lalubecim allah bozmasın inşallah canım
bende oyumu kulandım arkadaşlar inşallah şu dolandırıcı gökçek gider artık !!!

merhaba hanımlar
akrepçim önceki gün seni kırdım diye çok üzüldüm valla aklımdan çıkmıyor bitürlü baktım oraya gelmiyorsun burayada yazim dedim.canım sen beni yanlış anladın yada ben yanlış anlattım kusura bakma çok özür dilerim tekrar seni üzdüysem senağlama ben takıma girmem önemli değil sadece paylaşım olsun diye giriyorum demek istedim tekrar kusura bakma tatlım :1no2:

sağolun kızlar..
lubabe bilmiyorumki canım.çinko da veriyordum tabi hatırladığım akşamlarda..
ama kayınbabamlar burdayken onların akrabasına gitmiştik..orda küçük kızları rahatsızdı bayağı boğazından ateşliydi..ödüm koptu çaktırmadan yaklaştırmak istemedim ama sanırım aldı ondan ufff evim sanki taşınacakmışım gibi hop oturup hop kalkıyor..anca kızıma ve yemeğe yetişiyorum..
azıcık gözü açıldı şükür bücürükümün sabah antibiyotik başladım ateş olunca..sümüklü böcek olduk iyice burnu akıp duruyor..

günaydın 8. takımın güzelleri
selma cım minik kuzuya geçmiş olsun , vücudu çok dirençsiz galiba çok sık hasta oluyor yavru, canım kızımda bir ara çok sık hasta oluyordu doktorumuz tamamen ekmek mayasından yapılan vücut direncini artıran yan etkisiz bir ilaç verdi çok şükür ondan sonra toplandı sende araştır istersen

hozlemk canım bu hafta tekrar başladım karbonhidrat diyetine ben sevdim puan hesaplama işini, çok dikkat etmeden 1 kg verdim ama sonra kendimi öyle bir bıraktımki tabii geri aldım dünden itibaren yine başladım çok dikkat edicem ve diyetten sonra kaçırmıcam söz verdim kendime

kayseri nin belediye başkanından çok memnunduk, Kayseri yi gerçekten yaşanacak şehir haline getirdi, ve bu dönemdede açık ara farkla seçildi, ben partiden çok kişiye bakarım iş yapacak kişiye bakarım azadcım başkanımızın başarılarının devamını dilerim inşallah.

lily abla oğluşuna geçmiş olsun,
lubabe şanslı kadınsın valla eşin ne güzel yardım ediyor , benimkide yardım eder ama ben hastayken yapar,
durucum şekercim lütfen ilaç kullanırken çok dikkat et, bana ilaçlar hiç sıcak gelmiyor

Azad hiç sorma kafam çok bozuk sanırım eşimde fark etti durumu dün oy kullandıktan sonra 1,5-2 saat civarı yürüyüş yaptık... Neyse ınşallah atlatırım:((

Bu arada kozmik temizlik yapmayı düşünen arkadaşlar bugün okuduğum bir bilgiyi sizinle paylaşayım; 4 nisanda yapacaksanız bugünden itibaren hayvansal gıda tüketmeyi bırakmanız gerekiyormuş ben bırakmamıştım çünkü bundan haberim yoktu.
bir haberde beraber kozmik temizlik yaptığım komşumdan o hepatit b hastası vede taşıyıcısı idi bu gün tahlil yaptırmış dr. un cevabı sende hepatit b yok olmuş ilk beni aradı mutluluktan uçuyordu :) bu arada komşum kozmik temizlikten sonra şu sıralar kekik çayı ile karaciğer temizliği yapıyor hangisi bilinmez ama şüphesiz şifa Allah'tan ve derdi veren Rabbim dermanınıda vermiş. Hepimize sevdiklerimizle birlikte sağlıklı ömürler diliyorum arkadaşlar.

Back